Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 FECIOARA

PERIOADE BUNE:

Şi tu eşti una dintre acele zodii care rămân în centrul atenţiei, pentru că spre zodia Fecioarei îşi îndreaptă şi în 2016 energiile o mulţime de planete!

De exemplu, Jupiter, cel care a intrat în curtea ta în 2015, va mai rămâne alături de tine ca bun aliat, bun profesor, bun partener de muncă până pe 9 septembrie, ca atare mai ai suficient timp la dispoziţie pentru a da startul acelor planuri, vise sau proiecte pe care le-ai ţinut în stand by în 2015. Poate doar le-ai pregătit teoretic, poate ai tatonat terenul, poate ai semănat ogorul doar, dar mai ai timp destul, până în septembrie, să le dai startul cu brio şi se începi să culegi recolta. Nu uita că Jupiter va mai trece prin zodia ta abia peste vreo 12 ani, deci e bine să profiţi acum de acest val prielnic, cât timp îl ai de partea ta pe gratis!

E o perioadă în care te apleci mult mai serios asupra sensului vieţii, pentru că, după 18 ani de circuit zodiacal, Nodul Nord s-a întors în zodia ta şi te ajută să te transformi, să devii altul, să creşti, să te înţelegi mai bine pe tine însuţi, să te analizezi mai atent, să îţi reformulezi întreaga viaţă ca atare, şi cu Jupiter, şi cu Nodul Nord alături de tine tot anul, nu poate fi decât un capitol cu totul special din viaţa ta. Asemenea combinaţie astrală în propria ta zodie nu ai mai trăit niciodată, de aceea Fecioara e o favorizata sorţii în 2016.

PERIOADE GRELE:

…dar şi încercată deopotrivă! Nu toate Fecioarele, dar o parte dintre nativii în Fecioară din prima decadă a zodiei sunt clar foarte tulburaţi anul acesta. Sunt indecişi, iluzorii, visători la modul riscant, nesiguri pe ei şi pe alţii, un pic dezorganizaţi, parcă ar călca pe teren şubred, şi e normal să se întâmple aşa de vreme ce şi Neptun din zodia diametral opusă, şi Saturn din Săgetător trag de ei la modul cel mai greoi posibil. Se formează anul acesta nişte aspecte care nu vă sunt de ajutor, de aceea trebuie să depuneţi mai mari eforturi, voi Fecioarele de început de zodie, ca să nu vă rătăciţi, să nu alergaţi după himere, să fiţi mai atenţi la calea pe care mergeţi. Unii pot orbecăi pe căi lăturalnice, furaţi de himere imposibil de atins - sau mult prea greu de materializat - şi când ceaţa se va ridica de peste ochi, decepţia ar putea fi mare. Dar chiar şi aşa, pentru că Nodul Nord trece prin zodia voastră, e clar că eventualele hopuri generate de aceste aspecte unicat au rol de profesor: aveţi ceva important şi folositor de învăţat din toate lecţiile primite de sus!

SENTIMENTAL.

Cu Saturn instalat în zona familiei, e clar că te preocupă foarte mult viaţa ta personală, tihna casei tale, relaţia ta cu ceilalţi membri ai familiei. Saturn ar putea să te transforme într-un părinte responsabil, mult mai preocupat de soarta copiilor săi, sau, dacă nu ai deja copii, ai putea lua o astfel de decizie chiar acum, considerând că da, e momentul cel mai potrivit pentru a avea copii. Maternitatea şi creşterea copiilor poate te vor rupe un pic de agitaţia vieţii - poate pentru că devii părinte şi asta te ţine mai mult pe acasă, pentru a avea grijă de cel mic - dar îţi asumi acest rol cu seriozitate şi maturitate, conştient că trebuia să vină odată şi-odată şi acest moment! Dacă acest lucru s-a întâmplat încă din 2015, acum relaţia ta cu copilul devine şi mai profundă, descoperind în relaţia cu cel mic un sens minunat al existenţei tale, ce te face să spui: da, sunt împlinit!

Cele mai tensionate momente acasă, în mediul familial, ar putea veni odată cu trecerea insistentă a lui Marte prin Săgetător - în martie-mai şi august-septembrie - dar ceea ce, eventual, Marte destabilizează şi tensionează, vine să amelioreze şi să calmeze ulterior Venus, prin octombrie-noiembrie, deci trec toate furtunile dacă vă respectaţi unul altuia ideile, părerile, libertăţile.

Dacă eşti singur de ceva vreme şi tot aştepţi o minune, fii atent anul acesta, pentru că poţi avea parte de unele surprize! De exemplu februarie poate fi o lună bună pentru a lega o relaţie serioasă şi solidă, dar mai ales toamna 2016 e momentul când se poate ivi o şansă de a cunoaşte pe cineva care-ţi inspiră seriozitate, maturitate, încredere, stabilitate, respect. Sigur, nu vine nimic pe tavă,  ci e posibil ca acea şansă de iubire să vină la pachet şi cu o serie de lecţii de viaţă, dar eşti dispus să ţi le asumi, conştient că nimic nu ţi se oferă pe gratis. Eşti pregătit ca, din toamnă, să începi să construieşti o relaţie adevărată şi demnă de mândrie, dar nu uita un lucru: e nevoie de timp şi de răbdare pentru ca acea relaţie să ajungă la un nivel bun! Eşti dispus să construieşti totul lent, calm, fără grabă? Atunci ai şanse să întâlneşti omul potrivit cu care să rămâi apoi toată viaţa, dar nu pare să fie o relaţie tocmai simplă sau banală, ci pare mai degrabă una aducătoare de furtuni, crize, hopuri… Curaj, intră în joc, merită!

Cei căsătoriţi trăiesc de ceva vreme într-o stare de bine, de confort, de visare, şi aceeaşi atmosferă se poate menţine şi anul acesta. Poate martie-aprilie sunt luni ceva mai liniştite, frumoase, calde, tandre, pe când ultimele zile ale anului vin cu o oarecare stare de stres şi agitaţie, dar poate fi o agitaţie benefică în cazul în care căsnicia alunecase spre rutină, monotonie, plictiseală, linişte, banal... Marte animă spiritele după 12 decembrie, deci profită de acel suflu nou pentru a intra apoi în 2017 cu vise noi, cu planuri măreţe, cu ţeluri mult mai înalte. Bărbatul casei joacă un rol major la final de 2016, căci el trebuie să fie factorul de calm şi armonie pentru o viaţă în doi reuşită.  Dacă el e nesigur, temător, pesimist, indecis… la fel poate fi şi mariajul din care face parte. Ar fi bine să nu iei decizia de a te căsători la final de 2016, pentru că există riscul să fie o iluzie, un castel de nisip, un balon de săpun, deci fă-o înainte de 19 decembrie eventual! Mai bine zis nu cere pe cineva în căsătorie sau nu da răspunsul la o eventuală cerere chiar de sărbători, la final de 2016, căci visul se poate spulbera după o vreme…

PROFESIONAL.

La cât de multe informaţii şi experienţe ai acumulat în anii anteriori, se presupune că te afli deja la nivelul cel mai bun de până acum pentru a arăta ce ştii, cine eşti, ce poţi, deci profită de prezenţa lui Jupiter din zodia ta pentru a munci cu sârg şi a atinge succesul. Ai marele avantaj al unui astfel de tranzit planetar extrem de rar (o dată la 12 ani) deci acum e momentul să munceşti mai mult ca oricând!

Dacă ai de dat examene, de susţinut lucrări în faţa comisiilor, dacă eşti în căutarea unui job nou şi ai interviuri de angajare grele de susţinut, încearcă să le dai înainte de 21 mai, deoarece intrarea lui Lilith în Scorpion generează un oarecare haos mental şi nici nu ştii cum te trezeşti în faţa vreunei gafe în comunicare, erori de calcul sau de interpretare, deşi tu erai foarte bine pregătit şi ar fi trebuit să fie de succes. Parcă o mică piază rea îşi bagă coada în treburile tale şi strică ceea ce înainte mergea de minune.

Marte te îmbie la studiu aprofundat, poate chiar a unor domenii spre care înainte nu aveai nicio tragere de inimă sau nu prezentai nici un interes, descoperind dintr-o dată că sunt atâtea alte domenii de explorat şi de studiat! Apucă-te de învăţat, mai ales între ianuarie-februarie şi mai-august, pentru că Marte îţi poate fi un bun îndrumător spre zone până acum necunoscute. Ai iubit toată viaţa cifrele? Nici nu ştii cum, anul acesta, te atrage psihicul uman! Ai muncit toată viaţa într-o zonă riguroasă şi limitată de legi şi reguli? Ei, anul acesta eşti atras spre zone mai misterioase, mai bizare, mai greu de înţeles de restul lumii, ca atare nu fi atât de strict în căutarea unui loc de muncă! E loc şi de surprize!

Prezenţa lui Jupiter în zodia ta mai bine de jumătate de an în 2016 e un mare beneficiu pentru a deschide capitole complet noi în viaţa ta, inclusiv cu mari şanse de a găsi alte locuri de muncă (nu uita că Fecioara chiar de asta se ocupă: de muncă), deci caută cu insistenţă acel job care te reprezintă. Dar nu uita un lucru: nu căuta neapărat un job oarecare, indiferent cum ar fi el, ci Nodul Nord în zodia ta pune mai mare accent pe rostul tău pe acest pământ, pe misiunea personală, pe ceea ce te împlineşte, şi ceea ce te motivează, ca atare caută un loc de muncă, o meserie sau o profesie care îţi face plăcere, în care ai visat poate o viaţă întreagă să te manifeşti. Joburile de compromis, din lipsă de altceva mai bun, nici nu vor ţine, ci sunt doar trecătoare, dar joburile în care pui accent pe ce ţi-e scris, pe ce te reprezintă, pe ce ţi-ai dorit toată viaţa să faci sunt cele favorizate şi împinse spre succes.

După ce Jupiter va părăsi zodia ta, apare alt capitol favorizat din viaţa ta: banii! Norocul va fi de partea ta mai mult ca oricând, mai ales în intervalul 9-23 septembrie, când nici nu ştii de unde sare iepurele şi te trezeşti cu nişte surprize de natură financiară de toată frumuseţea! Profită de ele, dar ţinând cont de cuvintele de ordine: echilibru, măsură, cumpătare!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a I-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: propria persoană, corpul fizic, propria înfăţişare şi comportamentul personal, aspectul exterior, imaginea de sine, ego, ambiţie, voinţă, personalitate, temperament, forţă, energie, impunere, afirmare, felul în care vă vedeţi pe dv., felul cum vă percepe lumea, felul cum vă impuneţi, curaj, noi începuturi, noi direcţii şi schimbări de viaţă, etape noi de evoluţie.

DECI: arată cine eşti cu adevărat, înţelege-te mai bine pe tine însuţi, descoperă de ce eşti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ţi personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale