Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiASTRO-PERIODICE

URANUS IN BERBEC

www.horoscopul-anului.acvaria.com

INFLUENTA PLANETEI URANUS ASUPRA ZODIILOR
in perioada 11 martie 2011
- 16 mai 2018
cat timp Uranus traverseaza zodia
BERBECULUI
(Uranus a vizitat ultima dată Berbecului intre 1927-1934)

RECOMANDARE ACVARIA.COM:
Pentru mai multe informatii legate de influenta acestei planete asupra dv. in aceasta perioada, comandati un HOROSCOP PREVIZIONAL realizat pentru datele dv. de nastere - o analiza detaliata a urmatoarelor 12 luni din viata dv. | DETALII AICI...
sau solicitati o CONSULTATIE ASTROLOGICA TELEFONICA
ce va face multe referiri si la influenta acestei planete in aceasta etapa din viata dv. | DETALII AICI...

Uranus traversează întreg cercul zodiacal în aproximativ 84 ani, stă într-o zodie în jur de 7 ani, ca atare, putini dintre noi au sansa sa se mai intalneasca si a doua oara cu Uranus in aceeasi zodie. Uranus a mai trecut prin Berbec in secolul trecut, intre 1927-1934, deci doar bunicii sau parintii nostri s-au mai confruntat cu auspiciile ciudate ale unei astfel de energii astrale!

Pe 12 martie 2011, asadar, Uranus a părăsit zodia Pestilor - pe care a influentat-o din 2003 pana in 2011 - si a intrat in zodia Berbecului pe care o va traversa pe parcursul anilor 2011-2018, avand efecte asupra tuturor zodiilor. In functie de casa astrologică ocupată de zodia Berbecului pe astrograma dv., veti resimti energiile uraniene preponderent asupra acelui plan al vietii patronat de Berbec. Pentru unii - cariera, dacă Berbecul cade în casa X, pentru altii - căsnicia, dacă Berbecul e in casa VII s.a.m.d. Cu atat mai interesant este momentul cu cat Uranus si Jupiter se vor afla o vreme umar la umar in zodia Berbecului, pentru ca in primele luni ale lui 2011, si Jupiter va traversa aceeasi zodie, ceea ce va amplifica influentele celor doua planete.

Uranus declanseaza dorinta de schimbare, de eliberare, de renuntare la balastul inutil. Berbecii si Balantele socheaza prin manifestări ciudate, prin care-si demonstrează nevoia de a fi ei însisi, diferiti, liberi. Dar Uranus va afecta si o parte din Raci si Capricorni, care simt 2011 ca fiind unul din cei mai dificili din ultima perioadă. În schimb, o mare parte din Lei, Sagetatori, Gemeni si Varsatori se vor bucura de curajul inovator al lui Uranus, ce la va schimba viata în bine.

Cu Uranus în Berbec, actorul principal al acestor ani va fi nativul în Berbec sau cel cu ascendentul în această zodie, dar nu înseamnă că nativii din celelalte semne zodiacale sunt neglijati, pentru că toti vom simti auspiciile lui Uranus. Pe unde trece el, se întâmplă ceva nou, original, ciudat, aparte, ceva se schimbă major, se dă peste cap, se transformă, se înnoieste profund, se eliberează, se deblochează, se dinamizează, în functie de casa cerului ocupată de planeta norocoasă.

Sunt nascut / Am ascendentul in
BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI
NOTA:
Acest horoscop este valabil atat pentru cei nascuti in aceste zodii, cat si pentru cei care au Ascendentul in aceste zodii. Aceste influente se vor resimti pe tot parcursul tranzitului planbetei, nu doar in momentul in care cititi acest horoscop!
In cazul in care analizati horoscopul in functie de Ascendent - ceea ce e recomandabil! - perioadele de influenta ale acestor tranzite prin case astrologice pot diferi, deoarece casele astrologice, pe harta fiecaruia, au dimensiuni diferite. In unele cazuri sunt de dimensiuni mici, mai putin de 30 de grade, in alte cazuri se pot intinde si pe parcursul a doua zodii, ca atare e posibil ca pentru unii Uranus sa intre in casa mentionata ceva mai tarziu fata de perioada in care este specificata intrarea efectiva a planetei in zodia respectiva. Cei care au Ascendentul la inceput de zodie - in primele 10 grade - vor resimti influentele toata perioada, cei care au ascendentul la mijloc de zodie - intre gradele 10-20 - vor resimti influentele mai tarziu, dar se vor prelungi si pe perioada trecerii acestei planete in zodia urmatoare, iar cei cu Ascendentul la final de zodie - intre gradele 20-30 - vor resimti influentele la iesirea planetei din zodie si pe parcursul traversarii zodiei urmatoare.

BERBEC – URANUS IN CASA I - deci pe Ascendent - casa de viata guvernata de Marte si Berbec - il descrie pe individ singur cu sine, cu personalitatea sa de baza, cu aspectul sau fizic, cu energia sa fundamentala si are in prim plan cees ce este individul, unicitatea lui in comparatie cu ceilalti. Accentul cade pe: eu, identitate, personalitate, vointa proprie, cine sunt eu, cum ma vad pe mine insumi.Ce semnificatie are? Descrie o perioadă de mari bulversări în viata dv. Schimbările se resimt imediat, pentru că viata dv. iese putin de sub control. Trăiti evenimente uluitoare, cu viteze uimitoare si sunteti actor într-un film de actiune în care nu aveti timp nici să respirati. Treceti din transformare în transformare fără nici o pauză. Ceea ce credeti azi că s-a terminat, mâine poate cunoaste deja o altă răsturnare. Mereu e loc de altă înnoire, de alt soc, de altă schimbare. Trăiti evenimente ciudate, neobisnuite, fără precedent în viata dv., incidente socante care vă pot lăsa fără grai în anumite situatii. Treceti printr-o revolutie personală unică. Vă rupeti de tiparele vechi si vă manifestati vointa fără nici o opreliste din afară. Căpătati independentă totală si spuneti răspicat lumii cine sunteti si ce vreti. Cad granitele, sabloanele, regulile societătii în care trăiti. Acum sunteti liber în fata propriului destin, vă luati viata în mâini si o reformulati asa cum credeti de cuviintă. Nu mai acceptati conducerea nimănui, patronajul nimănui, sfatul nimănui, ci credeti că aveti si singur ceva de spus lumii. Iesiti la rampă si atrageti usor atentia asupra dv., mai ales că acum sunteti capabil de lucruri mărete, proiecte îndrăznete si evenimente socante. Aveti libertate deplină să faceti ce vreti, dar numai de dv. depinde cum valorificati această libertate. Ati putea să o luati acum si pe căi gresite, sub mirajul libertătii totale, fericit că nu mai este nimeni care să vă ghideze. Vă rupeti de părinti, de societate sau de trecut si vă croiti singur viitorul, dar puteti face si greseli: din grabă, din neatentie sau din prea multă încredere în fortele proprii. Sunteti în căutarea propriului drum si încercati câteva variante până se va ivi calea care vi se potriveste. Fiti pregătit de experimente dintre cele mai ciudate, pentru că acum parcă ati trăi într-o zonă crepusculară, cu întâmplări ciudate. Existenta dv. poate trece de la plus la minus peste noapte. Aveti un comportament instabil, neobisnuit din anumite puncte de vedere, o cu totul altă viziune asupra vietii, unii ar putea spune că mergeti complet împotriva curentului, dorind să fiti altfel. Sunteti ingenios, mereu atras de nou, de aparatură si alte inventii ale timpurilor moderne. Vă modernizati întreaga viată. Sus

TAUR – URANUS IN CASA XII - casa guvernata de Neptun si Pesti - il pune in legatura cu cea mai subtila dimensiune a vietii sale: visele, temerile, presimtirile, emotiile, talentele si valorile nebanuite pe care trebuie sa le scoata la iveala. Accentul cade pe: cel de dincolo de ceea ce se vede, secretele mele, emotiile mele cele mai profunde, introspectie, purificare, profunzimile de nepatruns, valoarea mea ascunsa, latura mea necunoscuta. Ce semnificatie are? Este o perioadă prelungă de mari bulversări în viata dv., dar care au ca scop scoaterea la iveală a adevăratului dv. ego. Probele de acum pot fi socante, uimitoare, vă pot lăsa complet derutat la mijlocul drumului, vi se va părea – timp de câtiva ani – că ati fost uitat într-o zonă crepusculară unde vi se întâmplă cele mai neobisnuite lucruri. Toate sunt probe de încercare, pentru a vi se verifica rezistenta la marile surprize ale vietii. Cele mai bizare evenimente ale vietii pot apărea în acesti ani, unele pot părea complet absurde, de parcă v-ati trezit brusc pe o altă planetă în care nu mai întelegeti nimic. Trebuie să luptati cu propriile temeri si complexe, cu propriile obsesii si manii pentru a vă elibera de tot ceea ce vă tinea legat de latura dv. necunoscută. Este o perioadă de purificare, sunteti obligat să renuntati la slăbiciunile care nu vă lasă să evoluati, deci acum este sansa dv. de a deveni altul până în profunzime. Totul vine neasteptat în viata dv., nu primiti avertismente că răbufnirile urmează să apară. Ele vin, vă dau viata peste cap si apoi vă lasă să faceti singur ordine în ceea ce lasă în urmă. Va fi greu – sau imposibil - să vă manifestati propria personalitate, vă veti simti închis între niste limite care vă sufocă. Veti fi adeseori prins în capcana altora: tiparele societătii, relatii limitative, piedici majore, „închisori” ce nu vă lasă să vă manifestati în voie. Parcă ati fi legat de mâini si de picioare într-o situatie care vă limitează orice libertate. Trebuie să vă supuneti ordinelor si regulilor altora: părinti, societate, sefi, parteneri de orice fel. Încă nu a sosit momentul eliberării dv., dar când Uranus va ajunge pe Ascendent – peste câtiva ani – veti deveni cu totul altul. Veti rupe barierele si veti distruge tot ceea ce acum vă tine blocat. Veti suferi mult din cauza lipsei propriului timp si spatiu de miscare sau de expresie, pentru că sunteti închis între niste ziduri strâmte de care, deocamdată, nu puteti trece. Sus

GEMENI – URANUS IN CASA XI -  casa de relatie guvernta de Uranus si Varsator - il pune in legatiura cu mediul mai larg, cu umanitatea, cu planul social cel mai numeros. Accentul cade pe: lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii. Ce semnificatie are? Aduce, timp de câtiva ani buni, surprize majore în viata dv. Apar noi cunostinte care vă vor atrage atentia. Aveti sperante noi, planuri îndrăznete de viitor pe care doriti să le puneti în practică imediat, fără să aveti răbdare. Puteti uimi lumea cu ideile care vă vin în această perioadă, pentru că sunt originale si extravagante. Simtiti nevoia de a vă elibera de orice limite, tipare si restrictii si preferati un drum pe cont propriu. O afacere personală ca liber întreprinzător sau free-lancer poate fi un prim pas spre a vă rupe de cei care vă limitau spatiul. Călătoriti – poate chiar si peste hotare – si vă extindeti cercul de cunostintele si preocupări. Vă alăturati unui grup de persoane cu aceleasi interese, alături de care veti milita pentru niste principii moderne: un partid, un club, o asociatie, o fundatie etc. Viata capătă un alt ritm de desfăsurare, nu vă mai ajunge timpul, sunteti mereu ocupat, stresat, grăbit. Luati legătura cu persoane din alte tări si legati amicitii interesante, care vă vor lărgi orizonturile. Spatiul dv. capătă acum alte dimensiuni, vă simtiti mai liber si mai puternic în lumea pe care o construiti singur. Relatii de amicitie si colaborare se pot rupe acum, din cauza unor incompatibilităti intelectuale sau din cauza distantării, dar cu mari sanse de a face alte relatii, mult mai interesante. Proiectele cele mai mari, telurile cele mai îndrăznete vor deveni cu timpul realitate, din cauza curajului dv. care atinge acum cote maxime. Vă revoltati împotriva vechiului si traditiei, a regulilor si a limitelor si vă manifestati în voie., fără să mai acceptati să vi se spună ce să faceti. Sus

RAC – URANUS IN CASA X - deci pe Mijlocul Cerului - casa de actiune guvernata de Saturn si Capricorn - il pune in legatura cu varful spre care tinde, cu ambitia sa de realizare sociala, cu varful ierarhiei din care face parte. Accentul cade pe: visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.Ce semnificatie are? Indică o etapă de câtiva ani când planul socio-profesional cunoaste cele mai mari transformări. Cu Uranus în acest sector al cerului nimic nu este 100% sigur, totul se poate schimba de la un an la altul, deci vă puteti schimba sefii, mediul social, cercul de cunostinte, poate chiar profesia. Cu toate acestea sunteti suficient de curajos să încercati orice, constient de faptul că numai riscând puteti găsi calea care vi se potriveste. Vă puteti construi acum o carieră într-un domeniu al timpurilor moderne, legată de aparatură de ultimă oră, stiintă de vârf, tehnologie de cel mai înalt nivel, electronică, informatică, radiologie, internet, aviatie, comunicatii, transporturi, psihologie, televiziune, genetică, cercetare. Viata socială cunoaste multe modificări si răsturnări neasteptate, veti cunoaste multă lume dar veti pierde si multe din vechile cunostinte, vă schimbati superiorii, sefii, liderii, nimic nu rămâne bătut în cuie, ci timp de câtiva ani acest plan pare dat peste cap. Chiar dacă totul este atât de instabil, vă place noutatea si schimbarea si sunteti mereu curios ce vă mai aduce anul viitor. Puteti clădi o carieră pe cont propriu, într-o afacere personală, independentă, pentru că veti descoperi – după câteva tentative nereusite - că vă este greu să suportati conducerea si autoritatea altora. Vreti să fiti propriul sef, deci dacă vă tentează să vă deschideti o afacere personală, îndrăzniti, ar putea fi calea mult căutată! Aveti tendinta de a intra în conflict cu superiorii din dorinta de a vă afirma sau de a vă păstra autonomia. Doriti libertate absolută, deci căutati să o câstigati. Există sansa de a lucra în străinătate sau în legătură directă cu tări străine, necesitând multe deplasări peste hotare. Legati prietenii cu persoane importante, cu directori de firmă, oameni politici, persoane influente în anumite cercuri, de la care ati putea obtine avantaje sau sprijin în cele mai neasteptate momente. Cariera cunoaste mari bulversări acum, având parte ori de o ascensiune foarte rapidă si surprinzătoare, ori de coborâsuri bruste. Vă puteti afirma cel mai bine prin originalitate si inventivitate, fiind usor de remarcat în colectivul dv. de lucru dacă veniti mereu cu ceva nou si original. Pentru că sunteti „putin mai altfel” decât majoritatea colegilor, puteti fi observat de persoane influente pentru viitoare avansări sau promovări la scară mai înaltă. Vă puteti astepta, deci, la avansări bruste sau dimpotrivă, există si riscul să pierdeti la fel de brusc tot ceea ce ati obtinut din cauza unor gafe majore. Este o perioadă riscantă, pe cât de usor puteti obtine un avantaj, pe atât de repede îl puteti pierde dacă nu sunteti atent. Vă implicati în proiecte grandioase, ciudate, îndrăznete, riscante, dar sunteti încrezător în fortele proprii si entuziast. Aceasta este cheia succesului în acesti ani: curajul de a îndrăzni cât mai departe. Dacă nu aveti curajul să încercati, puteti rata sanse majore. Sus

LEU – URANUS IN CASA IX - casa de viata guvernata de Jupiter si Sagetator - il pune in legatura cu valorile superioare ale existentei, spiritualitatea, legea, principiile morale, lectiile pe care trebuie sa le insuseasca, idealurile spre care tinde. Accentul cade pe: spiritul meu inalt, eu meu superior, visele mele, de ce sunt in stare, valorile mele supreme, filosofia mea de viata, explorarea pe cont propriu, lumea fara granite. Ce semnificatie are? Descrie o perioadă cu schimbări majore în plan mental, intelectual, spiritual. Conceptiile dv. de viată cunosc o transformare radicală, ca si cum ati trece de la conservatorism la non-conformism sau de la o viziune rece a vietii la una libertină si lipsită de constrângeri., Spiritul dv. umblă mai liber pe căi noi de explorare, fiind posibil ca acum să descoperiti domenii interesante de studiu asupra cărora nu v-ati aplecat niciodată: stiinte moderne, informatică, limbi străine, astrologie sau paranormal, politică etc. Începeti să vă formati o filosofie de viată mult mai originală si avansată, cu un pas înaintea colegilor de generatie, dar cu riscul de a nu fi înteles de ceilalti. Nu mai respectati conventiile si traditiile cu care erati obisnuit, doriti ceva nou, o cale neumblată care să vă reprezinte mai bine. Deveniti, din multe puncte de vedere, mai ciudat si mai liber în exprimarea conceptiilor de viată. Cresc sansele de a călători peste hotare, poate chiar cu posibilitatea de emigrare dacă celelalte aspecte ale perioadei studiate indică aceleasi predilectii. Conceptiile religioase pot cunoaste si ele modificări, cu posibilitatea de a găsi o altă religie în care vă regăsiti mai bine sau care vă oferă mai multă libertate de manifestare. Pentru persoanele atrasi de studiu, apare sansa unor burse importante peste hotare, a unor mari realizări în domeniul studiilor sau a începerii unor studii avansate pe cont propriu. Vă puteti alătura acum unei asociatii cu activitate în domenii culturale, politice, religioase, spirituale. Spatiul dv. de cunoastere devine dintr-o dată mult mai larg, descoperind directii noi de studiu si de explorare prin forta mintii sau a spiritului. Sus

FECIOARA – URANUS IN CASA VIII - casa guvernata de Marte, Pluto si Scorpion - il pune in legatura cu probele pe care trebuie sa le treaca de-a lungul vietii. Accentul cade pe: eu si necunoscutul, surprizele destinului, transformarile necesare, eu in fata provocarii, sexualitatea, probele de incercare, ceea ce merit de la viata. Ce semnificatie are? Descrie o perioadă plină de evenimente ciudate si schimbări de directie care vă bulversează total, încât uneori vi se va părea că viata dv. dă în clocot. Nu vor fi numai evenimente fericite, ci si incidente care vă vor aduce aminte de linia fragilă care există între sus si jos, între viată si moarte si între extaz si nenorocire; veti resimti puternic forta extremelor. În acesti ani, se pot petrece unele din cele mai neobisnuite evenimente care pot exista în viata unui om, aspecte surprinzătoare care vor uimi atât pentru încărcătura lor reformatoare, cât si pentru componenta lor negativă. Uneori vi se va părea că viata vă oferă cele mai urâte surprize, deci să nu vă mire nimic din ce se va petrece în acesti ani, pentru că toate au rostul de a vă remodela personalitatea si destinul. Puteti auzi acum mult mai frecvent de decese, divorturi, accidente, boli, probleme grave ale altora, care vă vor afecta si pe dv. în oarecare măsură. Aveti un chef nebun de a vă schimba viata si faceti tot posibilul să aduceti noul până la cele mai adânci niveluri ale fiintei dv. Vă dati seama că unele planuri trebuie schimbate obligatoriu, si apar conditiile prielnice acestor modificări. Nu va fi o perioadă usoară, ca atare trebuie să fiti pregătit episoade surprinzătoare. Puteti resimti mai drastic puterea legii, chiar cu riscul ca libertatea dv. să fie limitată de restrictii, penalităti, constrângeri de tot felul (inclusiv închisoare). Chestiunile financiare sunt supuse unor mari oscilatii, dar la fel de posibilă este o mare surpriză cum ar fi primirea unei mosteniri. Acum aveti – mai mult ca oricând - curajul să vă provocati destinul si să vă asumati riscuri. Sunteti atras de stiintele mai putin accesibile marelui public: paranormal, ocultism, magie, viata de dincolo si nu este exclus să vi se dezvolte un talent aparte în vreunul din aceste domenii. Aveti un impuls erotic puternic, dar pot apărea deviatii si obsesii în această directie. Pentru că este o perioadă cu multe riscuri apărute din senin, există si risc de accidente, explozii, electrocutare, intoxicare, prăbusiri sau alt gen de atacuri bruste asupra mediului în care trăiti si implicit si asupra dv. Sus

BALANTA – URANUS IN CASA VII - deci pe Descendent - casa de relatie guvernata de Venus si Balanta - il pune in legatura cu lumea, cu societatea, cu mediul larg in care traieste. Trece dincolo de spatiul intim si intra in contact cu persoane din afara. Cuvinte cheie: ceilalti, partenerul meu, egalii mei, societatea din care fac parte, modul in care interactionez cu ceilalti, casnicia. Ce semnificatie are? Indică o perioadă de câtiva ani cu mari surprize în plan relational. Aveti o imensă nevoie de a vă păstra propria libertate, chiar dacă faceti parte dintr-un cuplu. Pentru unii poate fi o perioadă de concubinaj, fără a ajunge neapărat la căsătorie. Vă eliberati încet-încet de capcana numită ”căsnicie” si vă revendicati propria independentă. Reveniti la propriul spatiu pe care l-ati avut înainte de a vă căsători, vă regăsiti propria lume, vechii prieteni, vechile preocupări. Desi continuati relatia din care faceti parte, vă luptati pentru propriile drepturi. În cazul unei relatii de cuplu sufocante, acum vă puteti rupe de orice constrângeri si vă impuneti propria vointă. Există chiar risc de divort, dar care poate fi o eliberare, nu o nenorocire. Încălcati sau reziliati contractele în care erati implicat pentru că nu mai suportati regulile impuse de altii. Este o perioadă propice ruperii de diverse asocieri din care făceati parte: cuplu, afaceri, grupări sociale etc. Iesiti din organizatii, partide, cluburi pe care le-ati frecventat anterior. Vreti să fiti pe cont propriu si nu mai puteti întretine relatii armonioase cu societatea. Vă dati demisia din acele asociatii care nu vă mai priesc, în care simtiti că nu mai aveti nici un cuvânt de spus sau în care vă este îngrădită libertatea de expresie sau de miscare. Preferati să evoluati pe cont propriu, fără a mai tine cont de altii. Asi putea cunoaste acum un partener de viată mai original, neobisnuit, si există sansa de a vă căsători pripit sau neasteptat, întâlnindu-vă jumătatea printr-o întâmplare ciudată, într-un mediu de prieteni, într-o organizatie sau într-un club. Sus

SCORPION – URANUS IN CASA VI - casa de actiune guvernata de Mercur si Fecioara - il pune in legatura cu rolul sau in mediul ijn care traieste. Descrie munca, datoria, sarcinile asumate. Descrie starea de sanatate. Accentul cade pe: eu in slujba celorlalti, eu subalternul, eu supusul, datoria mea, munca mea de zi cu zi, starea mea de sanatate, curatenia mea.Ce semnificatie are? Indica o perioadă de lucru direct cu aparatură tehnică de ultimă oră: computere de exemplu, sau în domenii foarte moderne. La locul de muncă se formează un colectiv plăcut, în care se leagă prietenii interesante. Este o perioadă extrem de agitată la serviciu, nici vorbă de rutină sau plictiseală, totul e în perpetuă schimbare si înnoire. Există sansa schimbării frecvente a mediului de lucru, trecând prin mai multe locuri de muncă, mai multe conduceri sau mai multe departamente. Apar posibilităti de lucru în străinătate sau la distantă fată de domiciliu (navetă sau deplasări frecvente în teritoriu). Sunteti implicat în proiecte mărete la locul de muncă, de aceea, în acesti ani, viata profesională este extrem de aglomerată, dar si interesantă în acelasi timp. Sunteti dedicat unei ocupatii în beneficiul unei mase mari de oameni – public larg, clientelă, populatie – cu o oarecare doză de umanitarism: pentru binele lor, nu pentru binele personal. Dacă aveti afaceri personale, clientela dv. creste în acesti ani, ca si faima dv. Sunteti foarte independent si – desi faceti parte dintr-un colectiv – faceti notă discordantă de restul lumii, fiind mai greu de supus de reguli sau termene. Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit. Nu suportati să fiti „încarcerat” într-un singur loc de muncă în care să vă supuneti ordinelor, ci preferati miscarea, schimbarea, deplasarea în mai multe locuri simultan. Puteti avea probleme cu superiorii datorită acestei mari independente si sunteti gata să vă luptati pentru drepturile dv. si ale colectivului din care faceti parte. În privinta sănătătii, puteti trece acum la un regim de viată mai non-conformist: lacto-vegetarian, 100% natural. Si aici aveti o atitudine reformatoare încât veti reusi să vă păstrati o stare de sănătate bună prin metode mai putin obisnuite. Totusi riscul unor surprize în plan medical există: dureri acute, crize, urgente, dar trecătoare. Sus

SAGETATOR – URANUS IN CASA V - casa de viata guvernata de Soare si Leu - il pune in legatura cu persoanele cu aceleasi preocupari, cu partenerii sentimentali sau copiii, cu ceea ce reprezinta. Accentul cade pe: copiii mei, iubitul meu, cei care imi seamana, timpul meu liber, creatia mea, bucuria de a trai, ceea ce imi ofera placere.Ce semnificatie are? Aduce o perioadă de efervescentă creatoare majoră. Ceea ce construiti în această perioadă este strălucitor, deosebit, vă reprezintă pe dv. ca personalitate independentă, scoateti la iveală idei mărete si planuri îndrăznete prin care vreti să arătati lumii ce puteti si cine sunteti. Este perioada dv. de creativitate maximă, pe care o veti traduce în realizări cu totul deosebite în planuri ce necesită o astfel de exprimare creatoare: artă, sport, dragoste, pasiuni, educatia copiilor, distractii etc. Sunt câtiva ani agitati, dar interesanti, în care veti simti că norocul este de partea dv. în cele mai neasteptate momente. Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune. Copiii vă oferă surprize dintre cele mai neasteptate. Se anuntă o vacantă peste hotare sau o călătorie plăcută de concediu în compania unui grup de prieteni. Vă măriti grupul de amici prin frecventarea unor asociatii cu scopuri creatoare sau de petrecere a timpului liber: club sportiv, sală de fitness, cenaclu literar etc. Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală. Sus

CAPRICORN – URANUS IN CASA IV - deci pe Fundul Cerului - casa guvernata de Luna si Rac - il pune in legatura cu originile sale. Descrie legatura cu familia, casa, tara si mediul din care provine. Accentul cade pe: eu si cei dragi, eu in mediul intim, casa mea, mama, familia mea, rudele de sange, caminul, viata personala, sufletul meu, emotiile mele. Descrie individul in copilarie si la sfarsitul vietii. Ce semnificatie are? Indică o perioadă de eliberare de mediul cu care erati obisnuit. Nu mai doriti să depindeti de familie, de părinti, de cei care au avut grijă de dv. în primii ani de viată. Este momentul în care unii tineri se rup de casa părintească si îsi iau destinul în propriile mâini, mutându-se în altă casă. Doriti o înnoire a mediului în care trăiti, un mediu în care să vă desfăsurati în voie, fără a depinde mereu de membrii familiei. Nu mai acceptati pe altii în universul propriu, astfel încât, în astfel de perioade, unii copii vor camera proprie, fără a mai dormi la un loc cu alti frati, adolescentii îsi construiesc mediul propriu după idei excentrice (îsi decorează camera ciudat, fără aprobarea părintilor) etc. Nu vă mai simtiti bine în căminul propriu, ci căutati larghetea lumii ca scenă de manifestare. Doriti ca libertatea să vă fie respectată de către membrii familiei. Acum e momentul unor schimbări frecvente de domiciliu până veti găsi locul potrivit. Încă mai căutati, încă mai experimentati, fiind o perioadă de provizorat (de exemplu: stati cu chirie). Este posibil să trăiti la comun cu alte persoane (într-un cămin). Modificările de decor pot fi dese, aducând modificări extravagante, neasteptate, excentrice, moderne. Acum e momentul potrivit pentru o redecorare modernă. În acesti ani, vă înnoiti decorul si aparatura electro-casnică: alt aragaz, alt frigider, altă mobilă. Vă atrage acum lumea întreagă, deveniti un cetătean al planetei, nu doar al unei tări. Vă bate gândul unei mutări de proportii: în altă localitate sau în altă tară. Dacă si celelalte auspicii ale horoscopului descriu această posibilitate, ati putea să vă luati zborul spre alte orizonturi. Trăiti experiente ciudate în relatie cu familia, descoperind că prietenii sunt mult mai importanti decât familia de sânge. Vă rupeti de familie si vă alipiti unui grup de amici. Unii tineri pot intra acum în gască sau în alt gen de grupări în care se simt mai bine decât acasă, tocmai pentru că au impresia libertătii totale. Este un moment de revoltă fată de prezenta părintilor în viata personală si doriti să fiti pe picioarele dv. Încă nu a venit momentul să aveti casa dv. în care să spuneti că prindeti rădăcini. Încă nu vă legati de un spatiu anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acesti ani nu vă veti aduna efectiv la casa dv. ci încă mai colindati prin lume. Sus

VARSATOR – URANUS IN CASA III - casa de relatie guvernata de Mercur si Gemeni - il pune pe individ in legatura directa cu anturajul apropiat: fatii, verii, vecnii si cu modul sau de gandire. Descrie ideile, mentalitatea de baza, modul de comunicare si de relationare cu ceilalti. Accentul cade pe: eu si cel din vecinatatea mea imediata, opiniile mele, cum comunic cu ceilalti, cum intru in legatura cu ceilalti, cum gandesc si ce spun. Descrie individul in adolescenta si in clasele primare. Ce semnificatie are? Indică modificări majore în plan educational, relational sau comunicational. Vă schimbati modul de comunicare cu lumea, deveniti mai excentric, mai original, mai direct, ideile dv. par îndrăznete si greu de acceptat de societate. Vă puteti uimi semenii cu roadele mintii dv., ori în sens pozitiv, ori în sens negativ, si veti naste controverse. Doriti să vă căpătati independenta în plan mental si vă hotărâti să nu mai tineti cont de ideile altora, ci să le promovati pe ale dv. Resimtiti mari probleme de comunicare în relatiile cu fratii, verii sau vecinii (certuri, despărtiri, scandaluri), pentru că sunteti greu de înteles de anturaj. Faceti cunostinte noi, cu persoane de la mari distante - prietenii prin corespondentă – sau aveti sansa de a primi musafiri de departe. Intrati într-un mediu nou de prieteni, devenind membru al unui club, cenaclu, grupare de interese, fundatie, partid. Deveniti mai liber în exprimare, nu mai suportati să fiti condus de altii si vă manifestati calitătile de lider. Vorbiti mult, expresiv, cu mult umor, si deveniti o prezentă interesantă în anturajul dv., adunând cu usurintă noi admiratori. Începeti studiul autodidact sau organizat (cursuri) al unei stiinte moderne: informatică, electronică, marketing, astrologie, psihologie, stiintă si tehnică avansată. Vă cumpărati calculator sau alte mijloace moderne de informare si comunicare. Aveti sansa unor călătorii în străinătate cu avionul sau alte mijloace moderne de transport. Spatiul dv. de miscare si expresie se lărgeste, si deveniti cetătean al planetei. Aveti sansa de a comunica mai mult ca de obicei în limbi străine. Puteti întâmpina probleme sau mici accidente în călătorii sau excursii pe distante scurte, cu unele riscuri de defectiuni la masină. Poate fi momentul ideal de a vă cumpăra masină, deci să vă dobânditi libertatea de miscare în plan geografic. Sus

PESTI – URANUS IN CASA II - casa de actiune guvernata de Venus si Taur - il face pe individ constient de valoarea sa si are in prim plan ceea ce detine individul pentru a se simti in siguranta: confort, securitate materiala si emotionala, viata tihnita, strictul necesar, nevoile primare. Accentul cade pe: eu si nevoile mele, eu cu tot ce am nevoie, eu in confortul meu, valorile mele, proprietatea mea, ce este al meu. Ce semnificatie are? Este o perioadă de mari bulversări si oscilatii financiare. Bugetul dv. creste si scade cu viteze uimitoare. Sunteti predispus spre cheltuieli exagerate sau nechibzuite. Puteti face investitii mai mari decât puteti face fată. Creditele bancare făcute în acesti ani pot fi riscante, pentru că veniturile nu vor fi constante, ci în salturi. Există riscul unor greseli din cauza unei planificări insuficient fundamentate. Pot apărea câstiguri fantastice, dar si uimitoare pierderi. Vă bucurati de deplină independentă financiară si vă place să manipulati sumele asa cum credeti singur de cuviintă. Nu acceptati interventia nimănui în bugetul dv. dar această tendintă de a vă crede a toate cunoscător în materie de finante poate avea si repercusiuni neplăcute. Sunteti tentat să exagerati în investitii si cheltuieli. Este un moment ideal pentru a investi în aparatură electronică, audio-video, modă, chimie, aviatie, tehnică de ultimă oră sau în proiecte de mare anvergură, la nivel international. Sunteti un inovator în modul de a face bani, deci sunt favorizate afacerile care contin o doză de originalitate (sau chiar de nebunie). Sunteti extrem de idealist – chiar utopic - si puteti fi usor influentat să investiti în afaceri nerentabile, cărora vă veti alătura fără să verificati viabilitatea afacerilor. Ati putea face gafe financiare de răsunet din cauza impulsivitătii si grabei cu care semnati acte cu repercusiuni financiare. Puteti face afaceri cu persoane din străinătate sau cu prietenii dv., acestia sunt colaboratorii dv. cei mai buni. Vă câstigati existenta prin modalităti mai putin obisnuite. Pot apărea schimbări bruste în plan financiar, fie în sens pozitiv (câstiguri importante), fie în sens negativ (pierderi majore). Sus

www.horoscopul-anului.acvaria.com

ACVARIA.EU
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale