Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN NOV.2017
Azi Luna este în zodia...
19.10-3/4.11 Luna in crestere
4.11 LUNA PLINA
4-18.11 Luna in descrestere
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN NOV.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
17.10-5.11 Mercur in Balanta
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
12.10-7.11 Venus in Balanta
7.11-1.12 Venus in Scorpion
5.09-9.12 Marte in Fecioara
Dupa 10.10 Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Dupa 9.11 Lilith in Capricorn
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 CAPRICORN

PERIOADE BUNE.

Voi, zodiile de pământ, sunteţi bine susţinute de Jupiter, pe perioada trecerii sale prin Fecioară (până pe 9 septembrie), ca atare, cu asemenea aliat care te ajută să-ţi materializezi ideile, planurile şi visele, la care se adaugă şi străjerul neclintit din zodia za de câţiva ani buni (Pluto în Capricorn), nu se poate vorbi decât de un an cu roade palpabile, vizibile, demne de tot respectul şi admiraţia, ca atare ţine-o tot aşa!

Venus vine în vizită prin zodia ta la începutul anului, între 23 ianuarie - 17 februarie, ceea ce-ţi înmoaie inima, te face mai blând, mai înţelegător, mai tandru, deşi tu nu eşti una dintre acele zodii care se laudă cu atâta căldură.

Şi Marte trece prin zodia ta în septembrie-noiembrie. Îl aştepţi de ceva vreme să-ţi mai anime un pic viaţa, să te mai scoată din rutină, apatie, pasivitate, ca atare profită din plin de acel interval pentru a lua taurul de coarne (sau Capricornul de coarne) şi a trece la fapte, indiferent despre ce proiecte măreţe e vorba.

PERIOADE GRELE.

Pe unii dintre Capricorni, Uranus din Berbec le cam dă viaţa peste cap (e vorba mai mult de Capricornii din a doua parte a zodiei), care agită spirele, insuflă un oarecare haos în viaţa lor, dar această furtună are un scop: acela de a-i stimula să facă ceva, să schimbe direcţia, să se elibereze de orice jug care îi ţine captivi în anonimat sau stagnare, ca atare Uranus, deşi e un revoluţionar cam agresiv, te obligă practic să-ţi iei inima în dinţi şi destinul în propriile mâini cai să porneşti pe o cale nouă. Ca orice nou început nu e simplu, mai ales pentru tine, care nu eşti tocmai cel mai mare iubitor de schimbare şi provocare dar de data aceasta va trebui să o faci! Altfel ratezi un val ascendent care te poate propulsa mult mai repede pe un alt nivel.

Şi Jupiter în Balanţă - după 9 septembrie şi apoi mare parte din 2017 - va cere mult de la tine, ca atare tu, Capricornule, eşti cumva prins în corzi, ţi se dă un ultimatum în care ţi se spune ferm: schimbi direcţia sau rămâi de bună voie blocat mulţi ani într-o zonă de confort comod care nu va aduce nimic nou? Profită deci de vântul schimbării care vine ca un tăvălug din mai multe direcţii, şi doar încăpăţânarea ta proverbială poate fi cea care se poate opune acestui val. Ca atare luptă cu reticenţa, cu pesimismul, cu frica de nou, cu plăcerea de a sta pe loc, cu banalul, pentru că ei pot fi cei mai mari inamici ai tăi. Rupe zăgazul, caută alt sens, pentru că e un moment bun să dai curs unei noi aventuri!

SENTIMENTAL.

Culmea, dar tu eşti una din acele zodii care parcă nu prea e preocupată de iubire, anul acesta. Sigur, nu înseamnă că lipseşte din peisaj cu desăvârşire, ci doar că nu e principalul plan care atrage atenţia astrelor în cazul tău. Mult mai preocupat eşti de muncă, de exemplu, de parcă acolo îşi concentrezi tu toată energia, ca atare iubirea, căsnicia, relaţia cu cel drag rămân cumva pe acelaşi teren ca în anul precedent, fără a aduce nimic nou sau spectaculos.

Dar pentru că Venus îţi face o vizită în ianuarie-februarie, după care îţi va alinta inima un pic şi în luna mai, s-ar putea spune că acestea sunt perioadele în care iubirea trece pe un nivel superior al preocupărilor tale. Poate începutul de an aduce chiar un eveniment marcant pentru sufletul tău, ceva ce nu vei uita curând, ceva ce rezolvă cu brio o situaţie ce trenează demult, ceva ce nici tu nu credeai că mai are rezolvare, deci fii deschis la soluţii, nu te opune lor. Doar frica de a acţiona poate fi cea care nu te va lăsa să duci la îndeplinire acea idee concretă prin care şi iubirea poate cunoaşte o liniştire binemeritată, o calmare a spiritelor, o împăcare, o decizie majoră aducătoare ulterior de calm.

PROFESIONAL.

Cât timp Jupiter (până pe 9 septembrie) şi Nodul Nord (tot anul) se mai află în Fecioară, tu eşti cel care se duce la şcoală cu rigurozitate, dornic să ştie mai mult, să acumuleze experienţă, să facă lumină în unele domenii pe care nu le stăpâneşti  încă pe deplin. Eşti un învăţăcel avid de cunoaştere, şi o faci cu bucurie, cu seriozitate, conştient că toată viaţa, indiferent de vârstă, înveţi şi iar înveţi. Asta se petrece şi în cazul tău anul acesta, deci nu te opri din studiu!

Doreşte-ţi mai mult, deci caută să particip la cursuri şi conferinţe, devorează cărţi, stai de vorbă cu profesori şi mentori demni de ascultat, găseşte calea de cunoaştere cea mai adecvată pentru ceea ce doreşti să devii tu ca specialist, ca profesionist. Se poate spune că tot ce înveţi anul acesta - deşi asta deja se întâmplă încă de prin 2015 - va da roade după 9 septembrie, când Jupiter, doldora de informaţie teoretică şi practică după un an de studiu aprofundat, va începe să arate ce ştie! Tu eşti acela care începe să demonstreze tot ce a învăţat, deci nu te sfii, nu te teme, eşti bine pregătit, ia taurul de coarne şi munceşte!

Primele 5 luni ale anului, cât timp Lilith se mai află încă în zona carierei pe harta ta (şi încă de anul trecut se întâmplă asta) vei resimţi şi animozităţi, şi dezechilibre, şi situaţii neplăcute pentru imaginea şi poziţia ta profesională, dar după aceea, după ce Jupiter se va instala aici, în zona sa de vârf, după 9 septembrie, poţi crede cu tărie în puterea cuvântului succes. Gândeşte-te la raritatea momentului: îl aştepţi pe Jupiter aici de vreo 12 ani, deci e o vizită planetară mult visată, menită să-ţi amplifice sentimentul de valoare personală, de satisfacţie a muncii, un soi de fericire pentru ceea ce eşti! Laudele binemeritate pot veni de pretutindeni, iar intervalul 9-23 septembrie - când şi Venus şi Jupiter vor fi în acelaşi loc pe cer poate fi numit: şansa ta cea mare. Dacă programezi atunci cele mai importante evenimente de natură profesională, norocul va fi de partea ta! Succesul bate la poarta ta anul acesta dar nu uita un lucru: vine, dar nu ţi se pune pe tavă, pur şi simplu, ci e nevoie să şi lupţi un pic pentru a beneficia de el. E posibil ca tu însuţi să fii cel care se opune şanselor, şi dacă tu nu vrei, nimic nu se întâmplă împotriva voinţei tale. Dacă preferi banalul, obişnuinţa, lucrurile deja încetăţenite, nimeni nu ţi le poate lua!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a IX-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive.

DECI:  învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIn kristale.ro
doamnele se răsfaţă
cu sau fără ocazii speciale

COLIERE LUNGI SI SCURTE DIN CRISTALE
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale