Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 BALANTA

VENUS. MARTE.

Între 28 ianuarie - 10 martie, MARTE are ce are cu tine, pentru că se află în zodia diametral opusă ţie şi-ţi dă peste cap toată liniştea şi armonia pe care le iubeşti tu atât de mult. Conflictele se încing la tot pasul, tensiunea planează peste tot, şi nu mai reuşeşti să te înţelegi cu cei cu care înainte aveai o relaţie foarte bună. Nici cu partenerii de afaceri. Nici cu partenerul de viaţă, pentru că se dă un fel de luptă de supremaţie aici, dar nici tu nu te laşi. De vreme ce eşti atât de tras în direcţii opuse (de un Jupiter în zodia ta şi un Uranus din zodia opusă la care iată, pune capac şi Marte), e şi normal să te comporţi haotic şi să nu mai ajungi la nici un consens, nici măcar cu tine însuţi. Fă totuşi un efort, ţine în frâu nervii şi nu uita de diplomaţie.

Planeta ta guvernatoare, VENUS, are un rol mai special anul acesta pentru că, între 4 martie – 14 aprilie, va avea mers retrograde, ceea ce nu se întâmplă în fiecare an. Poate fi una din acele perioade în care multe merg de-a-ndoaselea, mai ales viaţa de cuplu, şi aşa dată peste cap de Marte - în intervalul menţionat mai sus - ca atare te poţi aştepta la un început de lună martie destul de agasant, obositor, când nimeni - mai ales sexul opus - nu-ţi va intra în graţii, toate te vor enerva, deci ai grijă ce decizii iei, să nu regreţi impulsivitatea.

Dar anul acesta are şi veşti bune aduse de aceste două planete. Primul care bate la poarta ta e Venus, care între 14 octombrie - 7 noiembrie va traversa zodia Balanţei, iar între 22 octombrie - 9 decembrie i se alătură şi Marte. O vreme - între 22 octombrie - 7 noiembrie - cele două planete vor fi simultan în zodia ta, deci atunci vor fi întrunite toate condiţiile să-ţi meargă bine pe toate planurile, să te împarţi eficient între dragoste şi muncă, să aduci echilibru în ceea ce mergea incert înainte, de a reinstala o binefăcătoare linişte şi armonie peste viaţa ta. E un moment bun să dai startul oricărei iniţiative care are rolul de a instala pacea şi calmul şi de la care simţi tu că vei avea satisfacţie.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în modul cel mai profund asupra ta, pentru că, e clar, e chiar în ograda ta şi el nu face altceva decât să schimbe, să înnoiască, să activeze, să amplifice tot ce e mai important pentru tine. Dacă nu ai făcut deja nişte schimbări majore anul trecut, de când Jupiter e în zodia ta, mai ai la dispoziţie 10 luni ca să dai startul oricăror acţiuni care vor însemna ceva în viaţa ta. E de exemplu,  e moment bun de căsătorie, de împăcare, de reconciliere, de restabilire a liniştii peste anumite domenii care s-au cam dat peste cap. E un moment să-ţi faci viaţa mai frumoasă sau să o vezi într-o notă mai optimistă şi mai caldă decât înainte. E un moment bun să iubeşti şi să fii iubit. E un moment bun să semnezi contracte sau să dai statul unor noi colaborări, în orice plan al vieţii. Orice decizie care te are pe tine în prim plan, în care te aşezi doar pe tine în centrul atenţiei, în care te gândeşti doar la bucuria şi fericirea ta merită luată acum, pentru că o iei pe un teren de bun augur de care merită să profiţi.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra altor domenii din viaţa ta. El poate veni cu schimbări importante în tot ce e legat de bani, securitate materială, avere şi zestre personală, bugetul propriu, pot apărea beneficii materiale suplimentare cum ar fi o creştere de salariul, poate fi un moment bun pentru investiţii, achiziţii, iniţiative în a câştiga bani în plus, pentru afaceri productive şi prospere. Poţi face cumpărături mai mari ca de obicei, poţi renova casa, poţi remobila locuinţa, pentru că pui mai mult preţ atât pe estetica vieţii tale, deci să fie totul mai frumos şi mai artistic, cât şi pe liniştea şi armonia din viaţa ta. Afecţiunea, dragostea, schimbul de emoţii şi sentimente, tandreţea, grija şi ocrotirea, ataşamentul şi angajamentele, sunt la cote maxime acum, deci pune-le şi mai mult în valoare.

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - îşi lasă în continuare amprenta asupra modului tău de a relaţiona. Acum sunt mai mari şanse să discuţi sincer cu prieteni de care erai separat, cu fraţi cu care nu găseai un pod de comunicare, vecini cu care nu te mai înţelegeai, dar pune în prim plan calmul şi răbdarea pentru a restabili armonia în relaţiile pe care pui accent. Eşti preocupat şi de studii, de cunoaştere cât mai amplă, cât mai complexă şi cât mai înaltă, deci, cei care abia acum intră la facultate sau se înscriu la o şcoală superioară de orice fel, practic fac cunoştinţă ori cu viitoarea lor carieră, ori cu adevărata lor vocaţie. Ce-i drept, mai e încă mult de învăţat, dar important e că ceea ce se prefigurează e pe şablonul aşteptărilor tale intelectuale. Exprimă-te, caută o cale de a-ţi face auzit mesajul, pentru că sigur ai ceva de spus lumii, la nivel cât mai larg! Ai şansa de a face călătorii multiple, inclusiv peste hotare, de a pleca la studii în străinătate, de a discuta în limbi străine sau cu persoane din alte ţări, alte religii, alte culturi. Se resimte o nevoie de aprofundare a domeniilor pe care le studiai, pentru că vrei să ştii cât mai multe şi cât mai profund. Deciziile pe care le iei acum, afirmaţiile pe care le emiţi, concluziile pe care le extragi acum au o tentă clar optimistă, entuziastă, tonică. Menţine acest tonus ridicat şi spune ce-ţi doreşti! Emite visul, aspiraţia, idealul, gândul în Univers, roagă-te pentru ele şi apoi… aşteaptă!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pentru Balanţe, şi URANUS şi PLUTO sunt în poziţii deloc uşor de suportat. Ce-i drept, nu pentru toţi nativii din Balanţă, ci pentru anumite segmente ale zodiei, şi anume cele născute în a doua parte a zodiei, pentru că Uranus - din zodia opusă - şi Pluto - din Capricorn, la o zodie aflată în careu faţă de ele, le cam pun beţe în roate. Cer mult de la ele, le pun la încercare ambiţia şi perseverenţa, dorinţa de afirmare şi lupta pentru a ajunge acolo, ca atare trebuie să valorifice cât mai mult  auspiciile bune ale celorlalte planete care le sunt de ajutor (Jupiter şi Saturn), pentru a nu se lăsa învinşi şi a-şi canaliza toată energia spre depăşirea cu brio a provocărilor ridicate în cale de aceste două planete complicate. Uranus va tensiona relaţia cu lumea iar Pluto te va sensibiliza emoţional, dar toate vor merge bine cât timp optimismul nu te părăseşte iar diplomaţia şi amabilitatea sunt atuurile tale forte.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, ceea ce nu e tocmai o poziţie plăcută pentru tine, tu care eşti o zodie atât de sociabilă, atât de dornică să iasă în lume, în lumină, în centrul atenţiei. Acest tranzit, pe lângă faptul că e foarte rar (o dată la 12 ani), te-a pus, încă din 2016, într-o situaţie sensibilă. Te-a făcut să te laşi copleşit de griji, de temeri, de dubii de tot felul, deşi tu ai, în general, un tonus pozitiv şi optimist. Te-a cam tras înapoi şi de multe ori ai rămas în umbră, în banca ta, preferând să taci şi să aştepţi momentul potrivit. Poate n-a fost chiar rea această retragere un pas înapoi, pentru că ai sondat mai adânc în inima ta şi, mai ales, în mintea şi conştiinţa ta. De acolo e posibil să fi ieşit la iveală idei, gânduri, informaţii stocate demult, uitate sau abandonate, presimţiri interesante, ca atare în prima parte a anului e bine să le cântăreşti foarte atent, să vezi ce poţi folosi din toate aceste detalii care s-au ivit de undeva din străfundurile memoriei tale sau ale minţii tale. Dacă ai dat cândva deoparte ceva, pentru că nu era momentul sau nu erau pregătit sau nu deţineai toate resursele să le transformi în realitate, acum poţi să le priveşti altfel, şi să începi să le pui cap la cap, element cu element, ca la puzzle să vezi ce iese. Dacă în prima parte anului preferi să creezi strategia la nivel teoretic, după aceea probabil deja vei trece la fapte! Stai ce stai, dar va veni şi clipa când tot ce ai gândit şi planificat va fi folosit în beneficiul tău, deci poate fi ca o ieşire pe teren după ce, o vreme, ai stat pe banca de rezerve. Dar cât timp ai stat pe banca de rezerve, tu ai învăţat tăcut, din mers, din planul doi, tactica jocului şi acum eşti pregătit să arăţi ce ştii.

Îndemnul perioadei: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa XI, cu totul diferite ca accent, ca energie decât cele legate de casa anterioară. Acum rupi zăgazurile, treci graniţele, ieşi din colivia în care ai stat o vreme, te eliberezi de ce îţi era frică. Dintr-o dată, străluceşti şi vrei să fii remarcat, pe când înainte stăteai cuminte în banca ta sau în umbra altora, poate şi pentru că te îndoiai singur de valoarea ta. Acum îţi cunoşti mai bine valoarea - Jupiter te-a ajutat şi el mult să ieşi în evidenţă - ca atare nu te mai critica singur, nu mai sta cuminte în planul doi. Fă tot posibilul să atragi atenţia asupra ta, dar nu o face într-un mod egoist sau egocentrist, aşa cum ar face alţii, ci tu reuşeşti să te faci iubit, apreciat dând tot ce poţi, cu iubire sinceră, pentru alţii. Ai atâtea de dăruit, încât eşti capabil să uiţi şi de tine, şi tot ce ai vrea să primeşti înapoi e fericirea de pe chipul celor cărora te dedici. Poţi câştiga mulţi admiratori datorită capacităţii tale de a te dărui, cu atâta prietenie şi altruism, cu atâta generozitate şi iubire sinceră, deci să nu te mire că brusc, numărul tău de prieteni, de cunoştinţe se va mări considerabil, iar simpatia lor va fi una reală, ca semn de preţuire pentru ceea ce şi tu oferi din belşug! Popularitatea ta creşte, se va auzi de tine! Vei pune mai mult preţ pe tot ce înseamnă prietenie, tovărăşie, lucru în echipă, contactul cu lumea largă. Ai curaj să-ţi exprimi mai clar şi mai intens speranţele şi visele. Luptă pentru independenţa şi libertatea ta - de mişcare, de decizie, de gândire - dar alătură-te, atunci când e nevoie, acelor oameni cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă, printre care te simţi bine. Priveşti spre viitor cu atâta entuziasm şi bucurie, încât eşti molipsitor! Păstrează-ţi acest tonus viu şi da, ai curaj să-ţi stabileşti noi obiective, cât mai înalte, cât mai îndrăzneţe, pentru că sunt posibile! Uşor nu e niciodată, dar eşti bine susţinut astral să-ţi vezi visele împlinite, apelând la resursele cele mai importante: gândirea pozitivă, încrederea absolută în tine şi în viitor.

Îndemnul perioadei: socializează, fă-ţi noi prieteni, priveşte spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ţi viaţa, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ţi orizonturile, învaţă ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăseşti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale