Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 PESTI

VENUS. MARTE.

Planeta VENUS are faţă de tine o atracţie specială anul acesta pentru că pe parcursul acestui an, Venus va avea mers retrograd şi, din cauza acestei retrogradări, practic revine în zodia ta. Dacă prima oară trece prin Peşti între 3 ianuarie - 3 februarie, după ce tatonează un pic zodia următoare, între 3-28 aprilie se întoarce în curtea ta, cu un plus de energie preluată de la Berbec. Este şi perioada cea mai bună în plan sentimental, cea de a doua mai degrabă pentru a analiza din umbră, pentru a schimba, prin renunţare, la ce nu a mers bine prima oară, deci nu te teme să priveşti iubirea direct în ochi, chiar dacă uneori iubirea nu e doar parfum de trandafiri. Cu Venus în zodia ta se poate spune că ai norocul de partea ta numai că şi norocul acesta. Nu trebuie jucat pe degete, ci canalizat spre acele zone în care ai nevoie de o mică schimbare spre bine. Iubeşte-te mai bine pe tine însuţi aşează-te în prim plan, fii bun cu tine, priveşte-te mai blând şi vezi ce minunat eşti!

Începutul anului ţi-l oferă pe MARTE în vizită prin zodia ta - între 19 decembrie 16 - 28 ianuarie 2017 - ceea ce te ajută să începi anul cu un tonus ridicat, cu chef de a lua taurul de coarne pentru unele schimbări majore în viaţa ta. Un final de an (2016) şi un început de an (2017) cu energia lui Marte la purtător te vor motiva să faci alegeri îndrăzneţe, să turezi motorul care stătea la ralanti, să schimbi macazul, să porneşti pe căi noi, să te schimbi tu însuţi, după ce te-ai privit în ultima vreme cu un dram de pasivitate, de indulgenţă, de comoditate (specifice trecerii lui Neptun prin zodia ta), luându-l de multe ori pe nu în braţe sau spunând despre tine că nu poţi, nu ştii, nu e momentul, nu ai resurse… de fapt nu vrei, deci MARTE te ajută să şi vrei! Deci ce vrei? Spune clar şi treci la treabă!

Ai şi câteva momente când acelaşi MARTE care îţi încarcă bateriile în ianuarie, te va stresa la culme. De exemplu între 21 aprilie - 4 iunie, te va face mai sensibil emoţional, capricios, plin de toane, ba sus - ba jos, va începi - ba te opreşti, ba mergi înainte - ba înapoi… iar între 5 septembrie - 22 octombrie, te va obliga să scoţi la iveală aspecte de care chiar şi ţie îţi era teamă să le foloseşti ca nu cumva să fii interpretat sau judecat greşit, acele resurse pe care le-ai considerat nesemnificative şi le-ai ţinut în culise.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa VIII, ceea ce nu e tocmai o zonă plăcută şi luminoasă a vieţii tale. El te ajută să sondezi adânc în tine însuşi, în viaţa ta, să pui în balanţă toate planurile vieţii tale şi să descoperi ce se poate schimba, la ce poţi renunţa, ce poate fi aruncat… E vremea marilor schimbări sau finaluri categorice (mai mult sau mai puţin plăcute), el te pune în faţa unor  probleme şi probe de destin pentru a arăta că poţi. El scoate la iveală lucruri misterioase, obscure, sapă adânc în viaţa ta secretă, în subconştient, în ungherele minţii şi inimii tale, şi te ajută să le repari, dărâmi, echilibrezi. Tot Jupiter e cel care te pune în faţa unor incidente neprevăzute sau surprinzătoare - nu neapărat şi dorite - care pot fi de fapt echilibrarea unor datorii karmice (dacă eşti adeptul vieţilor anterioare), din care mai ai ceva de învăţat. Da, poate fi şi perioadă de criză, dar criza nu e altceva decât spargerea "buboiului" - cum se spune - adică tot ce ai acumulat şi ţinut acolo, ascuns în adânc, iese la lumină pentru a fi vindecat de urgenţă. Poţi fi implicat şi în procese legate de  moşteniri, testamente, bani, credite, datorii neachitate, dar tot cu scopul de a instala adevărul şi echilibrul meritat. Dar cum este şi o perioadă a sondării în adânc, poţi descoperi la tine puteri, resurse, emoţii, aspecte niciodată folosite sau insuficient valorificate. Acum ar fi momentul să te cunoşti mai profund, să te vezi şi prin ochii altora, pentru a vedea ce poţi lua de la zero, ce poţi reconstrui de la capăt, pe alt fundament. Nu te teme de schimbare, chiar dacă implică şi o perioadă de dezechilibru în viaţa ta. După aceea se va reaşeza totul, pe un teren mai liniştit.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa IX. El va fi responsabil de eventualele călătorii şi drumuri lungi pe care le vei face, de amplificarea relaţiei tale cu străinătatea, de şansa de a învăţa sau a folosi mai des comunicarea în limbi străine, de şansele de a cunoaşte şi aprofunda culturi sau religii diferite. Jupiter aici îţi extinde orizonturile spre spiritualitate, filosofie, cultură, religie, îţi dă ambiţie să-ţi continui sau să-ţi ridici nivelul educaţional şi intelectual, spre cursuri de specializare sau studii superioare (facultate, doctorate, masterate). Poate fi un frumos proces de maturizare, în care cunoşti, cu alţi ochi, tot ce e legat de morală, etică, deontologie, lege. Marile tale ţeluri şi idealuri se nasc sau se cizelează acum, gândeşti altfel, ca un om cu scaun la cap şi vrei mai mult de la viaţă şi de la tine, ai alte standarde, evoluezi, devii mai matur şi mai înţelept. Resimţi o mai mare nevoie de mişcare şi de expresie, creativitatea ta e pe val. Ai speranţe şi aspiraţii mari, visele proprii capătă contur şi sunt ajutate să se materializeze prin voinţă şi schimbările adecvate. Capeţi o altă viziune asupra vieţii şi lumii, poate chiar diferită de tot ce ai gândit şi crezut înainte.

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - este în cel mai înalt punct al hărţii tale astrale, într-o zonă care, de regulă, ţi-ar aduce una din cele mai sigure poziţii în plan socio-profesional, numai că, în cazul tău, Saturn nu oferă nimic pe tavă, ci te şi pune serios la încercare, cere mult de la tine. Da, are ce oferi, dar nu înainte ca tu să faci schimbările necesare şi profunde la tine însuţi, să tragi tare, să depui eforturi să devii mai bun, să înveţi mai mult, să te maturizezi, să priveşti viaţa mai serios, deci continuă procesul prin care treci deja de vreo 2 ani de zile. Nu uita că Saturn trece pe aici odată la 30 de ani, deci, indiferent de vârsta pe care o ai, tot ce înveţi acum te va însoţi mai apoi toată viaţa - sau măcar până peste alţi 30 de ani când va reveni aici. Profită de ambiţia, prudenţa, înţelepciunea pe care ţi le insuflă pentru a clădi, lent, cu cap, cu răbdare, tot ce va sta mai apoi la baza împlinirii tale, a reuşitei tale socio-profesionale. Saturn e cel care îţi va influenţa profund cariera şi profesiunea, statutul social, imaginea publică, te va susţine în efortul de a ţi arăta valoarea, de a-ţi consolida numele şi reputaţia, de a-ţi contura statutul în societate şi renumele de bun profesionist în ce faci, de a căpăta mai mult respect de sine, dar şi de la alţii deopotrivă. El te va ajuta să înţelegi cu adevărat sentimentul de valoare personală şi de împlinire personală. Urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia pot fi mai lente, acum, dar sigure, cu paşi, mici dar apăsaţi, asta contează, pentru că ce lasă Saturn în urmă durează şi contează! Merită să investeşti voinţă şi efort, încredere şi entuziasm în ceea ce faci, pentru că ţi se potriveşte - chiar dacă nu e neapărat şi uşor - ca atare cei care abia acum intră serios în câmpul muncii, pot face asta poate chiar toată viaţa, ca într-o întâlnire cu adevărata vocaţie. E vremea laudelor, a diplomelor obţinute, a aplauzelor publice, a afirmării şi culegerii roadelor, pe meritul tău. Poţi, deci trage tare, dar nu pretinde rezultate imediate.

URANUS. NEPTUN PLUTO.

NEPTUN e cel care contează cel mai mult dintre cele 3 planete lente, pentru că-ţi rămâne în continuare prieten, în vizită prin zodia ta, unde se simte foarte puternic, dar tot el poate fi şi acea doză de indulgenţă, de lene, de pasivitate care s-au instalat peste viaţa ta. Uneori spui nu din comoditate, ca atare nu te lăsa influenţat de iluziile lui Neptun, pentru că el te poate îmbia mai mult la visare decât la rezultate palpabile. El te poate duce în nori cu visele şi speranţele, dar dacă reuşeşti să te foloseşti şi de celelalte planete care îţi oferă arsenalul adecvat, toate aceste imense vise chiar pot deveni realitate, dacă pui serios osul la treabă. Dacă ai putea chiar de primele zile ale anului, cât timp Marte şi Neptun îşi dau mâna în zodia ta, să-ţi propui un mare scop de atins -  dar unul mare de tot! - ca apoi să şi treci direct la fapte, fără a te mai lăsa furat de iluzie, acel mare scop, oricât de înalt ar fi, chiar e posibil, pentru că Saturn te susţine. Intră deci în noul an cu o mare dorinţă în gând: e posibilă!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, ceea ce pe tine te pune serios la încercare, de vreme ce e chiar zodia ta opusă. Rareori ai parte de asemenea eveniment astral, odată la 18 ani, dar te şi ajută să treci cumva pn revistă deciziile luate de tine acum vreo 9 ani ca să readuci la lumină aspecte începute atunci, dar poate abandonate pe drum, uitate, trecute pe linie moartă. Primeşti lecţii în continuare, pentru că asta cere de la tine Nodul Nord. El îşi va canaliza şi mai mult energia spre domeniile guvernate de casa VII, pe harta ta - iar energie poate însemna că poţi trece prin evenimente care te testează, care cer enorm de la tine în tot ce e legat, în viaţa ta de: căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, imaginea ta în ochii celorlalţi, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea si contactul cu lumea, tot ce implică reciprocitate, cooperare, schimb, complementaritate (contracte, înţelegeri, pacturi, tratate), dar şi aspecte legate de divorţuri, rupturi, procese sau relaţia cu instanţa judecătorească, inamicii, adversarii, concurenţii.

Îndemnul perioadei: asociază-te, apropie-te de ceilalţi, apleacă-te asupra partenerului, învaţă lecţia vieţii în doi, caută-ţi jumătatea, căsătoreşte-te, acceptă diversitatea umană, înţelege că viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeşte, oferă!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa VI: serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorii si responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, munca de zi cu zi, obiceiuri alimentare si starea de sănătate, igienă şi curăţenie, orice activitate de serviciu public, comerţ, analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, informatica, industrie si productie, medicina, de poziţia ta de subaltern sau de relaţia cu proprii subalterni.

Îndemnul perioadei: munceşte, asumă-ţi responsabilităţi, du-ţi sarcinile la îndeplinire, recunoaşte-ţi vina, acceptă-ţi rolul de subaltern, învaţă umilinţa, fii un executant ireproşabil, îngrijeşte-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile şi regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

LUNA NEAGRĂ atrage şi ea un pic atenţia anul acesta, pentru că între 14 februarie - 9 noiembrie va traversa aceeaşi zonă pe care o traversează şi Saturn, adică zona dedicată carierei (eveniment unic probabil în viaţă). Nu sună tocmai simplu sau plăcut, pentru că poate şubrezi ceea ce Saturn se luptă  să consolideze, deci practic va fi perioada de testare a rezistenţei edificiului pe care l-ai construit în ultimii 2-3 ani. Ce nu e solid, ce nu e potrivit misiunii tale, ce nu e meritat, ce nu e practic pentru tine, va cădea, deci să nu te mire lecţiile de viaţă în exact aceleaşi domenii în care Saturn te ajută să ridici cărămidă după cărămidă. Vine Luna Neagră ca un mic cutremur pentru a-ţi arăta ce nu ai consolidat bine sau ce nu ai aşezat la locul potrivit, dar poate e nevoie de un astfel de examen la capătul oricărei şcoli, ca să vezi, de fapt, ce ai învăţat, cu ce ai rămas din toate lecţiile primite, punându-ţi serios la treabă tot bagajul acumulat.

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale