Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 VARSATOR

PERIOADE BUNE:

Marte n-a mai trecut demult prin zodia ta, ca atare coroborat cu Uranus din Berbec şi Saturn în Săgetător, vă oferă creativitate, inspiraţie, curaj şi energie constructivă pentru tot ce-ţi doreşti să atingi. Intervalul 9 noiembrie - 19 decembrie e unul plin de bună dispoziţie, veselie, dorinţă de afirmare, deci profită din plin de vântul prielnic oricăror reuşite. Visează, creează, planifică, eşti printre cei favorizaţi să reuşeşti în orice plan!

PERIOADE GRELE:

Există şi un moment ceva mai dificil pe parcursul anului, mai bine zis două, când Marte se va afla într-o zonă de unde va destabiliza multe aspecte în viaţa ta, mai ales pe cele de natură profesională. E vorba de intervalele 3 ianuarie - 6 martie şi 27 mai - 2 august, când, de acolo din Scorpion, Marte te va irita, te va obosi, te va stresa mai mult ca oricând, deci încearcă să nu te laşi influenţat de agresivitatea sa.

SENTIMENTAL.

Hm, tu eşti zodia cea mai puţin vizată de evenimente direct legate de iubire, deci… e cam linişte prin inima ta, ceea ce poate fi bine, la urma urmei, menţinând o stare de calm şi confort deja instalată.

Venus va avea câteva momente de glorie pe parcursul anului, de exemplu pe perioada vizitei pe care o va face prin zodia ta între 17 februarie - 12 martie, sau pe perioada trecerii sale prin zona iubirii, între 24 mai - 17 iunie, culminând, pentru cei căsătoriţi, cu intervalul 12 iulie - 5 august, acestea fiind cele câteva etape în care ai putea investi mai mult în iubire  şi în relaţia cu cel drag.

PROFESIONAL.

Linişte în cuplu, dar furtună în carieră, căci aşa e viaţa, compensează! Zona Balanţei se ocupă de studii, în cazul tău, iar acolo e mare agitaţie de planete! Posibil să intri chiar în 2016 cu o idee genială de a o lua pe altă cale în plan profesional. Te bate gândul, de ceva vreme, să te apuci de învăţat ceva nou, ca atare da, momentul e ideal pentru a cântări serios ce ţi se potriveşte mai bine. Poate ai de ceva timp senzaţia că nu ai profesia care îţi place, că te-ai săturat de munca ta de zi cu zi, că ai vrea şi ceva care să-ţi ofere satisfacţii, că te-ai plafonat şi vrei noutate.

Ei bine 2016 te poate scoate din această zonă, oferindu-ţi alternative. Sigur, ca orice schimbare e nevoie de un dram de curaj, ceea ce tu ai de obicei din plin, căci nimeni nu te întrece când e vorba de soluţii originale şi căi nebătătorite. Asta trebuie să faci  deci şi acum, dacă vrei ceva mai bun: să iei taurul de coarne şi să alegi (da, să alegi, pentru că s-ar putea să ai mai multe variante la dispoziţie) calea care te cheamă. Poate ideea cu care intri în noul an se va materializa după 9 septembrie, deci merită să stai şi să analizezi bine lucrurile, ca să faci marele pas spre schimbare cu toate temele făcute, cu toate informaţiile acumulate, în deplină cunoştinţă de cauză. Ba chiar schimbările pot fi atât de ciudate încât, dacă până acum ai urmat o cale profesională (de exemplu erai student la o anume facultate) în primele 5 luni ale anului te bate gândul să renunţi, spunând că n-o mai vrei,nu-ţi mai place, nu te mai regăseşti în ea, abandonând acea cale. Un alt vis te atrage şi e greu să-şi rezişti!

Prezenţa lui Marte în Scorpion, despre care deja ai citit mai sus, e un fel de stimulent spre schimbările aşteptate. Marte va insista asupra Scorpionului anul acesta, ca niciodată înainte, în sensul că va trece de două ori prin Scorpion  între 3 ianuarie - 6 martie şi 27 mai - 2 august, perioadă ce poate semăna cu un mic "haos" prin carieră. Vrei altceva, poate nu ştii clar ce vrei, acum alegi, acum te răzgândeşti şi treci în extrema cealaltă, acum insişti că vrei ceva, cu încăpăţânare, ca în ziua următoare să critici vehement propria decizie… Trebuie să lupţi cu impulsivitatea, cu graba, cu nervii, deoarece pot strica multe.

Marte nu a mai trecut demult pe aici - de vreo 2 ani - şi mai ai parte de o vizită şi mai rară, de la Lilith, care abia acum vreo 9 ani a mai avut influenţe similare, deci cele două planete destul de agresive îşi vor lăsa amprenta peste cariera ta şi te poţi aştepta ca - mai ales între mai-iulie - să dărâmi foarte ferm ceva cu scopul de a reclădi totul chiar şi de la zero dacă e nevoie. E o nebunie ce se petrece în cariera ta, dar pesemne că se naşte alt ţel pentru care depui toate eforturile de a-l atinge şi valorifica. Ai curajul schimbării, oricât de grea sau de năucitoare ar părea pentru tine: era şi timpul!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a VIII-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

DECI: înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale