Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Ceva dragut pentru prieteni cu simtul umorului

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN NOV.2017
Azi Luna este în zodia...
19.10-3/4.11 Luna in crestere
4.11 LUNA PLINA
4-18.11 Luna in descrestere
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN NOV.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
17.10-5.11 Mercur in Balanta
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
12.10-7.11 Venus in Balanta
7.11-1.12 Venus in Scorpion
5.09-9.12 Marte in Fecioara
Dupa 10.10 Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Dupa 9.11 Lilith in Capricorn
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

<INAPOI LA HOROSCOP

ANUL 2016HOROSCOPUL ANULUI 2016 PENTRU RAC

PERIOADE BUNE:

Pace şi linişte în zodia ta anul acesta, în afară de Venus care îţi face lunile iunie-iulie mai calde şi mai frumoase, nicio altă planetă nu trece prin curtea ta.

Pentru o parte dintre Raci, cei născuţi înainte de jumătatea zodiei, anul acesta aduce un plus de linişte, de confort emoţional. Aveţi curajul să spuneţi fiecare că vă simţiţi împliniţi, că multe s-au aranjat pe un făgaş normal în viaţa voastră. De altfel toţi Racii vor cunoaşte acest sentiment pe parcursul mai multor ani (urmează şi ceilalţi Raci, an după an), pentru că Neptun se află in Peşti de unde vă transmite vise frumoase, gânduri bune, un tonus pozitiv şi visător, încredere în viitor, deci este un bun aliat pentru a atinge mult dorita pace.

PERIOADE GRELE.

Unii dintre Raci sunt vizaţi anul acesta de mari hopuri. Unii Raci (cei născuţi în a doua jumătate a zodiei) se află sub tirul agresiv al lui Uranus, alţii (cei născuţi la mijlocul zodiei) se află sub săgeata grea a lui Pluto, deci pentru aceştia anul nu e deloc simplu, ci dificil, cu hopuri, probe, încercări, ba chiar poate fi un an de criză în care simţiţi nevoia să schimbaţi ceva radical în viaţa voastră, să vă descătuşaţi de ceva ce vă ţine blocaţi, să vă eliberaţi de ce nu vă mai este util, dar e grea renaşterea! Da, poate fi o perioadă de schimbare majoră pentru unii Raci (nu toţi, aşadar!), dar schimbarea nu vine cu bucurii pe tavă, nici cu recompense - deocamdată - ci cu eforturi mai mari din partea voastră. Dar merită!

SENTIMENTAL.

Spuneam că Racii au parte de pace şi linişte anul acesta.. Şi da, şi nu, de exemplu în plan sentimental, e chiar un an tumultuos!

Zona familiei, pentru tine e acoperită de Balanţă, una din zodiile aflate în obiectivul astrelor în 2016. Până pe 21 mai, Lilith se va afla aici şi va dezechilibra atmosfera casnică, relaţiile de familie, poate genera conflicte, neînţelegeri, animozităţi, cerând un mai mare efort de a ţine sub control viaţa domestică. De la nimic, totul poate exploda....

Cei căsătoriţi sunt cumva nevoiţi - în iunie-iulie - să se aplece mai mult asupra valorilor care stau la baza căsniciei lor, ca nu cumva să fi scăpat ceva din vedere. E posibil să nu mai existe aceeaşi armonie ca altădată, acelaşi dialog, aceleaşi sentimente chiar, unul dintre cei doi parteneri devenind cumva şef asupra celuilalt, ceea ce destabilizează viaţa de cuplu. Aduceţi-vă aminte de reciprocitate, de egalitate, de cooperare, de complementaritate, de puterea numărului DOI şi a cuvântului NOI, lăsând la o parte orice atitudine egoistă, autoritară sau agresivă, altfel riscul îşi va băga coada în unele familii. Pentru unii Raci, din păcate, divorţul (sau cel puţin atmosfera încărcată şi tensionată ce poate declanşa divorţuri) dă târcoale, deci… ce ai de făcut? Să fii tolerant, amabil, zâmbitor mai departe!

Cei mai vizaţi de evenimente dificile în plan conjugal sunt acei Raci de mijloc de zodie, care se află sub directa influenţă a lui Pluto anul acesta, ceea ce din păcate poate aduce una dintre cele mai dificile perioade din viaţa lor. Un astfel de aspect e unicat în viaţă şi clar că simtiţi lucruri nemaitrăite anterior.

Atenţie: toţi Racii trec prin asta pe perioada trecerii lui Pluto prin Capricorn, iar faza aceasta de criză plutoniană se întinde pe parcursul câtorva decenii, adică de prin 2008 până prin 2024! Nu vă împacientaţi, însă, e vorba de o criză lentă, de profunzime, prin care trec Racii în funcţie de ziua în care s-au născut: cei de început de zodie au trecut deja de asta, în timp ce cei de la final de zodie urmează abia… în deceniul următor!

O perioadă ceva mai agitată poate fi cea în care vine şi Marte alături de Pluto între 27 septembrie - 9 noiembrie, în schimb lucrurile sună îmbucurător pe perioada trecerii lui Venus prin zona căsniciei, între 23 ianuarie - 17 februarie.
Iubirea e un câmp de luptă în 2016, pentru că în Scorpion (care se ocupă de inima ta) se adună anul acesta câteva elemente nu tocmai calme sau calde. Marte e mult prea insistent cu sufleţelul tău şi animă spiritele, cu riscul de a te lăsa atras în relaţii periculoase, agitate, agresive, impulsive, pripite, poate chiar cu un uşor iz adulterin. Unii raci nu vor rezista ispitei, şi, chiar dacă au pe cineva acasă care îi iubeşte, nu ar zice nu unei aventuri. Probabil aceia pot fi şi cei vizaţi de acele pericole despre care spuneam ceva mai sus, ca atare, dacă nu vrei să pierzi ce-i frumos şi cald la tine acasă, în căminul tău, nu încerca marea cu degetul! E adâncă! Riscul creşte între 27 mai - 2 august când şi Lilith şi Marte se vor afla în Scorpion ci şi va face ca inima ta (inimă am spus? pardon, corpul tău mai degrabă!) să nu poată reziste tentaţiei de a călca strâmb, de a bate şi la poarta altcuiva, de a lăsa uşa deschisă şi altcuiva decât partenerului oficial. Dacă o faci, treaba ta cum ieşi din încurcătură!

Valorile căsnicie oricum vor fi serios puse în balanţă anul acesta, deci e un an în care mulţi Raci trebuie să acorde atenţiei cuplului, luând nişte decizii categorice şi definitive: separaţi sau împreună, reparăm sau stricăm şi mai tare, iubirea sau sexul contează? Tu cum răspunzi la aceste întrebări când priveşti la jumătatea ta? Lucrurile pot reveni la normal mult mai uşor între 23 septembrie - 18 octombrie, când Venus va veni să repare şi să aline ceea ce Lilith şi Marte au dat peste cap înainte.

PROFESIONAL.

Când ai pus mâna ultima oară pe carte? Nu vorbesc cu cei tineri, care abia au ieşit de pe băncile şcolilor, ci cu voi, cei trecuţi de o vârstă, care vă plângeţi de la o vreme că v-aţi plafonat, v-aţi rutinat şi nimic nou nu se mai petrece la serviciu. Pentru că da, e un moment excelent de a vă apuca serios de învăţat ceva nou şi folositor.
Până pe 9 septembrie, Jupiter şi Nodul Nord te îmbie la studiu, te împing să te înscrii la cursuri, să participi la seminarii şi conferinţe, să-ţi dai examenele amânate, să-ţi actualizezi bagajul de cunoştinţe sau să-ţi consolidezi profesia cu o diplomă, o autorizaţie sau un titlu. Şi bine faci, pentru că efortul tău de a învăţa, anul acesta, poate avea urmări dintre cele mai bune. Dacă nu înveţi ceva nou care te va propulsa ulterior mai sus în carieră, atunci poţi considera această etapă ca un plus la dezvoltarea ta personală. Poate descoperi domenii care îţi plac, te împlinesc, te cheamă, te încântă, şi cine ştie, de aici se poate ivi şi scânteia de vocaţie pe care o tot cauţi de la o vreme. Ca atare e o perioadă benefică explorărilor intelectuale spre zone cât mai complexe şi mai diverse, ca, dintre ele, să te opreşti apoi asupra unui ţel major care poate deveni marele tău motiv de mândrie deplină!
Voi Racii sunteţi principalii favorizaţi de Saturn şi de Uranus să va aşezaţi pe un teren mai solid şi mai elevat în plan profesional. Saturn vă ajută să găsiţi un loc de muncă în concordanţă cu studiile voastre, cu pregătirea anterioară, deci e vremea să scoţi de la naftalină diplomele mai vechi sau mai noi şi să depui CV-uri la firme care au legătură directă cu ceea ce ai studiat. Nu mai e vremea compromisurilor, a joburilor de tranzit în lipsă de altceva, ci e bine să ţinteşti direct la cele cu care rezonezi, pentru care te-ai pregătit ani de zile, care cer mult de la tine. Îţi vei asuma noi şi noi responsabilităţi, din ce în ce mai grele, eşti pregătit pentru mai multă muncă, dacă e nevoie, pentru că acolo, în zona serviciului, e mare vânzoleală de planete. Venus va veni de două ori pe aici, şi în primele 23 de zile ale anului, şi între 18 octombrie - 12 noiembrie, ceea ce ameliorează atmosfera la locul de muncă şi măreşte şansele de a găsi un job pe placul tău. Pune accent pe creativitate, pe limbi străine, pe capacitatea ta de a te deplasa prin ţară, de a lua legătura cu lumea largă, de a comunica, pentru că de aici sare iepurele.

Pe de altă parte, Marte va sta multă vreme în acest sector al cerului, acoperit de Săgetător. Între 6 martie - 27 mai şi după o perioadă de retrogradare, din nou între 2 august - 27 septembrie, Marte va anima spiritele la serviciu (deci va fi de lucru, nu glumă) şi te ajută să-ţi vezi serios de treabă, ceea ce poate fi în avantajul tu pentru o funcţie mai bună, o poziţie superioară, un proiect mai important.

Dar totodată e şi o perioadă în care vei învăţa enorm! Faptul că Marte stă atât de mult în această zodie (ceea ce nu s-a mai întâmplat demult) e un avantaj pentru a-ţi canaliza toată energia spre munca ta de zi cu zi, cu şansa de a face unele modificări benefice, de a progres spre succes mai repede.

Nu uita că îl ai şi pe Uranus de câţiva ani în zona carierei, care, coroborat cu această configuraţie din Săgetător, nu poate fi decât vântul prielnic schimbărilor sau realizării profesionale depline, ajungând, ori în 2016 ori în 2017, la acel nivel care ţi se potriveşte şi care te mulţumeşte din plin. Trage tare deci, dar fii flexibil, nu te opri la o singură variantă!

ÎNDEMNUL ANULUI.
Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a III-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare scrisă şi orală, relaţii inter-umane, relaţia cu vecinii, prietenii, fraţii, colegii, orice tip de relaţionare şi comunicare, legături, deplasări, transport, întâlniri, conversaţii, dialogul cu ceilalţi, libertate de expresie, mai multe activităţi desfăşurate simultan (două relaţii, două joburi, două şcoli), activităţi de divertisment şi recreere, cursuri, şcoli, teze, conferinţe, lucrări scrise, examene, prezentări orale, manuscrise, seminarii, prezentări în public, relaţia cu mass-media, drumuri pe distanţe scurte, călătorii, drumeţii, deplasări, vânzări-cumpărări, activităţi comerciale, propriile afaceri, activităţi de secretariat, poştă, mesagerie, chestiunile fireşti de zi cu zi, decizii, declaraţii, afirmaţii.
DECI: discută, vorbeşte, exprimă-te, caută o cale de a te face înţeles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalţi, învaţă, informează-te, argumentează ceea ce gândeşti, pune mâna pe carte, călătoreşte, relaţionează, cunoaşte!


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIAWWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIN KRISTALE.RO
gasiti oricand
cadouri speciale!

SPORUL CASEI
CU PIETRE
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale