Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2016

Horoscopul anului 2016

HOROSCOP 2016 BERBEC

PERIOADE BUNE:

În afară de amicul tău Uranus care-ţi este în continuare fidel şi anul acesta, stând bine mersi în ograda ta, doar Venus mai are ceva de lucru cu tine, făcându-ţi o vizită de curtoazie în luna aprilie, moment interesant pentru a da startul unor planuri noi generatoare de succes ori în plan profesional, ori sentimental.

Ai câţiva buni aliaţi de partea ta în 2016. De exemplu Saturn e bine instalat în Săgetător pe tot parcursul anului şi de acolo vă motivează excelent pe toţi Berbecii să vă duceţi la îndeplinire sarcinile, să ţintiţi sus, să nu vă lăsaţi, să trageţi tare pentru ceea ce vă inspiră vouă împlinire.

Marte, guvernatorul tău, va trece prin Săgetător între 6 martie -27 mai şi 2 august - 27 septembrie, singurele intervale în care va traversa o zodie de foc, la fel ca a ta, deci e ca şi cum ai primi atunci o doză maximă de energie pentru a te apuca de cele mai înalte ţeluri!

PERIOADE GRELE:

Prin opoziţie, Berbecul rămâne o zodie de destul de încercată , pentru că în zodia diametral opusă, Balanţa, e agitaţie mare şi e normal să te influenţeze şi pe tine printr-o serie de dezechilibre şi animozităţi care vor cere mult de la tine. Nu uita că Lilith trece prin zodia opusă până pe 21 mai - şi de acolo va trimite spre tine opoziţii rarisime, care se resimt cam o dată la aprox. 9 ani - la fel şi Jupiter va fi în zodia diametral opusă după 9 septembrie, generând, probabil, una din cele mai tensionate perioade din ultimii 12 ani (a mai trecut prin Balanţă în 2004-2005)

O parte dintre Berbeci - cei născuţi în a doua decadă a zodiei - vor intra anul acesta în colimatorul lui Pluto, bine instalat în Capricorn. E o perioadă dificilă, pentru că acest careul plutonian, pe lângă faptul că e unicat în viaţă, e ca un fel de ghiulea de picior, pe care o veţi duce după voi. Pluto cere enorm de la voi, Berbecii de mijloc de zodie: o mai mare concentrare de forţe, mai multă răbdare, mai multă putere de a lupta cu hopurile. Din cauza acestui aspect unicat (dar de durată, din păcate), vă puteţi aştepta ca mare parte din reuşitele acestei perioade să vină mai lent, mai greu şi cu mai mari eforturi.

SENTIMENTAL.

Cât timp Venus îţi este alături - în aprilie sau în iunie-august - şi viaţa sentimentală cunoaşte o înflorire mult aşteptată, ca atare acestea pot fi lunile în care merită să te pui mai bine în valoare şi să ieşi la cucerit inimi. Ai mari şanse să atragi atenţia asupra ta sau să cucereşti mai uşor!

Căsnicia e şi ea în prim plan pentru mulţi Berbeci. Dacă nu ai făcut deja paşi mari la final de 2014, cât timp Marte, guvernatorul tu, a traversat zona dedicată căsniciei - paşi mari însemnând ori să porneşti o relaţie ce poate duce la căsătorie, ori să discuţi la modul cel mai serios despre sensul de mers alături de persoana iubită (separaţi sau împreună, fiind şi vremea marilor decizii), atunci 2016 are şi el în program pentru tine câteva momente cheie. Unele bune, cum ar fi de exemplu perioada cât timp Venus traversează zona căsniciei - între 30 august - 23 septembrie - sau perioada când asteroidul căsătoriei, Junon, va reveni aici pentru o lună - în iunie-iulie, deşi a mai traversat această zonă şi în 2014. Dacă se întoarce, înseamnă că au rămas unele lucruri nerezolvate în cuplu şi vine acum, poate mai serios şi mai profund, să regleze totul mai bine. Retrogradarea lui Junon aici poate fi ori o nouă şansă de mai bine, ori o decizie grea, menită să aducă însă linişte într-o căsnicie dificilă.

Nu uita că Lilith, mica piază rea, trece şi ea în această zonă a cerului până pe 21 mai, ceea ce nu e deloc un beneficiu pentru cuplu, deci mulţi Berbeci trec acum prin perioade dificile, în care li se pun în balanţă investiţiile ce stau la baza unei vieţi în doi reuşite. Cine a fugit de răspundere, cine a jucat greşit, va plăti, cumva, dar cei care pun preţ pe armonie, pe cooperare, pe reciprocitate, pe ideea că mariajul e o căruţă la care se trage în mod egal, atunci au mari şanse să depăşească perfect perioada aceasta instabilă. Dacă Lilith destabilizează viaţa în doi în primele 5 luni ale anului, vine Jupiter din septembrie să reaşeze totul la loc, pe un fundament mai sigur, deci pune-ţi mari speranţe că Jupiter vine ca un aliat de nădejde pentru o viaţă în doi mai bună. După intrarea beneficului Jupiter în Balanţă, pe 9 septembrie, lucrurile ar trebui să stea mult mai bine în cuplu şi gândeşte-te că îl aştepţi pe Jupiter aici de 12 ani, ca atare nu e un eveniment oarecare! Primeşte-l pe Jupiter cu braţele deschise şi cu inima plină de iubire, dar conştient că e totuşi în zodia diametral opusă, deci nu vine cu lucruri frumoase puse pe tavă, ci vei lupta pentru a le obţine.

PROFESIONAL.

Saturn se află şi anul acesta într-o zonă care te stimulează spre studiu, ca atare apucă-te serios de învăţat pentru că eşti într-o perioadă în care poţi acumula mari cantităţi de informaţii, poţi aprofunda domenii care te atrag sau poţi începe cursuri de dezvoltare personală, de specializare şi calificare din care, cândva, se va naşte cariera ta de succes. Cum Uranus e un imbold al schimbării în cazul tău, până prin 2018, e foarte posibil ca Saturn să-ţi deschidă căi spre domenii complet noi, mult mai serioase, mai dificile, care cer multă concentrare de la tine, dar care te pot atrage şi interesa atât de mult încât să nu te laşi până nu ştii cât mai mult din ele. Pune deci mâna pe carte, înscrie-te la cursuri, fă  o altă facultate, dă-ţi doctoratul, participă la seminarii, conferinţe, fă orice te va ajuta să devii mai bun, mai matur, mai profesionist. De exemplu perioada martie-mai şi august-septembrie pot fi momentele tale cele mai intense în care poţi afla o mulţime de lucruri interesante pe care le poţi valorifica spre succesul tău profesional.

Zona profesională e în prim plan mai ales până pe 9 septembrie. Zodia Fecioarei, cea care se ocupă de locul tău de muncă, e în continuare în centrul atenţiei şi în 2016, deci e clar că te poţi aştepta în continuare la o restructurare a relaţiei tale cu locul de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job nou, profită de luna august mai mult.

Jupiter şi Nodul Nord te vor ajuta să extragi cele mai bune concluzii din căutările tale profesionale, din probele la care eşti supus, deci nu te speria dacă nu merg lucrurile atât de bine la serviciu, dacă ai impresia că tot greul cade doar pe umerii tăi, dacă nu găseşti jobul potrivit din prima, chiar şi un refuz sau un eşec are rolul lui, de a te învăţa să devii mai bun, şi cum Saturn cere de la tine să te apuci de învăţat, e semn că poţi găsi un loc de muncă mult mai bun dacă pui burta pe carte…

Nu fugi nici de schimbări radicale, spre domenii care nici prin cap nu-ţi treceau înainte, deci poţi profita mai ales de intervalul septembrie-noiembrie pentru a trasa noi direcţii în carieră. Trecerea nu e simplă, dar dacă aştepţi de ceva vreme o şansă de schimbare, ea poate apărea acum, dar poate fi o schimbare ciudată.

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a VI-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorie, responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, muncă de zi cu zi, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, starea de sănătate, bolile, supunere, igienă şi curăţenie, serviciu public, comerţ, plante, animale de companie, orice activitate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activităţi de producţie, servicii în slujba altora, poziţia de subaltern, supus, servitor, relaţia cu subalternii, angajaţii.

DECI: munceşte, asumă-ţi responsabilităţi, du-ţi sarcinile la îndeplinire, recunoaşte-ţi vina, acceptă-ţi rolul de subaltern, învaţă umilinţa, fii un executant ireproşabil, îngrijeşte-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile şi regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2016. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale