Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2018 SCORPION

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, intre 10 septembrie – 31 octombrie, si, prin retrogradare, din nou după 3 decembrie, dar si prin PEȘTI între 12 februarie – 7 martie, sau prin TAUR, intre 1-24 aprilie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Începi anul 2018 cu Marte în zodia ta, mai precis e aici până pe 26 ianuarie, deci, pe lângă faptul că Jupiter e si el în ograda ta, mai vine si unul din guvernatorii tăi acasă să-ti pună în desagă toate resursele de energie de care ai nevoie pentru un început în fortă. Cu Marte sI Jupiter în conjunctie la tine acasă chiar la început de an, ar trebui ca anul 2018 să fie unul de succes pentru tine, deci pune-ti în valoare fantasticul bagaj de vointă cu care esti înzestrat, pentru că ar trebui să-ti meargă toate ca pe roate, chiar si cele mai îndrăznete si dificile proiecte, pentru că nu te lasI cu una - cu două.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie te transformă în vedeta anului. De fapt încă din ultimele luni ale lui 2017 ai început să simti vântul prielnic pe care Jupiter îl suflă în fata ta, ca atare, cu asemenea aliat alături, e momentul optim pentru noi începuturi, pentru o nouă etapă de viată. Îl astepti de 12 ani pe Jupiter în zodia ta, deci ar fi păcat să-l lasi să treacă fără o schimbare de proportii în viata ta. Profită de marea conjunctie pe care Jupiter o face chiar la începutul anului cu guvernatorul tău Marte pentru a lua o decizie categorică, de zile mari, prin care arăti cât de decis poti fi, cât de curajos poti fi, cât de pregătit de nou poti fi! Dacă te gândesti că mai intervine aici si celălalt guvernator al tău, Pluto, cu un sextil unicat, ar trebui ca marea decizie pe care o iei la trecerea dintre ani (2017 spre 2018) să fie una care îti va schimba sensul vietii, drumul, calea, viitorul, dar numai de vointa ta (pe care o ai la pachet în cantutăti uriase acum) depinde cât de bine valorifici aceste daruri divine. Astepti o minune? Ea poate fi chiar în fata ta, chiar la început de an, deci ai curajul de a alege, de a decide, de a spune clar ce vrei, de a afirma sus si tare ce vrei de la viată! Marile schimbări se pot resimti în orice plan care te preocupă: în carieră (un nou job, de exemplu), în iubire (o nouă relatie frumoasă), în afaceri. Ce mai? E un an excelent pentru ca tu să alegi alt drum, dar nimic nu ti se oferă pe tavă, ci tot prin efort personal. Atâta doar că, fată de alti ani, ai mai multe resurse la dispozitie pentru a reusi tot ce visezi, deci primul lucru e să faci planuri mărete si să-ti canalizezi apoi vointa spre împlinirea lor, pentru că au mari sanse să se materializeze toate, pas cu pas.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie e un beneficiu pentru resursele tale financiare, deci ai putea începe să aduni si rezultatele materiale ale eforturilor pe care le depui în prima parte a anului. Acum, deci, contează schimbarea, decizie, alegerea pe care o faci, ce va începe să arate rezultatele concrete după 8 noiembrie. Nu sta pe gânduri, spune ce ai decis, ce vrei, ce doresti de la viată, pentru că cineva acolo sus parcă te aude si/ti oferpă auspciile concrete pentru ca aceste dorinte să prindă contur.

Iar acel cineva este... SATURN cel care a intrat în CAPRICORN la final de 2017 si, desi cere mult de la tine, te îndrumă pas cu pas cum să beneficiezi de roadele la care visezi si la care poti ajunge. Ca un profesor sever, dar respectabil, îsi va da instructiunile cele mai bune pentru ca ideile tale, planurile tale, visele tale cele mai înalte, oamenii care îti apar în cale, informatiile pe care le primesti, lectiile de viată pe care ti le asumi anul acesta să-si arate latura pozitivă si constructivă în dezvoltarea ta. Desigur, nimic nu e simplu, iar cînd itnri la scoală (spune-i scoala vietii, până una-alta), se stie, mai dai si examene, mai esti scos si la tablă, mai primesti si câte un bobârnac peste crestet, dar din toate tu înveti ce e mai util pentru tine, te maturizezi, te responsabilizezi, devii profesionistul pe care toară lumea asteaptă să-l vadă la tine. Chiar dacă mai faci si unele erori, vei vedea că experienta pe care o acumulezi pe parcursul trecerii lui Saturn prin Capricorn, te reprezintă si te va ajuta să urci - si mai apoi să te si mentii - la acel nivel intelectual , profesional, social, care te împlineste. Atâta doar că evolutia e ceva mai lentă si mai anevoioasă!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pe 16 mai, URANUS se mută in TAUR. Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au mai rămas niste restante de rezolvat în viata ta profesională, unele schimbări pe care tot visai să le faci de vreo 7 ani... Le tot tineai în stand by asteptând momentul potrivit, dar între timp a plecat si Uranus fin Berbec si schimbările tot nu s-au produs, pentru că n-aveai curajul să le dai startul. Poate că-i trebuia o ultimă retrogradare lui Uranus, ca o ultimă strigare ănainte să iasă de aici pentru totdeauna, deci poate că finalmente spui si tu: acum e momentul! Acest an, însa, odată cu tatonarea terenului în Taur,  e un fel de avanpremiera la ceea ce va urma apoi ani de zile – până prin... 2026 - un episod pilot prin care se întredeschide o usă spre ce va fi de acum înainte în relatia ta cu ceilalti si mai ales cu partenerul de viată, căci acolo se va plasa, apoi, ani de zile, Uranus. Această planetă e un revolutionar prin definitie si te îndeamna ca schimbi macazul, sa iei taurul de coarne si sa-l trimiti într-o aventura noua. Cum tie îti plac la nebunie provocarile si schimbarile, te vei arunca în vâltoare cu asteptări mari, da uiti un  lucru: schimbarea vine, ti se oferă toate auspciile necesare, dar va fi un proces de durata. Măcar apare declicul mult asteptat care sa te scoata dintr-o zona de confort, de monotonie, de pasivitate, de asteotare, si te obliga sa începi un capitol nou din viata ta. Uranus s-a mai aflat în aceasta zona acum... 83 de ani, deci clar ca e ceva nou pentru tine. Toti Scorpioni pe rând, ani de zile de acum painte, sunt îndrumati, să dacă acele modificări aducătoare de sigurantă si confort în relatia lor cu lumea, fie că lumea înseamnă parteneri de afaceri, colaboratori în carieră, asociati în diverse întreprinderi comune, sau doar partenerul de viată, jumătatea lor, dacă nu au încă o jumătate a lor, Uranus îi va ajuta din 2018 până prin 2026 să o găsească, sau dacă au găsit-o, să dinamizeze relatia, s-o înnoiască, s-o upgradeze, s-o reactiveze, pentru a fi mai fericit în doi. Un aspect cu totul special se va forma în vara lui 2018, când Saturn si Uranus vor forma un trigon unicat, oferind auspciile optime pentru a lua o decizie de zile mari legată de viata în doi: decizia să te căsătoresti, finalmente, să te aseyi la casa ta, de exemplu, sau... să renunti la o relatie care nu mai ducea nicăieri, ca o eliberare binevenită după ce, multă vreme, nu mai vedeai în ea nicio cale, nicio solutie. Mai bine pe drumuri separate, din nou liber, decât să te simti prins ca într-o capcană, căci, anul acesta, ai acel curaj de a rupe niste bariere, de a te aseza doar pe tine în prim plan si să faci doar ceea ce e mai bine pentru tine.

NEPTUN ÎN PEȘTI este un sustinator excelent, deoarece va forma, în cea mai mare parte a anului, un frumos trigon cu Jupiter din zodia ta. Te va ajuta să-ti recapeti încrederea în iubire, în destin, în planurile tale, te va inspira să visezi frumos, si probabil aceste vise se îndreaptă mai ales spre ce-si doreste inima ta, oferindu-ti câteva daruri frumoase, balsam pentru suflet. Poate fi alinare după suferintă sau sansa de a iubi din nou, ceea ce asteptai să se întâmple într-o zi, ca un dar divin. Dar acum depinde si de tine să treci la fapte, nu doar să astepti auspiciile benefice. Ți se dă, dar cum valorifici aceste sanse rare, doar de tine depinde! Ai curaj să-ti revendici dreptul la iubire, la fericire, la pasiune, la romantism. Dacă asteptai iubirea în viata ta, ea nu e deloc departe, e accesibilă, trece prin calea ta, dar depinde de propriile tale decizii dacă se si materializează. Treci, practic, prin locul potrivit în momentul potrivit, dar cuvântul decisiv TU îl vei spune. Poate fi un da sau un nu, deci ai grijă cum tratezi norocul din calea ta. Iubirea e, cumva, protejată de sus, acum, dar liberul arbitru e la tine: tu alegi, tu decizi, tu spui ultimul cuvânt, tu profiti de sansă!

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, încât nu mai e deloc o noutate prin rigorrea pe care o varsă în deciziile tale, prin maturitatea pe care o lasă asupra cuvintelor tale. Esti transant, categoric, nu mai umbli cu jumătăti de măsură, ceea ce-ti dă reputatia unui profesor sever, a unui critic acerb, a unui om cu scaun la cap care stie ce vrea si ce spune. Ceea ce aduce nou anul aesta e întâlnirea pe care Pluto si Luna Neagră o au în Capricorn. Nu e o cojunctie unicat, a mai avut loc una si în 2009, si poate genera auspciiile unor decizii capitale în viata ta. Eventual te poti gândi la deciziile majore din trecut, din 2009, pentru că ceva din asprimea acelui an se repetă acum. Când două elemente astrale atât de dure intră în ecuatie, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, frumaose, ci mai degrabă decizii de viată cu iz de ultimatum, care nu mai lasă loc de întoarcere si care îti pot schimba major viata pe ani de zile de acum înainte. Fii, deci, atent la alegerile din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că te pot trimite pe un cu totul alt drum decât înainte: o demisie ciudată la locul de muncă, o despărtire definitivă de ceva sau cineva care au contat pentru tine, o alegere greu de făcut si cu repercusiuni masive, dar care trebuia odată si-odată să se producă. Curaj, deci!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci aici se vor aduna si Pluto si Saturn, care vor sta mai apoi multă vreme aici, si Marte si Luna Neagră, trecător, ceea ce face ca zona relatională să fie una foarte încărcată si încercată anul acesta. E ca si cum, transant din fire cum esti, te pregătesti pentru o curătenie generală în jurul tău. Relatiile care nu-ti mai folosesc sau care nu mai merg se termină, cunostintele care nu mai au niciun rol în destinul tău dispar de voie sau bunăvoie. Vei face curătenie deci în mediul tău de cunostinte, ca la Facebok, când descoperi dintr-o dată că ai pe lista de ”prieteni” oameni cu care n-ai schimbat o vorbă niciodată si e vremea să-i stergi! Ajungi la concluzia că nu merită să mai păstrezi unii oameni în preajma sau pn viata ta, ori pentru că ei sunt cei care îti sug seva si nu mai vrei să le tot dai energie din energia ta, ori, dimpotrivă, tu esti cel care nu mai ai nimic de câstigat de pe urma lor, si mai bine fără! Să nu te mire că se cam face gol în jurul tău, dar vei fi de părere că mai bine cu unul-doi prieteni, dar adevărati, decât cu o listă lungă de asa-zisi prieteni care nu ti folosesc la nimic. Ba, s-ar putea să descoperi că ceea ce numeai ”prieten” de fapt era mai degrabă... opusul, deci nu te teme să-i dai afară din viata ta. Poate fi vorba de colaboratori, de colegi de scoală sau de serviciu, de vecini, poate chiar si rude cu care nu te mai poti întelege, si esti pregătit să închizi, anul acesta, multe usi care înainte erau larg deschise.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce pe tine te ajută enorm în carieră. Cu atât mai mult că tot într-o zonă dedicată muncii se mai află, încă, Uranus, dacă n-ai avut curajul schimbării anul trecut - sau chiar în ultimii 7 ani, de când Uranus tot miscă apele la locul de muncă - poate acum e ultima sansă de a mai face unele modificări la cariera ta, la reputatia ta, la pozitia ta socio-profesională, acele decizii care să te ducă spre acel nivel de care să fii mândru, care să te împlinească total, să te facă să te simti excelent în pielea ta. Ai acum toate auspiciile necesare - si noroc, si vânt prielnic, si atentia lumii, si curaj personal - pentru a arăta cine esti si ce poti, să dai curs unui sens nou în viată, ceva care să-ti inspire sentimentul de satisfactie deplină că faci ceea ce-ti place si esti sau devii cine visai să fii.

Îndemnul perioadei: afirmă-te, arată ce poti, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câstigă definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi în fată, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

 PIETRELE NOROCOASE pentru SCORPION in 2018: SELENIT, LABRADORIT, MALAHIT, OCHI DE TIGRU.


 Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale