Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2018 PESTI

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, intre  12 februarie – 7 martie, dar si prin RAC, 20 mai – 13 iunie, sau FECIOARA, 11 iulie – 7 august, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Închei anul 2018 cu Marte în zodia ta, mai precis va fi în PEȘTI după 17 noiembrie 2018,  ceea ce te va ajuta să termini anul cu energie din belsug, cu planuri mărete. De fapt - pe lângă Neptun, care e deja de multi ani în Pesti – Marte e singura planetă care mai animă un pic atmosfera aici, pentru c, în rest, nicio altă planetă nu-ti face vreo vizită notabilă. Finalul de an aduce o întâlnire rară dintre Marte si Neptun în ograda ta, ce îti va oferi combustibilul necesar pentru a porni, mai apoi, spre 2019, cu un tonus ridicat, cu un moral bun, cu vise noi în buzunar, pe care vei dori să le materializezi cât mai repede.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie este un aliat bun pentru tine, deoarece, trecând printr-o altă zodie de apă, ca si a ta, va trimite de acolo auspicii bune pentru a-ti schimba modul de a vedea lumea, lucrurile, viata, te ajută să devii mai profund, mai matur, mai atent la toate. Parcă ai învăta, de la viată probabil, lucruri complet noi, îti schimbi perspectiva din care esti dispus să privesti lucrurile, iar acest lucru te transformă major, din interior spre exterior. Totodată, Jupiter va forma, aproape tot anul, un trigon interesant cu Neptun, cel aflat în zodia ta, semn că se nasc în mintea ta planuri noi, îndrăznete, iar ambitia ta, mai ales la început de an, e si mai mare, punându-ti în minte să faci tot ce poti, ba chiar si ce nu poti, pentru a ajunge la acele scopuri cât mai repede. Ai deci curaj să-ti trasezi directii noi de viată, pentru că dispui de o energie nouă, de inspiratie divină, de vointă si dorintă de a reusi, ca atare nimeni si nimic nu te poate opri din evolutia ta. Dacă ai planuri legate de călătorii sau mutări importante, chiar si peste hotare, dacă vrei să-ti extinzi orizonturile prin studii superioare sau cursuri de specializare, acum e momentul, deci tinteste cât mai sus, pentru că Jupiter si Neptun te sustin de minune să-ti vezi marile vise împlinite. Nu vor rămâne doar la nivel de vis, ci ai si tot arsenalul necesar unor reustie de răsunet, deci nu te lăsa.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te favorizează, deoarece tu esti yodia care îl primeste pe Jupiter în zona dedicată carierei, unde va sta mai apoi aproape tot anul 2019, dar până una alta finalul de an 2018 îti deschide poarta spre succes, la un nivel net superior decât înainte. Pesemne că trecerea lui Jupiter prin Scorpion mai întâi ti-a deschis mintea, ti-a trasat un sens de mers, te-a îndemnat spre cunoastere si studiu, te-a pregătit temeinic, ca apoi, după intrarea lui Jupiter în Săgetător (desi Jupiter aici nu e cel mai bun aliat pentru un nativ în Pesti, punându-l din greu la încercare), să si culegi roadele eforturilor tale. Acum e momentul ta să strălucesti, să arăti ce poti, să te bucuri de apreciere si laude, chiar dacă nu ti se oferă pe tavă. Finalul de an 2018, când Marte si Neptun te activează la maximum, te poate pune si în fata unor mari provocări profesionale, dar le poti duce cu bine la capăt. Până în 2017, s-a ocupat si Saturn de cariera ta, deci, ce a fost mai greu, practic, a trecut. Pe unde trece Saturn, lucrurile nu evoluează nici repede, nici usor, ca atare ai trecut deja prin cele mai grele teste legate de carieră, ca atare ai aproape un an de liniste în acest sector al hărtii tale pânî ce vine Jupiter să te motiveze din nou, să-ti amplifice iar vointa, să-ti dea din nou dorinte de mărire si sanse de ascensiune. De fapt, Saturn, cât timp a trecut si el, până în 2017 prin Săgetător, nu a fost chiar un motor cu propulsie, ci mai debrabă ai tras tare pentru a rezista marilor piedici si lectii de viată, dar abia Jupiter poate veni să te răsplătească. Practic, tot ce Saturn te-a învătat din greu între 2015-2017 va fi încununat de Jupiter după ce si el va intra în Săgetător în noiembrie 2018, deci asteaptă-l cu bratele deschise, convins că succesul, roadele, recompensele, reusitele sunt tot mai aproape.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Te scuteste astfel de regulile sale severe în ceea ce priveste cariera, căci greul s-a stins încă din 2017. În schimb îsi va lăsa amprenta major asupra modului tău de a privi viitorul. Desi formează cu Pestii un sextil constrctiv, se află într-o zonă care ar trebui să influenteze cheful tău de viată, dorinta de socializare, optimismul si gândirea pozitivă, or, Capricornul nu are cea mai bună reputatie când vine vorba de optimism, ca atare nu te împovăra cu griji si probleme mai mult decât e cazul. Încearcă să vezi în toate ceea ce e util pentru tine, pentru evolutia ta, fără să-ti faci probleme de la orice. Totul are rezolvare! Cu atât mai mult că în acel sector al cerului se vor aglomera mai multe planete pe parcursul anului, ca atare poti resimti o usoară tendimtă spre însingurare, dorintă de retragere din iuresul lumii, parcă nu mai doresti atât de mult prieteni, oameni în jurul tău, având parcă mai multă nevoie de liniste, ca să-ti faci ordine în gânduri, în viată, în planurile tale. E si o dovadă de maturizare, de responsabilitate, din partea ta, deci, dacă e să preferi anumite medii, esti atras mai degrabă de un anturaj de oameni trecuti de o anumită vârstă, de la care simti că ai ceva de învătat. Fă un efort să nu te lasi coplesit de grijile care planează acum peste tine, dând o notă de dramatism vietii tale sau având tendinta de a le privi pe toate prea serios, ca si cum tot greul vietii apasă pe umerii tăi.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR. Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au mai rămas niste restante de rezolvat în relatia ta cu banii, dar odată cu mutarea în Taur, la care se mai adaugă si prezenta lui Saturn în Capricorn, modul tău de a relationa cu oamenii, dar si cel de a comunica, totodată, se modifică un pic. Devii mai pragmatic, mai materialist poate, în sensul că nu mai deschizi usa casei sau a inimii tale oricui, ci începi să-ti alegi cu mai multă grijă cunostintele, prietenii, oamenii pe care îi lasi să se apropie de tine. Dacă simti că ai ceva de câstigat - sau măcar de învătat - de la ei, atunci da, esti interesat de prezenta lor, dar dacă nu sunt decât mâncători de energie, mai degrabă fără. Posibil să simti nevoia să-ti faci alti prieteni, să te apropii de alt gen de oameni, dar numai dacă simti că viata ta se îmbogăteste, cumva, de pe urma acelor oameni, că te-ai săturat să tot dai si să dai si altii să primească.

NEPTUN este oricum la el acasă, în zodia ta, si asta nu de azi - de ieri, ci de ani buni, ceea ce pe tine te-a ajutat de fiecare dată, te-a inspirat, te-a scos din situatii ciudate. Ai simtit permanent o mână protectoare deasupra ta, iar credinta te-a însotit la tot pasul. Trigonul pe care Jupiter si Neptun îl vor forma anul acesta îti este cu atît mai benefic deoarece cele două planete îsi dau mâna pentru a-ti da încredere, a-ti amplifica si mai mult credinta, pentru a te deschide si mai mult spre cele sfinte, spre spiritualitate, spre o cunoastere aprofundată a vietii, deci, dacă e să devină cineva un exemplu demn de urmat pentru fermitatea principiilor sale, tu poti fi acela. Dacă - desi e greu de crezut - nu ai descoperit până acum spiritualitatea, indiferent de forma în care se manifestă (strict dogmatic sau ortodoxa sau cva mai liberală, dintr-o perspectivă metafizică sau esoterică), ceva parcă se deblochează în mintea sau inima ta si-ti deschide un apetit mult mai mare de a cunoaste, de a studia, de a citi, de a cerceta, cu mari sanse de a deveni un credincios adevărat, un practicant fervent, un militant pentru lucrurile spirituale ale vietii, tocmai pentru că începi să le privesti dintr-o altă perspectivă decât înainte. Poate chiar o simti pe pielea ta, trecând prin câteva situatii bizare în care simti intenventia lui Dumnezeu asupra ta, ceea ce poate fi ca o revelatie pentru tine, afirmând, fără putintă de tăgadă, sus si tare, că cineva acolo sus chiar te iubeste si te îndrumă.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detalare si responsabilitate în modul tău de a privi lucrurile. Nu vrei să lasi nimic la voia întâmplării, ci încerci, cumva, să-ti programezi atent, prudent, chiar limitativ, viitorul si etapele următoare din planurile tale. Creezi o strategie strictă de la care nu vrei să te abati, si poate sunt situatii în care această programare ar fi utilă, mai ales dacă unele lucruri mergeau haotic, dar nici să aluneci în extrema cealaltă nu e bine, de a-ti controla, calcula si limita fiecare miscare sau pas din următorii ani, deci mai lasă lucrurile să evolueze si în voia lor, ca nu cumva programarea strictă să reducă sansele altor parametri, neluati în calcul, să intervină atunci când ar fi mai bine. Ceea ce aduce nou anul acesta e întâlnirea pe care Pluto si Luna Neagră o au în Capricorn. Nu e o conjunctie unicat, a mai avut loc si în 2009, si poate genera auspiciile unor decizii capitale în viata ta, ce-ti pot reaseza viitorul pe un cu totul alt teren. Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, plus un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă decizii de viată cu iz categoric, cu efecte pe termen lung, care nu mai lasă loc de întoarcere si care îti pot schimba viata pe ani de zile de acum înainte. Fii, deci, atent la alegerile din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că te pot trimite pe un cu totul alt drum decât înainte, de la care nu vei dori - sau nu vei putea - să te mai abati, ca două sine clar trasate de tren pe care e obligatoriu să mergi, altfel... deraiezi.

 NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci aici se vor aduna si Pluto si Saturn, care vor sta mai apoi multă vreme aici, si Marte si Luna Neagră, trecător, ceea ce face ca relatia ta cu prietenii să fie una foarte încărcată si încercată anul acesta. Nu uita că si Uranus intră în mai într-o zonă relatională si te va ajuta să-ti înnoiesti sau să-ti schimbi major anturajul, deci să nu te mire că dispar prieteni din viata ta sau renunti tu la unii, care nu-ti mai aduc niciun beneficiu. Te pregătesti pentru o curătenie generală în jurul tău. Relatiile care nu-ti mai folosesc sau care nu mai merg se termină, cunostintele care nu mai au niciun rol în destinul tău dispar de voie sau bunăvoie. Vei face curătenie în mediul tău de cunostinte. Mai bine mai putini, dar de calitate sau... utili, decât o droaie de cunostinte de la care nici măcar un telefon nu mai primesti o dată pe an. Ajungi la concluzia că nu merită să mai păstrezi unii oameni în preajma taci faci o selectie foarte strictă si atentă, analizând calitatea oamenilor dintr-o altă perspectivă, bazându-te enorm si pe intuitie, pe feelingul tău, pe nasul tău fin care îti spune dacă un om merită sau nu încrederea ta.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce vizează relatia ta cu locul de muncă. Interesant va fi intervalul 8-15 noiembrie cât timp Nodul Nord încă se mai află în zona locului de muncă iar Jupiter abia va fi intrat în zona carierei, ca atare ai la dispozitie... o săptămână din tot acest an ca să-ti trasezi foarte clar si foarte răspicat directia în plan profesional, poate pentru ani de zile de acum înainte. Nu înseamnă că până atunci sau după acel moment cariera e un subiect neinteresant, dar cu un accent atât de mare pe zona muncii si a carierei, la care se adaugă si aglomeratia de planete din Capricorn, zodie care, si ea tot de carieră se ocupă, se pate că viata profesională intră în centrul atentiei, cu sansa unora dintre cele mai mature decizii, cu efecte de viitor, cu impact major asupra ta. Toate aceste planete concentrate în zone dedicate muncii si responsabilitătii vor cere enorm de la tine, mai ales să arăti cât de mutle ai învătat în ultimii 2-3 ani, cât de matur ai devenit, cât de serios privesti acum viata.

Îndemnul perioadei: munceste, asumă-ti responsabilităti, du-ti sarcinile la îndeplinire, recunoaste-ti vina, acceptă-ti rolul de subaltern, învată umilinta, fii un executant ireprosabil, îngrijeste-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile si regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

 PIETRELE NOROCOASE pentru PESTI in 2018: CRISOPRAZ, CUART, AGAT, OCHI DE TIGRU.


 Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale