Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 PESTI

PERIOADE BUNE.

Marte şi Venus trec prin zodia ta în 2016, ceea ce te pune şi pe tine în prim plan. Cu atât mai mult că acolo, în Peşti, se află la el acasă Neptun, ca atare tu eşti una din zodiile cumva ocrotite de astre, prin simplul fapt că gardianul şef, îngerul protector e de strajă şi aici e vorba de Neptun. E ca şi cum, orice s-ar întâmpla, tu eşti protejat sau - uşor sau greu - e spre binele tău!

Venus prin Peşti transformă perioadă 12 martie - 5 aprilie într-una benefică, tandră, liniştită, norocoasă, în care multe dorinţe şi se pot împlini, totul e să ai curajul să le exprimi, să le transmiţi spre Univers cu încredere şi speranţă, fără frică!

PERIOADE GRELE.

Ei, dacă ar suna toate bine şi frumos, ar fi minunat, dar nu este chiar aşa, pentru că unii Peşti sunt totuşi vizaţi de câteva aspecte planetare rarisime. De exemplu, Saturn se află în Săgetător, şi după ce, în 2015, i-a pus la încercare pe nativii din primul decan al zodiei, de data aceasta le cam pune beţe în roate celor născuţi în al doilea decan al Peştilor (ca la anul să-i aibă în viitor pe cei din ultimul decan).

Apoi Jupiter se află, până pe 9 decembrie, în zodia diametral opusă Peştilor. Încă de anul trecut i-a cam destabilizat pe unii dintre Peşti, şi anul acesta îşi încheie misiunea de generator de crize, iar un astfel de tranzit planetar e rarisim, ca atare poţi spune, din cauza lui Jupiter, că ai trecut prin una din cele mai tensionate, agitate, dificile perioade din ultimii 12 ani. Nu te speria acum, Jupiter doar cere mai mult de la tine, asta-i tot, cere să te concentrezi mai profund, să-ţi iei destinul în mâini, să ai curajul de a spune ce gândeşti, să-ţi pui mintea la contribuţie, să nu te temi de provocări, să înveţi permanent din tot ce ţi se oferă, şi mai ales să ai curajul de a ieşi din rutină, din banal, din anonimat, din apatie, din zone care nu par să se mai mişte, deci cere de la tine acţiune, noutate, schimbare, oricât de mult te-ai opune tu lor.

De altfel, simţi un fel de apăsare pe umerii tăi, anul acesta, şi motivul e de natură karmică. Nodul Sud trece prin zodia ta şi anul acesta (a început încă din 2015) şi cere mult de la tine, introspecţie, auto-cunoaştere, analiză la rece, de parcă eşti student la o şcoală în care trebuie să-ţi reaminteşti lucruri deja învăţate. Dar nu le-ai învăţat în această existenţă, ci în unele mult mai îndepărtate, ce păreau uitate. Dar nu-i deloc aşa, deci să nu te mire că, în 2016, revin în minte informaţii, vise, idei, pe care nici tu nu ştii de unde le ştiai. Sunt de departe, din memoria ta karmică acumulată în alte vieţi trăite pe pământ. Dacă eşti adeptul reîncarnării, anul acesta vei avea de multe ori senzaţii de deja vu, vei avea mereu impresia că îi ştii pe cei pe care-i întâlneşti, că ai faţă de ei unele datorii nici tu nu ştii de unde provenite. Eşti prins într-un proces de natură karmică în care trebuie să-ţi achiţi datorii din alte existenţe. Fă-o fără frică, pentru că te vei elibera de multe dintre ele, spre binele sufletului tău. Dacă nu eşti adeptul reîncarnării, s-ar putea să te preocupe subiectul pentru prima oară în viaţă!

SENTIMENTAL.

Cu Neptun în zodia ta, eşti mai sensibil şi mai tandru, deci şi mai influenţabil când vine vorba de iubire, ca atare tu poţi fi printre cei care se pot îndrăgosti anul acesta ca nimeni altul! Atenţie însă, fiindcă e vorba de o influenţă neptuniană, există posibilitatea să te îndrăgosteşti de un vis, de o imagine, de o poveste, de o iluzie la urma urmei, să iubeşti pe cine nu merită, să ţi se lase o ceaţă peste ochi şi să vezi în ceilalţi mai mult decât sunt în realitate. Încearcă să asculţi de Saturn cel sincer şi just sau de Jupiter cel realist şi raţional care te mai trag de mânecă din când în când, deci nu fugi când ţi se arată adevărurile în faţă. Din dorinţa de a iubi şi a fi iubit, ai fi tentat să treci multe cu vederea, să faci multe compromisuri, dar într-o zi balonul acesta se mai şi sparge.

Căsnicia este unul din planurile principale anul acesta, de vreme ce acolo se află şi Jupiter - până pe 9 septembrie -  şi Nodul Nord - tot anul, o astfel de combinaţie astrală e un fel de săgeată indicatoare ce-ţi arată unde trebuie tu să pleci cel mai serios ochii şi urechea: spre partener, spre căsnicie, spre viaţa în doi. Partenerul poate avea şi hachiţe, vine cu tot felul de reproşuri şi critici, cu nimicuri pe care le transformă în dezastre, cu  acuze mai mult sau mai puţin meritate, de aceea trebuie să ai mintea limpede şi să gândeşti tu pentru amândoi. Vezi lucrurile exact aşa cum sunt, fără a le mai ambala în folii sclipitoare sau emoţii false.

Totuşi, cele două elemente astrale (care primesc un bonus de la Venus în august) pot fi un beneficiu pentru cei căsătoriţi sau pentru cei care vor să se căsătorească anul acesta. Greu de spus dacă iubirea e cea care primează aici, pare a fi mai degrabă o alegere pentru că aşa se cade, pentru că aşa e bine, pentru că e spre binele tău sau al celuilalt, deci nu-ţi face prea mari iluzii că e vorba de amor aici. Da, e iubire, dar poate una cu conotaţii intelectuale mai mult, ceea ce nu e rău pentru un visător ca tine, semn că ai putea face o alegere raţională, cu capul, nu cu inima. Priveşte la celălalt ca ăntr.o oglindă cu ochii bine deschişi şi spune ce ai decis.

Pentru că da, de decizii poate fi vorba şi pentru cei deja căsătoriţi, iar acesta configuraţie astrală te atenţionează să nu faci nimic imprudent, ci să-ţi aminteşti permanent de calităţile Fecioarei: analiză, dialog, concentrare, atenţie, inteligenţă, înţelepciune, răbdare. Le ai? Atunci căsnicia ta va merge ca pe roate, le-ai uitat? Caută-le - le ai, deci sigur le găseşti - şi refoloseşte-le!

Cei care se căsătoresc anul acesta au un sentiment ciudat, de parcă trăiesc poveşti din alte vremuri, şi cel mai probabil jumătatea aleasă acum e chiar un partener din alte vieţi care le-a apărut în cale pentru a mai învăţa ceva, pentru a evolua împreună, pentru a se ajuta unul pe altul să crească, să devină mai buni, să-şi înţeleagă rostul pe pământ. Evenimentele de cuplu au conotaţii speciale şi te pun serios pe gânduri, încât de multe ori îţi va veni în minte întrebarea: ce am de învăţat din ce mi se întâmplă?

PROFESIONAL.

Eşti conştient că toată viaţa ai de învăţat, dar anul acesta simţi în actul învăţării o anume greutate, de parcă trebuie s-o faci, nu mai e neapărat alegerea ta. Ceva te obligă să pui iar mâna pe carte, simţind că eşti în faţa unei schimbări de direcţie. Mulţi Peşti vor avea surpriza de a o lua pe altă cale profesională anul acesta (dacă nu cumva s-a întâmplat anul trecut deja). Pot fi schimbări de sens de-a dreptul spectaculoase, unele riscante, altele cam dureroase, ca un fel de adio tranşant, ca o renunţare la alt drum, gata de altă aventură. Ai curajul să mergi pe altă cale, chiar dacă te temi de schimbare, pentru că eşti foarte bine susţinut de Saturn, bine înfipt în zona carierei, semn că, oricât de dificilă ar fi "naşterea", e cea mai bună alegere pentru tine.

Peştii au tot mai mult sentimentul satisfacţiei profesionale, al mândriei, al împlinirii, pentru că Saturn le poate oferi garanţia clară că totul e bine, că merg în direcţia cea bună. Dar mai ai încă de învăţat, nu te opri din studiu, fie că o faci zi de zi, din experienţele vieţii, fie că o faci instituţionalizat, urmând cursuri de calificare sau specializare.

Cei care intră acum la facultate, fac alegerea cea mai înţeleaptă, semn că şi-au ales bine viitoarea profesie. Cei care muncesc de ani de zile într-un domeniu, pot cunoaşte acum o serie de probe care-i pun în faţa unor analize foarte profunde cu privire la adevărata lor vocaţie. Dacă ai de susţinut mari examene, vor fi mai dificile după 21 mai, când Lilith va intra în Scorpion, dar ai suficientă ambiţie să treci peste toate cu brio, chiar dacă va fi mult mai greu!

Prezenţa prelungită a lui Marte undeva între Scorpion şi Săgetător, pe tine te ajută de minune, pentru că această planetă te susţine - până prin septembrie - să te apuci de treabă şi să-ţi consolidezi reputaţia, renumele, poziţia, să-ţi creezi imaginea pe care o doreşti. Deţii toate resursele necesare reuşitei: ambiţie şi energie, dorinţă de cunoaştere, creativitate şi, dacă mai ai şi libertate de mişcare (dar nu una haotică, ci una generatoare de proiecte îndrăzneţe), atunci poate fi anul marilor succese pentru tine. Profită de aceste planete care-ţi stau alături ca profesori, îndrumători, tovarăşi, grup de suport, ele te împing de la spate să tragi tare. Şi o vei face, pentru că ai vise mari în minte, cu şanse maxime să devină realitate lent, cu răbdare, prin muncă.

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a VIII-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea, contactul cu lumea, relaţia de reciprocitate şi cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, divorţuri, rupturi, procesele sau relaţia cu instanţa judecătorească, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, artă, muzică, imaginea creată în ochii celorlalţi, relaţia cu inamicii cunoscuţi, adversarii, concurenţa.

DECI: asociază-te, apropie-te de ceilalţi, apleacă-te asupra partenerului, învaţă lecţia vieţii în doi, caută-ţi jumătatea, căsătoreşte-te, acceptă diversitatea umană, înţelege că viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeşte, oferă!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale