Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 CAPRICORN

PERIOADE BUNE.

Voi, zodiile de pământ, sunteţi bine susţinute de Jupiter, pe perioada trecerii sale prin Fecioară (până pe 9 septembrie), ca atare, cu asemenea aliat care te ajută să-ţi materializezi ideile, planurile şi visele, la care se adaugă şi străjerul neclintit din zodia za de câţiva ani buni (Pluto în Capricorn), nu se poate vorbi decât de un an cu roade palpabile, vizibile, demne de tot respectul şi admiraţia, ca atare ţine-o tot aşa!

Venus vine în vizită prin zodia ta la începutul anului, între 23 ianuarie - 17 februarie, ceea ce-ţi înmoaie inima, te face mai blând, mai înţelegător, mai tandru, deşi tu nu eşti una dintre acele zodii care se laudă cu atâta căldură.

Şi Marte trece prin zodia ta în septembrie-noiembrie. Îl aştepţi de ceva vreme să-ţi mai anime un pic viaţa, să te mai scoată din rutină, apatie, pasivitate, ca atare profită din plin de acel interval pentru a lua taurul de coarne (sau Capricornul de coarne) şi a trece la fapte, indiferent despre ce proiecte măreţe e vorba.

PERIOADE GRELE.

Pe unii dintre Capricorni, Uranus din Berbec le cam dă viaţa peste cap (e vorba mai mult de Capricornii din a doua parte a zodiei), care agită spirele, insuflă un oarecare haos în viaţa lor, dar această furtună are un scop: acela de a-i stimula să facă ceva, să schimbe direcţia, să se elibereze de orice jug care îi ţine captivi în anonimat sau stagnare, ca atare Uranus, deşi e un revoluţionar cam agresiv, te obligă practic să-ţi iei inima în dinţi şi destinul în propriile mâini cai să porneşti pe o cale nouă. Ca orice nou început nu e simplu, mai ales pentru tine, care nu eşti tocmai cel mai mare iubitor de schimbare şi provocare dar de data aceasta va trebui să o faci! Altfel ratezi un val ascendent care te poate propulsa mult mai repede pe un alt nivel.

Şi Jupiter în Balanţă - după 9 septembrie şi apoi mare parte din 2017 - va cere mult de la tine, ca atare tu, Capricornule, eşti cumva prins în corzi, ţi se dă un ultimatum în care ţi se spune ferm: schimbi direcţia sau rămâi de bună voie blocat mulţi ani într-o zonă de confort comod care nu va aduce nimic nou? Profită deci de vântul schimbării care vine ca un tăvălug din mai multe direcţii, şi doar încăpăţânarea ta proverbială poate fi cea care se poate opune acestui val. Ca atare luptă cu reticenţa, cu pesimismul, cu frica de nou, cu plăcerea de a sta pe loc, cu banalul, pentru că ei pot fi cei mai mari inamici ai tăi. Rupe zăgazul, caută alt sens, pentru că e un moment bun să dai curs unei noi aventuri!

SENTIMENTAL.

Culmea, dar tu eşti una din acele zodii care parcă nu prea e preocupată de iubire, anul acesta. Sigur, nu înseamnă că lipseşte din peisaj cu desăvârşire, ci doar că nu e principalul plan care atrage atenţia astrelor în cazul tău. Mult mai preocupat eşti de muncă, de exemplu, de parcă acolo îşi concentrezi tu toată energia, ca atare iubirea, căsnicia, relaţia cu cel drag rămân cumva pe acelaşi teren ca în anul precedent, fără a aduce nimic nou sau spectaculos.

Dar pentru că Venus îţi face o vizită în ianuarie-februarie, după care îţi va alinta inima un pic şi în luna mai, s-ar putea spune că acestea sunt perioadele în care iubirea trece pe un nivel superior al preocupărilor tale. Poate începutul de an aduce chiar un eveniment marcant pentru sufletul tău, ceva ce nu vei uita curând, ceva ce rezolvă cu brio o situaţie ce trenează demult, ceva ce nici tu nu credeai că mai are rezolvare, deci fii deschis la soluţii, nu te opune lor. Doar frica de a acţiona poate fi cea care nu te va lăsa să duci la îndeplinire acea idee concretă prin care şi iubirea poate cunoaşte o liniştire binemeritată, o calmare a spiritelor, o împăcare, o decizie majoră aducătoare ulterior de calm.

PROFESIONAL.

Cât timp Jupiter (până pe 9 septembrie) şi Nodul Nord (tot anul) se mai află în Fecioară, tu eşti cel care se duce la şcoală cu rigurozitate, dornic să ştie mai mult, să acumuleze experienţă, să facă lumină în unele domenii pe care nu le stăpâneşti  încă pe deplin. Eşti un învăţăcel avid de cunoaştere, şi o faci cu bucurie, cu seriozitate, conştient că toată viaţa, indiferent de vârstă, înveţi şi iar înveţi. Asta se petrece şi în cazul tău anul acesta, deci nu te opri din studiu!

Doreşte-ţi mai mult, deci caută să particip la cursuri şi conferinţe, devorează cărţi, stai de vorbă cu profesori şi mentori demni de ascultat, găseşte calea de cunoaştere cea mai adecvată pentru ceea ce doreşti să devii tu ca specialist, ca profesionist. Se poate spune că tot ce înveţi anul acesta - deşi asta deja se întâmplă încă de prin 2015 - va da roade după 9 septembrie, când Jupiter, doldora de informaţie teoretică şi practică după un an de studiu aprofundat, va începe să arate ce ştie! Tu eşti acela care începe să demonstreze tot ce a învăţat, deci nu te sfii, nu te teme, eşti bine pregătit, ia taurul de coarne şi munceşte!

Primele 5 luni ale anului, cât timp Lilith se mai află încă în zona carierei pe harta ta (şi încă de anul trecut se întâmplă asta) vei resimţi şi animozităţi, şi dezechilibre, şi situaţii neplăcute pentru imaginea şi poziţia ta profesională, dar după aceea, după ce Jupiter se va instala aici, în zona sa de vârf, după 9 septembrie, poţi crede cu tărie în puterea cuvântului succes. Gândeşte-te la raritatea momentului: îl aştepţi pe Jupiter aici de vreo 12 ani, deci e o vizită planetară mult visată, menită să-ţi amplifice sentimentul de valoare personală, de satisfacţie a muncii, un soi de fericire pentru ceea ce eşti! Laudele binemeritate pot veni de pretutindeni, iar intervalul 9-23 septembrie - când şi Venus şi Jupiter vor fi în acelaşi loc pe cer poate fi numit: şansa ta cea mare. Dacă programezi atunci cele mai importante evenimente de natură profesională, norocul va fi de partea ta! Succesul bate la poarta ta anul acesta dar nu uita un lucru: vine, dar nu ţi se pune pe tavă, pur şi simplu, ci e nevoie să şi lupţi un pic pentru a beneficia de el. E posibil ca tu însuţi să fii cel care se opune şanselor, şi dacă tu nu vrei, nimic nu se întâmplă împotriva voinţei tale. Dacă preferi banalul, obişnuinţa, lucrurile deja încetăţenite, nimeni nu ţi le poate lua!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a IX-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive.

DECI:  învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale