Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2018 RAC

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 20 mai – 13 iunie, sau prin SCORPION, între 10 septembrie – 31 octombrie, sau prin  CAPRICORN, în primele 18 zile ale anului 2018, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, ceea ce e si un avantaj si un dezavantaj, deopotrivă, dar ceea ce atrage atentia e aglomeratia de planete din Capricorn, de pe parcursul anului, potentată de duă ori de Marte, care retrogradează anul acesta si pune accent mai ales pe viata de cuplu. Marte va trece prima oară prin Capricorn între 18 martie – 16mai si va reveni aici intre 14 august -11 septembrie. Pe parcursul trecerii sale pe aici, se va întâlni pe rtnd si pn repetate rânduri si cu Saturn, si cu Pluto, si cu Luna neagră, căci, în 2018, în Capricorn se adună un ciorchine de planete, si toate aceste planete nu sunt deloc usor de suportat... Pe lângă faptul că e vorba de zodia diametral opusă tie - deci pe tine te provoacă cel mai mult - e vorba si de zona dedicată vietii de cuplu, deci pregăteste-te pentru o scoală la care ti se va preda lectia reciprocitătii, a responsabilitătii asumate si respectate, a fidelitătii si răbdării în căsnicie. Multi Raci pot ajunge acum în puncte sensibile ale vietii sau căsniciei lor, fiind nevoie, poate mai mult ca oricând, de enormă grijă, prudentă, seriozitate si tolerantă, pentru că multe si profunde pot fi probele de încercare la care vei fui supus si tu, si jumătatea ta.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie trimite un trigon benefic spre tine, care esti tot zodie de apă, ca si Scorpionul. E vorba de un plus de pasiune în iubire, vrei să te implici mai intens si mai profund în tot ce tine de viata ta sentimentală, dar atentie totusi: când e vorba de pasiune, există si riscul de a călca strâmb, în sensul că, dacă acasă s-au cam răcit relatiile - cu Saturn acolo e foarte probabil - doresti să cunosti iubirea din altă directie, cu sansa de a iubi din nou, de a te arunca în bratele cuiva care e acolo pentru a-ti reaprinde inima. Poate începutul de an să aprindă un fitil în inima ta, cu sposibilitatea unei idile pasionale, dar care pune serios în balantă iubirea oficială (căsnicia, adică) si cea neoficială (aventura, escapada, ce-si doreste inimioara, cu sau fără perdea). Poate fi anul unei iubiri mai mult sau mai putin secrete, a unei aventuri amoroase intense, dar, dacă o lasi să te coplesească, nu este exclus să pună serios în pericol ceea ce ai deja acasă, ceea ce ai construit ani de zile. Cum e si un an în care reevaluezi trecutul, cine stie, ajungi în faza de a reevalua si viata de cuplu clădită până acum în ani de zile, cu scopul de a-i da alt sens sau... de a-i pune punct, pentru a o lu de la capăt în altă directie. Există în continuare riscul divorturilor pentru unele cupluri sau, dacă nu se ajunge efectiv la divort, riscul înstrăinării, al însingurării, al răcirii sentimentelor, a distantării, de voie sau de nevoie (de exemplu plecarea partenerului departe, ceea ce clar că afectează relatia). Jupiter aici îti redeschide poarta spre nevoile tale emotionale si afective cele mai profunde, căci, fie că recunosti sau nu, există puncte lipsă sau puncte nevralgice din viata ta sentimentală, iar Jupiter combinat cu Marte la început de an, în Scorpion, s-ar putea să le scoată la iveală si să te facă să le vezi atât de clar, încât nu mai poti să le ascunzi sub pres. Inima ta vrea pasiune, are mult de oferit si vrea să primească mai mult, deci... numai de tine depinde ce-i oferi din tot ce vine spre tine, chiar din directii neasteptate. Unii Raci pot trăi acum sentimente fără precedent ce le umple inima de romantism, de visare, de senzualitate deopotrivă, poate cu un usor iz dramatic, căci trupul si sufeltul cer mai mult, acum, de la tine.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie pune accent pe relatia ta cu locul de muncă, dar, cum si Uranus oscilează undeva între Berbec si Taur, Berbecul ocupându-se de cariera ta, e clar că aceste două planete concentrate pe sectorul profesional - Jupiter si Uranus simultan - te vor pune la încercare! E timpul să-ti reevaluezi si pozitia profesională, să vezi dacă locul de muncă în care te afli te satisface, te împlineste, te defineste, pentru că ambele planete te îndeamnă la noutate, la schimbare, să faci un pas înainte sau mai sus în plan profesional. Poate a sosit si aici vremea unei schimbări, poate deja ai făcut schimbările pe perioada trecerii lui Uranus prin Berbec - acum se pregăteste să-l părăsească definitiv – dar ti-e greu să te decizi. Poate apare sansa de a învăta ceva nou, de a schimba locul de muncă - cu sansa de a pleca peste hotare, dacă asta îti doreai - de a urma un curs de recalificare sau specializare, deci vrei mai mult si de la cariera ta. Ai evoluat mult în ultimii ani, dar ambitia ta creste în continuare, de aceea trebuie să cântăresti foarte atent dacă nvielul la care te afli acum e cel visat, e cel la care ai sperat să ajungi, pentru că, dacă totusi doreai altceva, mai e încă loc de ascensiune, dar totul depinde de studiu, de dorinta de a sti mai mult, de a aprofunda un domeniu pe care deja l-ai experimentat în ultimii 2-3 ani, si care acum începe să-si arate si roadele. E ca si cum, pe perioada trecerii lui Saturn prin Săgetător, în anii anteriori, ai acumulat informatie si experientă, iar acum apare ocazia de a le si pune la treabă, în jobul potrivit calificărilor sau ambitiilor tale.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forte anul acesta - Saturn, Pluto, Luna Neagră si de două ori si Marte - e clar că toate aceste planete împreună vor atrage atetia asupra oricăror tipuri de parteneriate din viata ta. Unele nu mai pot continua orice ai face, si esti gata să pleci, să te rupi, să le abandonezi: de exemplu se încheie un contract de colaborare, care poate a durat ani de zile dar descoperi că nu te mai interesează ca altădată. Altele se destramă, pentru că relatia a devenit obositoare si anevoioasă si mai bine te debarasezi de ea. Aici poate fi vorba si de colaborări profesionale sau de afaceri, de vechi relatii care păreau bine consolidate si înrădăcinate, dar acum dau semne că s-a schimbat ceva, că s-au răcit, si nu mai arăti acelasi interes pentru ele. Da, poate fi vorba si de căsnicie aici, dar, tocmai pentru că Pluto te pune la încercare deja de multă vreme, acesta poate fi anul în care pui serios sub lupă ce ai învătat în ultimii ani. Dacă simti că nu se mai poate face nimic, dacă situatia devine mai gravă ca oricând, dacă nimic nu vă mai leagă, poate e vremea să vă eliberati unul de altul si să vă vedeti de viata voastră, cu lectia asumată, fără suferinte, fără regrete, fără resentimente (desi e greu de crezut), luând din tot ce ati clădit împreună în ultimii ani ceea ce vă ajută să evoluati mai departe, nu ceea ce te-ar putea tine pe loc. Poate pentru unii a sosit vremea să părăsească o corabie care se scunfunda deja de ani de zile, iar pentru unii, mai evoluati, mai maturi sau care nu au alte optiuni, e vremea resemnării, acceptând sacrificiile de rigoare, acceptând lipsa sentimentelor, răceala instalată si diferentele mari apărute odată cu trecerea anilor, luându-se după principiul: decât singuri, merge si asa. Tu vei decide ce e mai bine pentru tine, dar gândeste-te totodată si la ce-ti spune inima, care, anul acesta, cere multe si o face mai zgomotos ca oricând!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR. Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au mai rămas niste restante de rezolvat în carieră. Deja ai citit mai sus că intrarea lui Jupiter în Săgetător, pe 8 noiembrie, va pune mai mare accent pe munca ta, dar oare e o întâmplare faptul că exact atunci revine si Uranus în Berbec? Între mai-noiembrie, Uranus tatonează un pic zodia următoare si parcă se întredeschide o usă către viitor. Pentru că descoperi un pic din ceea ce urmează, mai ai sansa, ultima oară, de a schimba ceva din trecut. E ca si cum răsfoiesti o carte palpitantă cu câteva capitole înainte, afli ce se întâmplă si te întorci la primele capitole să mai schimbi ceva din datele problemei, să le ajustezi perfect pe sablonul viitorului. Ai sansa de a o lua de la capăt încă o dată sau doar de a revizui niste capitole de început, astfel încât, din 2019, să construiesti viitorul pe un fundament solid, exact asa cum îti doresti. Da, poate tot ce ai clădit în ultimii 6-7 ani părea interesant si pe placul tău, dar această ultimă strigare la schimbare a lui Uranus în Berbec e ca o privire în oglindă ca să descoperi dacă ai uitat ceva, dacă ai sărit peste vreo etapă, dacă mai poti schimba ceva în ultima clipă. Profită de ocazie, poate n-ai făcut 7 ani ceea ce poti face acum, în cele câteva luni de reîntoarcere a lui Uranus în Berbec!

NEPTUN în PESTI te conectează, de câtiva ani buni, la spiritualitatea înaltă, îti întăreste credinta, îti deschide interesul spre cele sfinte, transformându-te, încet-încet, într-un  credincios adevărat, dar nu la modul rigid, auster, restrictiv, ci, ajutat si de Jupiter, vei reusi să răsfeti spiritul si inima deopotrivă. Simti iubirea directă a lui Dumnezeu pe pielea ta si acest lucru îti amplifică si mai mult credinta, arâtându-ti, la rându-ti, mare iubire către Dumnezeu prin tot felul de gesturi de dedicare totală. Ține minte că esti în legătură directă cu divinitatea acum, cu ajutoarele Sale (îngeri, arhangheli, entităti de lumină), că ai la dispozitie rugăciunea si meditatia pentru a comuncia permanent cu ele, totul e să deschizi inima si să le chemi să intre. Toate căutările tale de natură spirituală dau roade si esti multumit de tot ce primesti de Sus, cu generozitate. Descoperi adevărata valoarea a iubirii, atât cea dăruită cât si cea primită, iar inima ta, anul acesta, e mai mare ca oricând!

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a privi viata în doi. Ceea ce aduce nou anul acesta e întâlnirea pe care Pluto si Luna Neagră o au în Capricorn. Nu e o conjunctie unicat, a mai avut loc si în 2009, si poate genera decizii capitale în căsnicie, ce pot reaseza viitorul pe un cu totul alt teren. Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă decizii de viată cu efecte pe termen lung, care nu mai lasă loc de întoarcere si care te pun serios la încercare. Fii, deci, atent la alegerile din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că te pot trimite pe un cu totul alt drum decât înainte, din care nu vei dori - sau nu vei putea - să te mai întorci.

 NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează si ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci aici se vor aduna si Pluto si Saturn, care vor sta mai apoi multă vreme aici, si Marte si Luna Neagră, trecător, ceea ce face ca relatia ta cu jumătatea ta să fie una încărcată si încercată anul acesta. Atmosfera din cuplu se îngreuiază, se răceste, dar poate se si limpezeste, descoperind niste adevăruri certe, pe care înainte nu le vedeai sau nu le acceptai, trăind într-o bulă de săpun. Bula se sparge si poti vedea realitatea din căsnicia ta cu alti ochi, oferindu-vi-se ocaxia de a repara ce se mai poate sau, dacă nu se mai poate face nimic, de a rupe, în sfârsit, ghiuleaua pe care o tot trăgeai de picior. Poate nu sună tocmai fericit configuratia aceasta, căci voi, Racii, sunteti cei mai încercati de această concentrare unicat de planete din zodia opusă, dar odată si-odată trebuia să se ridice ceata de peste viata voastră si să vedeti lucrurile exact asa cum stau ele. Bună, rea, aceasta e realitatea.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce vizează relatia ta cu banii, cu valorile materiale pe care pui cel mai mare pret. S-ar putea să reevaluezi multe aspecte ale vietii tale si să le descoperi alte valente decât înainte, observând acum că mult mai importante pentru tine au devenit iubirea, afectiunea, lucrurile care-ti fac plăcere, ceea ce inima ta vrea si cere, si poate mai putin banii sau bunurile pe care credeai că le pretuiesti. Poate ai parte de suficiente semne de afectiune sinceră si pură ca să reasezi aceste aspecte pe un loc principal din viata ta, fără a mai fi la fel de preocupat de chestiunile materiale, deci iubirea poate sta acum la loc de cinste, pe un piedestal de aur, iubind, poate, mai mult sau mai intens ca oricând.

Îndemnul perioadei: investeste cu cap, prinde cheag, acumulează, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viata ta să devină mai stabilă, descoperă frumusetea vietii, (re)descoperă-ti talentele, iubeste, atasează-te de ceva numai al tău.

După 16 noiembrie si mai apoi tot anul 2019, Nodul Nord va trece prin zodia ta. În 2018 sunt vizati mai ales Racii născuti la finalul zodiei, dar mai apoi, timp de un an si ceva, toti Racii îsi vor reevalua viata, destinul, modul de a fi, de a simti, de a se arăta lumii, vor face bilantul ultimilor 18 ani de viată si vor extrage niste concluzii mature. Poti să te gândesti la viata ta din anul 2000, de exemplu, pentru că ori revine în actualitate ceva din acele vremuri, ca să repari totul abia acum, ori revii pe drumul cel bun, dacă în ultimii 18 ani ai cam rătăcit prin viată. Trecutul revine mai mult în actualitate cu un bagaj imens de trăiri, de amintiri, de lectii, de restante sau regrete, căci, după intrarea Nodul Nord în Rac, trebuie să demonstrezi că ai acumulat experientă de viată si stii ce ai de făcut, poti redresa lucrurile de atunci sau le poti aseza pe un alt fundament decât altădată. Sapi un pic la fundatia vietii tale ca să vezi pe unde sunt punctele slabe si ce mai trebuie consolidat, pe ici, pe colo, dinspre trecut spre viitor. Privesti spre trecut cu seriozitate, la cel care erai cândva, pentru că între timp te-ai schimbat si acum poti si stii să remediezi lucrurile cu totul diferit decât înainte, semn că ai evoluat!

PIETRELE NOROCOASE pentru RAC in 2018: RODOCROZIT, CHIHLIMBAR, OBSIDIAN, FLUORIT.


 Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale