Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Curierul destinului
Astro-calcul
Cuplul, pe scurt
Perioade karmice
Aspectul anuluiNu vrei sa ratezi horoscopul nostru?

Iata unde poti sa ne gasesti!

PE NET
la adresele oficiale: ACVARIA.COM
ACVARIA.EU
ACVARIA.COM.RO
ACVARIA-HOROSCOP.RO
HOROSCOP-ACVARIA.RO

ACVARIA PE FACEBOOK
PE FACEBOOK

LA RADIO
in fiecare dimineata

PE SMS
pentru abonatii
Vodafone si Orange

PE WAP


PE MAIL

ACVARIA PE TWITTER
PE TWITTER

Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
17 spatii Acvaria
Acvaria pe Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2014
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Consultatii astrologice
  Consultatii prin SMS
  Arhiva consultatii SMS
ACVARIA - astrolog
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Despre cristale
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA sunt publicate raspunsuri astfel:
¤CURIERUL DESTINULUI 1-10.04
¤CALCUL 1-10.04
¤CUPLU 1-10.04
¤ASPECT 1-10.04
¤KARMA 1-10.04
*VIS 1-10.04
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2014
Azi Luna este în zodia...
30.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
30.03-15.04 Luna in crestere
15.04 LUNA PLINA
15-29.04 Luna in descrestere
29.04 LUNA NOUA
29.04-14.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2014
20.03-20.04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.03-7.04 Mercur in Pesti
7-23.04 Mercur in Berbec
23.04-7.05 Mercur in Taur
5.03-5.04 Venus in Varsator
5.04-3.05 Venus in Pesti
7.12-26.07 Marte in Balanta
1.03-20.05 Marte retrograd Info
Jupiter in Rac Info
Saturn retrograd in Scorpion Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord intra in Balanta Info
Lilith in Leu
Junon in Pesti
 
 
Acvaria - Horoscopul lunii

www.kristale.ro

Sporul casei cu cristale naturale

< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >

LUNA APRILIE 2014

Deşi prin zodia ta nu se întâmplă nimic, luna aceasta, nu înseamnă că scapi de evenimente care să te pună pe jăratec. Marea Cruce Cosmică formată pe cer nu are legătură cu tine, după 11 aprilie, deci relaxează-te, bucură-te de primăvară, fără să pretinzi ceva ieşit din comun. Soarele şi Uranus din Berbec plus Marte din Balanţă susţin Gemenii într-un mod pozitiv, le dau curaj şi energie, poate doar Neptun din Peşti vă mai înceţoşează, unora, mintea şi vă face să fiţi nehotărâţi, nesiguri, furaţi de iluzii, mai ales în carieră, dar în rest, nu eşti vizat de nici un aspect major, de niciun tranzit prin Gemeni, de prea puţine aspecte în care este implicat guvernatorul tău Mercur, ceea ce vorbeşte, la prima vedere, de o lună oarecum banală şi bună.

Dragostea este punctul care cere o atenţie sporită! Încă de la final de martie, aici, în zona dedicată iubirilor, s-a mutat Nodul Nord. El nu a mai trecut pe aici de vreo 18 ani, deci se poate spune că a trecut atât de mult timp de când aşteptai şi tu să răsară soarele pe strada ta! Cei norocoşi pot avea parte, de acum înainte timp de câteva luni, de iubirea perfectă, de iubirea sortită, de întâlnirea omului predestinat pentru a ajunge mai apoi la căsătorie, dar vin la pachet şi de lecţii majore primite prin iubire. Tot acolo se află, în continuare, Marte în mers retrograd, deci să nu te mire că revin în actualitate evenimente din trecut, foste iubiri, situaţii uitate care nu le-ai înţeles sau rezolvat corect cândva, amintiri din alte timpuri care îţi atrag atenţia asupra propriilor erori comise în iubire, deci se poate vorbi de un ocoliş prin experienţe sentimentale anterioare pentru a descoperi ceva ce nu ai înţeles la vremea respectivă. Mare Cruce Cosmică între semne cardinale se formează şi în sectorul iubirii, deci - mai ales dacă eşti bărbat - n-ar fi rău să priveşti un pic înapoi la cele întâmplate mai demult în iubire şi să vezi ce se poate schimba sau repara! Mai mult, poate apărea chiar şansa de a lua de la capăt o relaţie care, din diverse motive, nu a putut evolua înainte, iar acum ai curajul şi dorinţa de a mai încerca odată, cu mai mulţi sorţi de izbândă. Vechile iubiri, vechile emoţii, vechile trăiri romantice pot reveni la lumină, dar tot din trecut pot reveni şi erorile, şi regretele, şi suferinţele pe care nu le-ai aşezat pe un făgaş corect. Acum e vremea să echilibrezi balanţa, dând dovadă că ai înţeles lecţia oferită de destin. Dacă reuşeşti să accepţi şi să-ţi asumi lecţiile respective, ai putea fi răsplătit cu o iubire cum rareori ai şansa să trăieşti.

Cu Saturn în zona dedicată locului de muncă, eşti deja obişnuit cu o atmosferă ceva mai apăsătoare şi mai sobră la serviciu, deseori marcată de conflicte, contradicţii şi surprize nedorite. Totuşi, cariera ta e pe teren sigur, pentru că în Peşti, în zona dedicată poziţiei tale socio-profesionale, stă nestingherit Neptun, cel care te susţine să visezi cât mai departe, să ţinteşti cât mai sus, să nu te laşi doborât de piedicile pe care Saturn ţi le mai pune în cale. Chiar dacă uneori acelaşi Neptun te şi derutează, te şi zăpăceşte, te şi împinge în direcţii fanteziste, totuşi prezenţa lui în cel mai înalt punct al cerului este un atu pentru tine, pentru că nu te laşi copleşit de cotidian, ci îţi menţine ştacheta viselor sus! El e inspiraţia ta, e curajul tău de a privi până departe, de a sonda adânc după talentele şi calităţile cu care eşti înzestrat! Faptul că Venus vine şi el, după 5 aprilie, alături de Neptun, se poate vorbi de perioada celor mai frumoase vise de natură profesională, care au mari şanse să se dezvolte, să crească şi, într-o zi, să se împlinească. În a doua decadă a lunii, ai şansa de a trasa noi direcţii profesionale, în care ţii cont, în permanenţă, de lecţiile deja învăţate anterior, de experienţele deja acumulate, de erorile deja comise. Trecutul e un bun profesor şi susţinător pentru ceea ce vrei să întreprinzi de acum înainte!

Nu sună rău nici planul financiar, pentru că se pot auzi veşti bune legate de bani. Poate reuşeşti să obţii un tarif mai bun pentru serviciile pe care le oferi în afacerile proprii. Poate apar acum efectele unor eforturi din trecut care au dat rezultate foarte lent. Poate discuţi despre o creştere salarială care ar putea fi aprobată, sau descoperi în tine o idee inspirată care, dacă va fi pusă la treabă, ar putea genera venituri suplimentare de acum înainte. Mai mult: afacerile mai demult începute, care nu păreau să dea roade, ar putea să dea semne de reabilitare! Crucea cardinală ce se formează luna aceasta pe cer îţi cere să priveşti înapoi şi să descoperi ce ai abandonat sau ce nu ai putut duce la capăt cândva, pentru că o acţiune reîncepută acum poate avea efecte financiare mult mai consistente. Ţi se cere un dram de curaj pentru a reinvesti timp şi energie într-un proiect - mai vechi sau mai nou - aducător de bani şi, chiar dacă înainte a stat pe loc, acum ar putea reporni în forţă, sub auspicii mult mai bune. Totul e să nu renunţi din nou!


ACVARIA® va doreste o luna mult mai buna decat scrie in horoscop!

www.horoscop-lunar.acvaria.com
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >


OUA SCULPTATE
IN PIATRA

Le gasesti in kristale.ro

IN KRISTALE.RO
Pasionat de cristale?


Colectii cu pietre semipretioase naturale

Cumpara de aici!


 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2012 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro
blog.acvaria.com | dana.acvaria.com | proza.acvaria.com | video.acvaria.com


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor