Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual


SERVICII ACVARIA
Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
Spatii Acvaria
Acvaria/Facebook
Acvaria-Astrolog/Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2015
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Astrolog ACVARIA
  ACVARIA.EU
  Consultatii Acvaria
  Servicii ASTRO-SMS
  Arhiva ASTRO-SMS
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
Despre cristale
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
ATENTIE: NUMARUL PENTRU SMS-URI S-A SCHIMBAT! ACUM ESTE 1303
¤ In ARHIVA sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.08
CALCUL 1-10.08
CICLURI 1-10.08
CUPLU 1-10.08
DESTIN 1-10.08
HOP 1-10.08
INGERI 1-10.08
KARMA 1-10.08
MISIUNE 1-10.08
RELATII 1-10.08
SCHIMBARI 1-10.08
SFAT 1-10.08
VIATA ANTERIOARA 1-10.08
VIS 1-10.08
 
FAZELE LUNII IN SEPT.2015
Azi Luna este în zodia...
14.08 Cea mai recenta LUNA NOUA
29.08-13.09 Luna in descrestere
13.09 LUNA NOUA + ECLIPSA DE SOARE
13.09-27.09 Luna in crestere
27-28.09 LUNA PLINA + ECLIPSA DE LUNA
28.09-12.10 Luna in descrestere
 
PLANETELE IN ZODII IN SEPT.2015
23.08-23.09 - Suntem in zodia FECIOAREI Info
27.08-2.11 Mercur in Balanta
18.09-9.10 Mercur retrograd
31.07-8.10 Venus in Leu
25.07-6.09 Venus retrograd
9.08-25.09 Marte in Leu
25.09-12.11 Marte in Fecioara
Jupiter in Fecioara Info
Dupa 18.09 Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto retrograd in Capricorn Info
Pana pe 10.10.15 Nodul Nord in Balanta Info
Lilith in Balanta
Junon in Fecioara-Balanta
 
 
Acvaria - Horoscopul lunii

ACVARIA.EU
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >

LUNA SEPTEMBRIE 2015

Da, de luna aceasta am schimbat horoscopul pentru a acoperi mai multe domenii si mai multe aspecte astrale ale perioadei.

CONJUNCŢIA MARTE-VENUS DIN LEU din prima săptămână a lunii aduce femeia lângă bărbat pentru discuţii foarte entuziaste despre viitor. Atrage-l pe cel drag alături pentru a vorbi despre visele fiecăruia, despre noutăţile pe care doriţi să le aduceţi în relaţia voastră, pentru că sunt mari şanse ca lucrurile decise sau începute acum să înainteze foarte bine spre reuşită. Profită de acest excelent elan creator, care dă curajul de a face lucruri nemaifăcute, de a schimba macazul, ba chiar de a te pune cumva în pielea sexului opus - prieteni, colaboratori, persoana iubită - ca să înţelegi mai bine cum gândeşte. Iubirea e unul din planurile care pot cunoaşte o ameliorare, o amplificare, o reaprindere a focului, dar depinde enorm şi de tine să mai închizi unele capitole pe care le tot duci după tine şi nu mai vrei să le pui punct. E vremea să ierţi, să uiţi, să accepţi, să mergi mai departe.

TRIGONUL DE FOC DINTRE MARTE ÎN LEU ŞI URANUS ÎN BERBEC din primele două decade ale lunii deschide noi direcţii de abordare a vieţii de cuplu. Unul din voi sau amândoi, umăr la umăr, discutaţi despre o serie de schimbări ce se cer a fi făcute pentru ca viaţa voastră în doi să fie mai interesantă, mai tonică, mai stimulativă. Discuţiile pe care le ai cu jumătatea ta vă împinge spre o serie de aventuri noi care vă ţin alături, unul lângă celălalt, trup şi suflet. Este un moment excelent pentru a porni într-o etapă nouă, superioară, în viaţa de cuplu, ba chiar e şi un moment excelent pentru o căsătorie sau pentru întâlnirea viitorului partener de viaţă. Totul evoluează repede!

CONJUNCŢIA DINTRE LUNA NEAGRĂ ŞI NODUL NORD DIN BALANŢĂ din prima parte a lunii - accentuată apoi de eclipsa de Lună din 27-28 septembrie - te are chiar pe tine în prim plan, de parcă voi, Balanţele, staţi faţă în faţă cu destinul. Deciziile pe care le iei acum au efecte pe termen lung, deci practic, multe Balanţe îşi scriu acum povestea vieţii pe câţiva ani de zile de acum înainte. Acest eveniment nu a mai avut loc de foarte multă vreme şi e clar că e ceva cu totul special, şi cu bune, şi cu rele, tocmai de aceea nu-l poţi trata ca pe ceva banal. Fie că arunci o privire în urmă să vezi ce ai greşit şi ce se poate repara, fie că acum pui piatra de temelie spre un nou sens de mers, trebuie să faci acest pas extrem de prudent, pentru că nu-i de joacă. Cum îţi scrii acum, aşa vei trăi ani de zile de acum înainte, indiferent de planul unde a venit deci da, sună a decizii capitale şi sunt chiar la dispoziţia ta. porneşte acum spre un sens nou de mers, dar trebuie să ai grijă cum iei startul, pentru că e greu de crezut că ţi se va mai oferi o dată ocazia. Poate fi ceva cu iz de unicat, marcant, definitoriu pentru tine de acum înainte deci… cântăreşte atent urmările!

Încă din ultimele zile din august s-a format OPOZIŢIA DINTRE JUPITER (proaspăt intrat în Fecioară luna trecută) şi NEPTUN din Peşti, care se menţine şi în octombrie şi se va mai repeta o dată în primăvara-vara 2016. Opoziţii între cele două au mai avut loc de multe ori, dar pe fondul axei Fecioară-Peşti nu a mai avut loc din… 1849, iar în cazul tău se resimte asupra stării tale fizice şi psihice. E clar că nu te simţi chiar în apele tale, presimţi ceva, ai un feeling aparte că urmează să se întâmple ceva, dar nu prea ai curajul să exprimi ceea ce ai pe suflet. E o mare furtună de emoţii şi gânduri în interiorul tău, dar nu reuşeşti să le canalizezi foarte bine spre ceva constructiv, ci mai degrabă îţi faci rău singur din cauza temerilor, a nesiguranţei, a confuziei în care te afli. Cei sensibili din fire pot spune că simt ceva ce nu au mai simţit niciodată, ceva greu de exprimat în cuvinte, ceva greu de suportat, tocmai de aceea trebuie să te înarmezi cu multă putere, deoarece seamănă a criză existenţială cu un mare impact psihic. Dar îi vei face faţă cu brio!

REVENIREA LUI SATURN ÎN SĂGETĂTOR după 18 septembrie, după câteva luni de retrogradare în Scorpion - îţi atrage atenţia asupra mediului în care te afli, pentru că există unele relaţii care au cam scârţâit în ultima vreme şi e timpul să le analizezi mai atent. Dacă acele relaţii nu mai au nimic bun, util, serios de oferit, mai bine le închei odată şi te eliberezi, deci priveşte atent la vecini, colegi, prieteni şi dă-i afară dacă descoperi că nu-ţi sunt loiali. Mai bine fără asemenea prieteni, decât cu oameni mediocri alături! E vremea, timp de vreo 2 ani de acum înainte, să faci curăţenie cu multă exigenţă şi rigurozitate prin gânduri, prin idei în care nu mai crezi, prin informaţii pe care le deţii, devenind mult mai selectiv, cu standarde mai ridicate. Nu mai accepţi orice, nu te mai mulţumeşti cu oricine, ci doar cu ceea ce merită, ceea ce te înalţă, ceea ce te învaţă. Oameni, lucruri sau informaţii nefolositoare sunt date afară cu mai mult curaj ceea ce înseamnă că, uneori, te vei simţi mai singur.

ACVARIA® va doreste o luna mult mai buna decat scrie in horoscop!

www.horoscop-lunar.acvaria.com
< LUNA TRECUTA        LUNA VIITOARE >


OFERTE KRISTALE.RO
La orice comanda
de peste 50 lei primesti

la urmatoarea comanda
www.kristale.ro
La orice comanda
de peste 100 lei


in cateva zile
pe email


Bile din piatra


Sfere din piatra

Oua din piatra

Inimi din piatra

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor