Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 SCORPION

VENUS. MARTE.

Eşti în centrul atenţiei anul acesta, pentru că ţi se pregăteşte un eveniment de zile mari… Ai răbdare! Mai întâi hai să vedem ce planuri au VENUS şi MARTE cu tine…

VENUS are o relaţie specială cu tine între 7 noiembrie -1 decembrie, când va trece prin zodia ta cu surle şi trâmbiţe. De ce cu surle şi trâmbiţe? Pentru că la data respectivă JUPITER se va fi instalat deja în zodia ta, şi cu cei doi benefici astrali în curte - ba şi cu Soarele acolo, că va fi exact perioada în care îţi aniversezi tu ziua - cum să nu te simţi bine? Luna noiembrie poate fi una de vârf, dinamică, norocoasă, plină de provocări interesante, pe placul tău, dar de tine depinde cum te foloseşti de aceste auspicii benefice! Fă ceva, orice, porneşte ceva, stabileşte-ţi un vis sau un scop, treci la fapte mai concret, foloseşte şansa, pentru că aştepţi aceste eveniment de vreo 12 ani, deci vezi, nu ai parte de aşa ceva în fiecare an şi ar fi păcat să nu pui bazele unui mare proiect chiar atunci!

Înainte de a trece prin zodia ta, unde se simte ca acasă, MARTE îţi pregăteşte nişte mici hopuri între 10 martie - 21 aprilie şi din nou între 20 iulie - 5 septembrie, momente în care va trebui să-ţi ţii sub control orgoliile, personalitatea puternică, dorinţa de dominare, încăpăţânarea, conservatorismul, dar şi comoditatea, altfel îţi pui singur piedică în tot ce vrei să obţii. În schimb, finalul de an - după 9 decembrie - te animă din plin, după ce MARTE va trece şi el în zodia ta, unde deja va fi şi Jupiter, deci vei intra în 2018 plin de energie, de chef, de idei, de combativitate, de determinare, deci profită de acest final de an - sau de începutul lui 2018, mai apoi - pentru a alege căi noi, îndrăzneţe şi de a le şi urma. Jupiter acolo e un garant al succesului, un motor care aşteaptă să tureze la capacitate maximă, dar mai întâi TU trebuie să iei taurul de coarne şi să apeşi pe butonul de start!

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER trece prin casa XII, ceea ce nu e tocmai cea mai fericită poziţie pentru Jupiter, pentru că vei resimţi acest tranzit - încă din 2016 - ca pe o călătorie cu frâna trasă. Dar şi ca pe o pregătire în taină, în umbră, a unei ieşiri la rampă fulminante după ce Jupiter va intra în zodia ta, în octombrie. Tropăi mărunt-mărunt, aşteptând vântul prielnic la pupa, dar dacă tor stai cuminte în penumbră, foloseşte-te de acest răstimp pentru a te odihni, pentru a medita la viaţa ta, pentru a sonda adânc în eul tău ascuns, la nevoile şi dorinţele tale încă neîmplinite, la ce-şi doreşte sufletul tău cu adevărat. Unii vor spune că eşti cam retras, cam tăcut, cam rar te vede lumea la ochi, şi nici atât de sociabil sau de volubil nu mai eşti, dar e momentul tău necesar de refugiu, de izolare asumată, pentru că aşa simţi tu că restabileşti echilibrul şi liniştea peste anumite planuri din viaţa ta. Poate căsnicia are nevoie de puţină linişte, poate unele relaţii dezechilibrate cer să fie analizate de pe margine, de aceea ai nevoie să faci acest pas înapoi, pentru a înţelege lucrurile mai profund. Ascultă-ţi intuiţia, vezi ce-ţi spune acum subconştientul prin vise, presentimente şi senzaţii, pentru că pot fi semne folositoare pentru a te cunoaşte mai bine.

Ei, abia după 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îţi va da benzină în rezervor şi te va stimula să apeşi pe acceleraţie! E un moment demult aşteptat, de vreo 12 ani de zile, deci ce mai aştepţi? Pune-te serios pe treabă şi fă acele schimbări care se cer făcute. Poate deja le-ai gândit, teoretic, de pe vremea retragerii lui Jupiter în umbră, în casa XII, la o strategie pe care acum, da, o poţi scoate la lumină şi urma cu ambiţie şi determinare. De mult nu ai mai avut parte de asemenea elan, de asemenea chef de acţiune, de dorinţă de schimbare, de combativitate şi voinţă, în sens pozitiv, ca atare numai tu poţi turna acum gaz pe foc pentru a da startul unora din cele mai îndrăzneţe, dar şi mai radicale transformări din viaţa ta. Acum TU contezi cel mai mult deci, cu un dram de egoism gândeşte-te mai mult la persoana ta şi vezi ce trebuie să faci cu viaţa ta pentru a-i da un imbold nou, o direcţie nouă. Poţi recurge la schimbări categorice (de look, de atitudine, de comportament), dar probabil era nevoie de asemenea schimbare, pe care o tot aşteptai şi nu mai veneau condiţiile potrivite pentru a trece la fapte. Acum ai exact arsenalul necesar pentru a te reconfigura total, ca om, ca personalitate, ca stil de viaţă, ca imagine în ochii tăi şi ai lumii, dar să nu te mire surprizele, pentru că tu eşti un om imprevizibil şi orice schimbare de macaz uimitoare te poate avea acum în prim plan. E vremea marilor începuturi, a noilor ambiţii, a marilor provocări, a marilor alegeri, a noutăţilor, a evenimente marcante, a transformărilor radicale, deci… la drum! Aventura începe!

SATURN e în Săgetător şi anul acesta şi de acolo continuă să influenţeze casa II, adică modul tău de a-ţi câştiga banii, de a-ţi administra veniturile, de a-ţi gestiona finanţele. Saturn nu e neapărat o flacără ce aprinde cuptorul prosperităţii, deci nu trebuie să te aştepţi  acum la bogăţie, ci el mai degrabă atrage atenţia asupra celor mai bune decizii cu privire la bani, la economii, la strategii financiare mature, curajoase şi înţelepte, deci consideră-l un bun consilier financiar, un profesor de economie cu experienţă care îţi spune ce e mai bine să faci cu banii tăi. Fiind totuşi o zodie atât de dinamică şi de creativă, el nu-ţi spune să ţii banul sub saltea, ci să-l faci să circule în mod creativ, dar cu răbdare. Dacă investeşti un ban cu scopul de a câştiga imediat şi mult, eroare! Nu aceasta e varianta! Gândeşte-te la afaceri sau proiecte de durată, de anvergură, care vor atrage beneficii în viitor, deci nu te gândi la câştig rapid, căci nu aşa vin banii. Pune-ţi talentele la treabă, pentru că ai putea câştiga bine din valorificarea propriilor talente native. Creatorii de orice fel, cei care ştiu să-şi pună mintea şi mâinile serios la treabă, pot avea surprize plăcute, deci gândeşte-te la afaceri productive, la care e nevoie de efort, nu doar de idee. Pune-ţi deci în aplicare imaginaţia, inspiraţia, deoarece planul financiar capătă contur, stabilitate, consistenţă din ce în ce mai bine sub acest tranzit. Banii pot veni acum din relaţii internaţionale, din import-export, transporturi, educaţie (inclusiv burse de studii pentru studenţii ambiţioşi), din activităţi cu tentă artistică, spirituală, din activităţi sportive, din turism. Dacă ai un vis mai vechi şi tot aşteptai să-l valorifici, acum e momentul, pentru că acum câştigă cei care au curajul să lupte pentru marile lor idealuri! Cel mai dificil moment va fi undeva prin toamnă când vine şi LUNA NEAGRĂ alături de Saturn şi-ţi poate cutremura sever bugetul, deci fii atent la deciziile financiare. Nu te baza pe noroc, nu fi exagerat de optimist sau idealist, stai departe de ispite, de riscuri, de afaceri imprudente, de cheltuieli inutile şi nu lăsa din mână frâul. O libertate prea mare în privinţa cheltuielilor poate lăsa urme.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

NEPTUN se află mai departe în zona iubirilor tale, şi, chiar în primele zile ale anului, face o alianţă de zile mari cu MARTE, o conjuncţie ce-ţi poate umple inima de iubire, te face mai romantic, mai visător, mai îndrăgostit ca niciodată. Ei, nu chiar ca niciodată, că ai mai trecut prin ceva similar şi acum vreo 2 ani, dar acum se pare că are o conotaţie cu totul aparte, de parcă însuşi destinul îşi pune amprenta peste inima ta. Poate fi o iubire profundă, mistuitoare sufleteşte, căreia nu-i poţi rezista, poate pentru că e vorba aici de o întâlnire karmică  cu un om pe care l-ai mai iubit şi în altă viaţă şi faţă de care ai rămas, cumva, dator cu ceva. Dacă nu eşti adeptul vieţilor anterioare, nu-i nimic, deoarece conjuncţia aceasta este la fel de puternică, pentru că îţi poate aprinde inima cum rareori se întâmplă. Priveşti la cel care ţi-a dat liniştea peste cap ca la cea mai mare provocare sentimentală a ultimilor ani, dar numai de tine depinde dacă o transformi într-o relaţie adevărată, luminoasă, definitivă sau doar o laşi să ardă până se consumă de tot, mai ales că ar putea fi o relaţie secretă, departe de ochii lumii (iubeşti în taină poate), o relaţie platonică, una imposibilă sau… imaginară.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara şi îţi canalizează atenţia spre viitor şi face asta încă din 2016. El te va ajuta să priveşti cu detaşare şi inteligenţă spre viitor, spre marile tale planuri de perspectivă, şi te ajută să stabileşti obiective precise, palpabile, realizabile. Norocul tău e că e vorba de o zodie constructivă, eficientă, care are idei şi resurse, care are şi instrumentele necesare pentru a transforma ideile în fapte, deci ai mari şanse ca tot ceea ce-ţi propui acum să devină realitate. Desigur, prin efort, prin muncă serioasă, căci nu ţin se oferă nimic pe tavă, dar important e că şansele de materializare a proiectelor tale sunt acum la cote maxime. Ai curaj să planifici până departe, în cele mai mici amănunte, nu arunca visul aşa, la general, în eter, ci, dacă tot îţi doreşti ceva cu ardoare, transmite Universului ce doreşti la punct şi virgulă, cu cifre, cu date precise, cu detalii foarte bine stabilite, pentru că le poţi obţine întocmai. Fă-ţi lista de mari dorinţe şi trimite-le înspre cer! Cineva chiar o citeşte rând cu rând, literă cu literă, deci fii şi tu cât se poate de precis! Ştii vorba aceea: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti! E o perioadă în care te preocupă foarte mult şi prietenii, coechipierii, camarazii, tovarăşii tăi alături de care munceşti sau vâsleşti pentru un scop, ba, ai acum ocazia de a descoperi cât de multă lume cunoşti şi, mai ales, cât de mulţi prieteni utili ai! Adică nu ai doar un număr de prieteni cu care te poţi mândri - nu cantitatea, ci calitatea contează! - ci ai alături persoane inteligente care vor şi pot să contribuie la planurile tale, de la care primeşti sfaturi bune, care nu te lasă la greu. Dar şi tu trebuie să faci la fel pentru ei, deci dedică-te şi tu cu altruism şi sinceră prietenie!

Îndemnul perioadei: socializează, fă-ţi noi prieteni, priveşte spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ţi viaţa, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ţi orizonturile, învaţă ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăseşti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, ceea ce sună promiţător, pentru că îţi pune în cale un indicator care îţi arată direcţia care cere acum cea mai mare energie şi pasiune: cariera. Eşti mult mai preocupat de imaginea ta socio-profesională, de reputaţia, de renumele tău, şi se vor ivi suficiente ocazii excelente de a-ţi arăta valoarea! Fă tot ce-ţi stă în putinţă şi cât mai bine posibil pentru a obţine ce doreşti, pentru că ai acum toate condiţiile întrunite pentru a ieşi primul din orice competiţie de forţe. Poţi, ştii, ai cu ce, deci lasă modestia la o parte, mai ales dup ce şi Jupiter va intra în zodia ta, pentru că va fi perioada ta de glorie. Ai toate şansele să atragi atenţia asupra ta prin ceea ce reprezinţi, poţi deveni exemplu demn de urmat de alţii, un model, un idol, obţii prin valoarea ta respectul şi admiraţia lumii, aşezându-te într-o lumină favorabilă cu totul aparte. Acum doar cei care merită vor obţine aceste roade minunate, deci fă ordine în viaţa ta (Luna Neagră te ajută şi ea să descoperi hibele sau punctele sensibile) şi apoi ieşi cu pieptul în faţă şi arată cu degetul spre tine cu emfază şi curaj: EU sunt cel mai bun!  Dar nu o face în stil orgolios şi lăudăros, ci lasă-i pe alţii să te laude. Pune-ţi strălucirea, poziţia, puterea în slujba celor care se pot folosi, în sens benefic, de ele!

Îndemnul perioadei: afirmă-te, arată ce poţi, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câştigă definitiv, prin valoarea ta, respectul şi admiraţia lumii, ieşi în faţă, ţinteşte sus, atinge-ţi marile scopuri. Succes!

Până pe 14 februarie, LUNA NEAGRĂ mai trece încă prin zodia ta. Ea e vinovată de micile sau marile hopuri prin care ai trecut în 2016, şi îşi va continua seria de provocări de destin şi în prima parte a anului 2017. De fapt, pregăteşte terenul lui Jupiter: zguduie unele planuri pe care mai apoi, din octombrie, Jupiter le va reconstrui, le va reaşeza pe un făgaş mai bun, le va ridica poate de la zero, deci consideră trecerea Lunii negre pe aici ca pe curăţarea terenului pe care vei ridica altceva mai bun după aceea. LUNA NEAGRĂ trece pe aici odată la 9 ani, deci se poate vorbi de una dintre cele mai apăsătoare perioade de 9 ani încoace, dar ai noroc: se termină în 2017, scapi de mica piază rea. Priveşte totuşi la ce a lăsat în urmă, poate a mai rămas ceva moloz pe ici, pe colo, după cutremurele la care te-a supus, metaforic vorbind. Ei, nu ca după dezastru, dar sigur ceva s-a schimbat la tine!

 Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale