Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 SCORPION

PERIOADE BUNE:

Zi mersi că ai scăpat încă din 2015 de Saturn din zodia ta, gata, ce a fost mai greu se pare că a trecut, ca atare 2016 ar trebui să fie un an în care culegi, de fapt, roadele eforturilor din ultimii 2-3 ani. Sigur, încă mai ai parte de unele vizite planetare şi anul acesta, unele din ele rare şi importante, tocmai de aceea trebuie să stai în gardă, să nu te relaxezi prea tare, deoarece mai ai parte de câteva momente de vârf.

Venus vine în vizită prin zodia ta între 23 septembrie - 18 octombrie, ceea ce sună a linişte, calm şi bine. Pentru unii dintre Scorpioni (cei născuţi pe la mijlocul zodiei), Neptun are şi el un efect relaxant, alimentându-vă visele, ajutându-vă să ţintiţi sus şi să vă deschideţi mai mult spre spiritualitate. Oricum Neptun într-o zodie de apă e un beneficiu pentru Scorpioni, iar influenţa lui se va resimţi încă mulţi ani de acum încolo, ca atare sunteţi stimulaţi să exploraţi lumea şi pe alte etaje decât cele materiale, concrete, vizibile, descoperind şi valorificând mai mult latura spirituală şi frumoasă a vieţii.  Inima voastră cere mai mult!

PERIOADE GRELE:

Ei, aici e aici! Cu Lilith în zodia voastră, la care se mai adaugă şi Marte - guvernatorul vostru - în vizită aproape jumătate de an (ceea ce e o raritate, Marte nu stă atât de mult într-o zodie decât atunci când retrogradează iar anul acesta retrogradează din Săgetător taman în zodia voastră), nu s-ar spune că e un an banal şi nici uşor. Greu de spus dacă tranzitul lui Marte prin Scorpion între 3 ianuarie - 6 martie şi din nou, între 27 mai - 2 august e un avantaj sau un dezavantaj…

Dacă ar fi doar el, poate ar fi un motor de energie bine venit de care vei şti să beneficiezi, dar vine hodoronc tronc în zodia ta şi Lilith, ceea ce face ca mai ales luna mai să fie una dintre cele mai stresante, obositoare, cu un consum maxim de energie,  ca atare trebuie să fii extrem de atent încotro îţi focalizezi energia, ca nu cumva să o risipeşti pe gesturi agresive generatoare de risc sau haos. Lilith intră deci în zodia ta (şi asta se întâmplă o dată la 9 ani) pe 21 mai şi va sta câteva luni bune pe aici, ceea ce trebuie să te îngrijoreze un pic (nu exagera totuşi cu frica!), semn că trebuie să depui mai mari eforturi pentru tot ce obţii. Iar dacă nu obţii, înseamnă că nu ai investit cele mai bune resurse ale tale, deci… insistă mai mult!

SENTIMENTAL.

Eşti eternul îndrăgostit de câţiva ani încoace, de când Neptun s-a instalat în Peşti, care pentru tine reprezintă tihna inimii, bucuria intimităţii, visele de amor, idilele romantice. Tu eşti printre cei norocoşi şi anul acesta să trăiască momente superbe în doi, să cunoască persoane care le pun inima pe jăratic, şi, cât ai fi tu de pasional şi de îndrăzneţ în iubire, totuşi te comporţi ca un mare sensibil. Ceea ce poate uimi persoana care te ştie un ambiţios. Când vine vorba de iubire, eşti un mieluşel…

Cea mai frumoasă perioadă pentru sufletul tău va fi cea în care Venus trece prin zodia ta - 23 septembrie - 18 octombrie - sau când Venus şi Neptun vor fi amândouă în acelaşi loc pe cel, prin casa iubirilor, şi asta se va întâmpla chiar la început de primăvară, între 12 martie - 5 aprilie. Dacă aştepţi iubirea în viaţa ta, profită de acele zile superbe pentru a face declaraţii şi a primi gesturile de iubire din partea celuilalt.

Finalul de an poate fi şi el unul favorabil noilor relaţii, pentru că guvernatorul tău Marte va intra pe 19 decembrie şi el în zona aceasta. Şi nu a mai fost aici de vreo 2 ani, deci aştepţi de ceva vreme, ca atare hai, ia taurul serios de coarne la final de 2016, pentru a porni o relaţie nouă, pentru a face un pas mai departe în iubire, pentru a-l convinge pe cel drag ce simţi, pentru a-ţi recunoaşte şi exprima cu talent sentimentele, pentru a simţi cu adevărat.  Iubirea, deci, e prin preajmă, numai de tine depinde cum o aprinzi.

Căsnicia are şi ea un loc important în viaţa ta anul acesta. Asteroidul căsătoriei, Junon, va trece prin zodia ta timp de câteva luni, ba chiar va insista asupra zodiei tale prin retrogradare, semn că ţie, Scorpionului, ţi se oferă auspiciile cele mai bune pentru a te căsători. Junon va trece prin Scorpion de la începutul anului până pe 7 iunie, după care vei reveni aici între 7 iulie - 6 noiembrie, ca atare aproape tot anul te susţine să acorzi atenţie căsniciei, fie că eşti sau nu deja căsătorit. Dacă nu eşti, te cam bate gândul s-o faci, deşi ţi-e puţin frică - dacă poţi alege, n-o face totuşi în mai-iunie! - iar dacă eşti deja căsătorit, ţi se cere mai multă concentrare anul acesta, ca să repari ce nu merge bine, să echilibrezi unele animozităţi care planează deja peste voi. Lunile mai-iunie sunt chiar riscante în cuplu, pentru că atunci îşi va băga coada mica piază rea Lilith şi va destabiliza multe în relaţia cu jumătatea ta. Cuplurile care se aflau deja într-o zonă periculoasă - certuri, gelozii, agresivitate - cele care vorbeau deja de divorţ, pot pune şi mai şi problema despărţirii în discuţie mai ales în mai-iunie, dar tot aceea poate fi şi perioada în care vă luaţi amândoi inima în dinţi să recunoaşteţi ce nu merge ca să găsiţi soluţii de compromis pentru salvarea relaţiei. Din păcate acest interval e dificil pentru unii Scorpioni, încât se pot auzi şi veşti de divorţ în această vară.

PROFESIONAL.

Cariera însă nu e cel mai important plan al vieţii tale, cel puţin nu aşa cum a fost acum câţiva ani, când preocuparea ta numărul unu era munca. Acum mai degrabă duci mai departe, dezvolţi, alimentezi cu energie ceea ce deja ai început în trecut, îngrijeşti ogorul deja semănat, metaforic vorbind, rămânând într-o zonă oarecum liniştită, care nu mai aduce nimic spectaculos deocamdată.

Dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă, ai parte de două intervale norocoase: în aprilie şi din nou în iulie-august, ca atare hai, fă-ţi CV-ul şi ţinteşte sus. Curajul şi ambiţia sunt cele două cuvinte cheie care trebuie să te însoţească tot anul pentru a avea succes profesional. Dar nu uita totuşi că Lilith îţi cam strică un pic planurile după 21 mai, când se instalează în zodia ta (eveniment astral rarisim, trece pe aici o dată la aprox. 9 ani, deci n-a mai fost demult în vizită, tocmai de aceea e greu de crezut că trece fără urmări neplăcute). S-ar putea să scoţi la iveală aspecte care nu te onorează, care nu te pun în lumină favorabilă şi în loc să culegi laude, culegi… critici. Din cauza lui Lilith, aşadar, a doua jumătate a anului nu e prea norocoasă, riscul de a nu lăsa o impresie tocmai bună asupra ta (nu numai în carieră, ci în orice alt plan al existenţei) fiind cam mare, tocmai de aceea trebuie să te concentrezi mai mult asupra calităţilor tale. Pe acelea să le promovezi, să le consolidezi, să le scoţi la înaintare, ţinând cât mai atent "sub preş" ceea ce ştii că nu te prea ajută…

Chestiunea banilor devine stringentă şi anul acesta, deşi deja s-au produs unele schimbări încă de anul trecut, când Saturn s-a mutat în Săgetător. El va cere de la tine mai multă seriozitate, ca să nu te joci cu banii, ci să-i investeşti doar în direcţii bune. Sigur, nici să stai cu banii la saltea nu e ideea cea mai bună, pentru că Saturn te va ajuta să investeşti banii în proiecte creative, care pot genera profit, dar fii totuşi realist când vine vorba de afaceri şi investiţii: riscul de a fi credul şi idealist e cam mare, deci ai grijă cât de sus visezi! Cum Marte va sta mult timp în zona banilor - în martie-mai şi august-septembrie - ba mai vine de două ori şi Venus pe aici la început de an şi încă o dată la toamnă, vei fi susţinut să rulezi banii cu cap, cu scopul de a-i face să se înmulţească. Ca atare bugetul intră în prim plan anul acesta, cu şanse bune de a se echilibra!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a XI-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: prieteni, tovarăşi, coechipieri, relaţii cu ceilalţi şi contactul societatea, lumea largă, distracţii, umor, propria originalitate şi inventivitate, călătoriile cu avionul, dorinţele şi planurile de viitor, speranţele şi visele, independenţă şi libertate de mişcare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenţa la un grup, la un club, la o echipă, politică, informatică, invenţii, domenii moderne, comunicaţii şi relaţii internaţionale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activităţi umanitare, gesturi altruiste, dragoste primită de la ceilalţi.

DECI:  învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale