Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN NOV.2017
Azi Luna este în zodia...
19.10-3/4.11 Luna in crestere
4.11 LUNA PLINA
4-18.11 Luna in descrestere
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN NOV.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
17.10-5.11 Mercur in Balanta
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
12.10-7.11 Venus in Balanta
7.11-1.12 Venus in Scorpion
5.09-9.12 Marte in Fecioara
Dupa 10.10 Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Dupa 9.11 Lilith in Capricorn
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

<INAPOI LA HOROSCOP

ANUL 2016HOROSCOPUL ANULUI 2016 PENTRU BALANTA

PERIOADE BUNE:

Clar că eşti una din zodiile vedetă ale anului 2016, deci pregăteşte-te pentru un adevărat film de acţiune al cărui protagonist eşti eu! Prin zodia ta e vânzoleală mare de planete (spre deosebire de alte zodii prin care e linişte deplină): dau aici buzna Marte şi Venus, Lilith şi Junon, şi, mai ales, marele invitat al anului: Jupiter, care va bate la poarta ta pe 9 septembrie. O, de când îl aştepţi tu pe musafirul Jupiter? De vreo 12 ani, deci e ceva vreme de când visai la clipa asta!

Începi anul în forţă, cu Marte în zodia ta doar câteva zile, dar e suficient pentru un start de milioane, ceea ce arată ce an plin de acţiune vei avea! Guvernatoarea ta Venus vine şi ea în vizită între 30 august - 23 septembrie, perioadă de vârf pentru tine, mai ales că tot atunci, în septembrie, vine în ograda ta Jupiter, cel norocos, deci te simţi bine în pielea ta, ai o părere excelentă despre tine, socializezi, te distrezi, te pui în valoare, deci profită din plin de aceste zile pentru a face tot ce-ţi doreşte inima! Şansa e de partea ta, cu două planete norocoase la purtător, deci fă tot ce-ţi trece prin minte pentru că acum multe dorinţe au şanse mai mari de succes! Ca atare intervalul 9-23 septembrie e unul de top, când Venus şi Jupiter te susţin de minune!

PERIOADE GRELE:

Finalul de an e mult mai norocos pentru tine, în schimb, primele 5 luni ale anului nu sună tocmai fericit, de vreme ce Lilith trece prin Balanţă. Până pe 21 mai, Lilith şubrezeşte un pic lucrurile şi nu te simţi chiar bine, ai mereu senzaţia că ceva nu merge bine, deci trebuie să fii mult mai atent la tot ce faci.
Prin opoziţie, tot anul, Uranus îi face pe unii nativi Balanţă (din a doua jumătate a zodiei), să se comporte ciudat, deci pentru aceştia e o perioadă de revoltă, de conflict interior, de luptă cu toată lumea. Nici Pluto din Capricorn nu le este de ajutor, tot anul unii dintre Berbeci fiind prinşi cumva în corzi de aceste două planete aducătoare de crize, dar noroc de venirea lui Jupiter care mai ameliorează un pic atmosfera cam agitată generată de cele două planete aflate în zone de tensiune pentru Balanţele de mijloc de zodie.

SENTIMENTAL.

Marte va trece prin zona familiei la toamnă, ceea ce poate tensiona un pic atmosfera de acasă, tocmai de aceea trebuie să fii mult mai răbdător, mai tolerant, mai rezervat ori de câte ori simţi sămânţă de scandal acasă. De tine depinde să ţii sub control orice manifestare agresivă sau impulsivă, dar cum, de regulă, eşti blând şi paşnic, vei reuşi şi de data aceasta să menţii dialogul pe un teren armonios. Întâlnirea lui Marte şi a lui Pluto aici, în Capricorn, în ceea ce ţine de viaţa ta personală, de acasă, ca atare septembrie-noiembrie sunt lunile cele mai obositoare în relaţiile de familie, când şi evenimentele pot avea unele conotaţii ceva mai severe (conflicte, certuri, răceală, distanţă).

Marte nu a mai trecut prin zona dedicată iubirii de vreo 2 ani, ca atare sosirea lui aici la final de an e ca o revigorare a planului sentimental, pentru tine. Devii mai curajos, mai pasional, mai dornic de aventură, ţii mult la libertatea ta de a cuceri, de a seduce, de a te distra alături de sexul opus. Şansele unei noi iubiri sunt mari, deşi nu e foarte clar dacă duce undeva acea relaţie, tocmai pentru că tratezi iubirea destul de uşuratic, de parcă ar fi doar o distracţie. În schimb, Venus te face mai iubăreţ şi mai sensibil în februarie-martie, momente când vei şti să-ţi exprimi mult mai intens şi convingător sentimentele.

Cu Jupiter şi cu Venus în trecere prin zodia ta - mai ales în septembrie - iubirea e avantajată şi cum tu eşti o zodie dedicată vieţii în doi, căsătoriei, relaţiilor de iubire pe viaţă, e foarte posibil ca această mult aşteptată şi norocoasă întâlnire astrală să ofere şi condiţiile optime unei relaţii care poate duce, curând, la căsătorie. Din septembrie încolo, aşadar, orice e posibil în plan sentimental, deci vini veşti bune legate poate chiar de o… nuntă! Şansele de a începe o relaţie de iubire aşa cum ai aşteptat-o toată viaţa sunt acum mult mai mari, ca atare nu e exclus ca multe Balanţe să ajungă la altar în ultima parte a anului. Dacă nu, o vor lăsa pe prima jumătate a lui 2017!

Cu Uranus acolo, în zona căsătoriei, poate mai ales în aprilie când va trece şi Venus pe acolo, se pot ivi noutăţi interesante sau schimbări benefice în cuplu sau, cei care nu s-au căsătorit încă, vor simţi un impuls nou de a face marele pas atunci!

PROFESIONAL.

Pregăteşte-te pentru un an plin şi din punct de vedere profesional. În primul rând, Saturn s-a instalat pentru tot anul în zona educaţiei pentru tine, ca atare apucă-te serios de studiu! Nu spune că ştii tot! Nu ştii, iar anul acesta vei descoperi cât de multe lucruri interesante mai ai de învăţat! Intră în legătură cu oameni mai experimentaţi - profesori, mentori - pentru că ai acum şansa de a acumula noi şi aprofundate cunoştinţe în domenii care pot sta la baza viitoarei tale cariere de succes sau la viitorul tău drum de mers prin viaţă. Consideră aceste an un fel de proces de maturizare care poate veni şi cu un examen al vieţii! Marte va insista asupra studiului de două ori pe parcursul anului - în intervalul martie-mai şi august-septembrie, deci vei primi energia, dorinţa, voinţa şi dispoziţia necesară pentru a pune mâna pe carte, pentru a participa la cursuri, pentru a căuta şi găsi profesorul cel mai bun sau mediul cel mai adecvat pentru ceea ce vrei tu să afli. Cei care se înscriu acum la facultate, care participă la tot felul de seminarii şi cursuri au numai de câştigat, fie că e vorba de domenii direct legate de carieră sau de domenii legate de dezvoltarea lor personală. Consideră aceste intervale ale anului ca pe invitaţii la auto-cunoaştere, auto-perfecţionare şi evoluţie intelectuală şi spirituală deopotrivă. Întotdeauna e loc de mai bine!

Şi planul financiar intră în centrul atenţiei, mai ales după 21 mai când Lilith va intra în zona finanţelor. Din cauza lui Lilith, rişti să faci greşeli mari în momente de grabă, de impulsivitate, de nervozitate, de aceea avertismentul numărul unu al anului te priveşte direct, pentru că voi sunteţi cei mai supuşi riscului de a vă dezechilibra balanţa de venituri şi plăţi, de a da peste cap, cumva, bugetul, deci fii prudent când vine vorba de credite, de împrumuturi, de bani care nu-ţi aparţin cu adevărat.

Per ansamblu, planul profesional nu aduce neapărat noutăţi ieşite din comun, ci eşti mai degrabă stimulat să înveţi, să aduni în continuare acel bagaj de experienţe şi cunoştinţe care va sta la baza succesului tău profesional cândva în perspectivă. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, Jupiter în zodia ta te susţine şi din acest punct de vedere începând cu luna septembrie, dar şi mai şi, chiar în ultimele zile ale anului 2016, când şi Marte va avea un cuvânt de spus, vei avea curajul de a bate la uşa acelor firme la care visezi să lucrezi, cu mari şanse de a începe un nou serviciu. Cel mai greu e să-ţi depăşeşti tu temerile, inhibiţiile, limitele personale, neîncrederea, timiditatea, pentru că ai nevoie de ceva care să-ţi aducă aminte cât de bun eşti, iar acel stimulent da, vine de la Jupiter chiar anul acesta! Pune-ţi toate speranţele în beneficul Jupiter după 9 septembrie, crezând cu fermitate că-ţi va deschide porţi spre zone la care înainte abia dacă îndrăzneai să priveşti… spre perspective care-ţi pot aduce echilibru, calm, fericire chiar!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a XII-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite.

DECI:  înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIn kristale.ro găseşti cristale de toate mărimile!


Iată-le pe cele mai mici!
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale