Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 VARSATOR

VARSATOR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

Se ştie că eşti un original prin modul tău mai altfel de a fi, şi acelaşi lucru îl vei arăta, din plin, şi anul acesta, pentru că tu te joci cu riscul de-a dreptul imprudent, fără să te temi de consecinţe, şi bine faci! Dacă nu ai avea curajul să te urci pe stânci fără măsuri de precauţie, dacă nu te-ai arunca în gol, cu convingerea că paraşuta se va deschide, dacă nu te-ai hazarda spre cele mai înalte piscuri cu siguranţă deplină în paşii tăi, nu ai reuşi nimic în viaţă, dar tocmai acest curaj nebunesc al tău e norocul pe care te poţi baza de fiecare dată. Eşti sigur pe tine şi pe şansa ta şi toate se vor aşeza la locul lor doar pentru că tu crezi cu tărie că eşti în siguranţă, că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun, că tot ce faci e bine, că eşti cel mai potrivit în toate acţiunile acestui an! Felicitări, rareori aşa curtaj de a te încrede în propriile forţe cu optimism debordant, dar tocmai această atitudine va fi cea care va genera cele mai interesante lucruri în viaţa ta în 2015. Nu te lăsa influenţat de cei din jur care se plâng întruna de orice, uită de cuvinte precum lipsuri, griji şi supărare, pentru că tu nu crezi în ele. Ai o atitudine îndrăzneaţă, jovială, deschisă, tonică, pozitivă, capabil să dăruieşti enorm din resursele tale pentru că eşti 100% sigur că dăruind vei primi înzecit! Oferi mult altora, în altruismul tău proverbial, şi o faci doar pentru a-i ridica pe e, fără să te raportezi niciodată la situaţia lor, fără a te pune cumva în locul lor, pentru că tu nu eşti ca ei! Fiecare cu norocul lui, îţ spui, şi fiecare cu propriile resurse de a-şi construi viaţa, ca atare eşti dispus să ajuţi pe alţii să depăşească piedicile vieţii prin exemplu personal, dar nu să le rezolvi tu lor problemele! Le arăţi că orice se poate prin gândire pozitivă şi o programare mentală în acelaşi ton, luându-l pe SE POATE în braţe! Tu crezi în fericire şi prosperitate, în sănătate şi succes, şi ele prind contur sub ochii tăi foarte repede pentru că le chemi şi le vezi deja instalate frumos în viaţa ta. Dacă şi ceilalţi vor să fie la fel, ar fi bine să-ţi urmeze exemplul, dar nu insista să le rezolvi tu lor problemele. Tu ai viaţa ta, bucură-te că e frumoasă şi plină!

Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 1 ianuarie - 18 februarie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Marte, Venus, Mercur şi Soarele - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral, ca de altfel fiecare început de an care îţi este dedicat.

Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta - ca atare poţi răsufla un pic uşurat că nu ai asemenea responsabilitate pe cap - totuşi, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi de un an foarte interesant. De exemplu, Jupiter se află, în primele 8 luni ale anului, în zodia diametral opusă ţie, şi de acolo e posibil să-ţi mai taie uneori avântul, să-ţi mai strice unele planuri, dar te pune astfel la încercare ca să arăţi că eşti capabil de orice, chiar şi când nu eşti foarte bine susţinut de astre. Gândeşte-te că asemenea opoziţie nu are loc oricând, ci odată la 12 ani, deci se poate vorbi de unul din cei mai ciudaţi ani din ultimul deceniu pentru tine. Jupiter în zodia diametral opusă cere mult de la tine, deci adună-ţi forţele şi demonstrează că eşti cel mai bun. Reuşita vine mai greu sub influenţa unui astfel de aspect, dar cu atât mai mare e satisfacţia când o obţii mai greu şi ai reuşit să-ţi păstrezi optimismul şi entuziasmul chiar şi în asemenea condiţii!

Începi anul cu Marte în zodia ta, lucru extrem de benefic pentru a porni în forţă proiecte de schimbare, de afirmare a personalităţii tale. Spiritul de iniţiativă, curajul de a crea, de a porni ceva nou şi măreţ, de a te exprima cu mai multă încredere trebuie să te însoţească încă din primele zile ale anului, ca s-o ţii la fel tot anul! Luna ianuarie este totuşi destul de capricioasă, pentru că au loc aspecte care te vizează direct. De exemplu, Uranus, guvernatorul tău, are un rol important anul acesta pe cer, formând unele aspecte cu totul speciale, unele din ele de-a dreptul unicat! Opoziţia dintre Uranus şi Nodul Nord este un aspect unic pentru toate zodiile, dar tu ai o relaţie mai specială cu Uranus, pentru că e planeta care te guvernează, ca atare tu eşti una dintre zodiile cele mai vizate de acest aspect. Viaţa multor Vărsători se poate schimba din cauza acestui aspect unic, undeva ori la graniţa dintre 2014-2015 sau în primele 3 luni ale lui 2015. Dacă visai la o viaţă complet nouă, la o mutare de proporţii, la un domeniu nou de explorat, la o decizie capitală prin care să treci într-o altă etapă de evoluţie, la o descătuşare de o mentalitate veche în care nu te mai regăseai, la o eliberare de un jug care te ţinea captiv, indiferent în ce plan se resimt ele, foloseşte din plin această configuraţie astrală care poate genera schimbări masive, de destin! O simplă decizie, o sclipire de geniu, un moment inspirat transmis de sus, din astral, te pot propulsa într-o altă lume, diferită de tot ce ai trăit sau gândit înainte. Ai curajul să iei decizii, chiar surprinzătoare, chiar riscante, chiar nebuneşti, pentru că tu oricum eşti o zodie care are reacţii originale! Vei mira pe multă lume prin alegerile făcute de tine, care îţi oferă o altă viziune asupra vieţii, asupra propriului destin şi asupra viitorului. E o schimbare de mentalitate, mai întâi, de optică, de strategie, de principii, de idealuri, şi dacă gândeşti altfel şi vrei altceva, e normal că şi acţionezi diferit decât înainte. Să nu te mire că vor exista multe piedici şi critici care îţi vor pune la încercare voinţa de schimbare: propriile temeri şi suspiciuni, rigiditatea unora, rigorile societăţii, legile scrise sau nescrise după care te-ai ghidat înainte, dar dacă tu ai luat această decizie, chiar dacă e ciudată şi riscantă, mergi pe această direcţie, cu încredere deplină că e spre binele tău. Şi aşa va fi!

Uranus în Berbec şi Saturn în Săgetător te vor susţine excelent din umbră ca ideile tale să se dezvolte şi să nască planuri măreţe şi de viitor, totul e să porneşti, să le dai drumul să se manifeste libere! Ultimii 2 ani şi ceva nu au fost deloc uşori pentru tine, fiind ţinut sub control de un Saturn mult prea capricios, dar acum, că scapi de sub strânsoarea lui Saturn, care părăseşte Scorpionul (doar pentru scurt timp, între iunie-septembrie, îi mai poate ţine pe loc pe Vărsătorii de final de zodie), prinzi alt elan spre marile tale scopuri, pentru că Saturn intră în Săgetător cel care îţi insuflă idealuri noi, vise îndrăzneţe şi creative, o viziune optimistă şi tonică asupra celui care devii de acum înainte. Ai vânt prielnic în pânze, ce se manifestă prin idei creatoare, planuri optimiste, energie şi curaj de a porni pe căi noi, deci foloseşte-te de aceste minunate daruri!

Dacă în primele şi ultimele 3 luni ale anului, deci la extremele lui 2015, Uranus, patronul tău zodiacal, va fi ţinut în corzi de severul Pluto, care te multe ori te va face să stai pe loc, să-ţi pui mai abitir ambiţia la treabă, să lupţi cu şi mai multă energie şi voinţă pentru scopurile tale, învăţând mereu ceva util pentru tine, totuşi, undeva între aceste extreme, lunile februarie-iulie sunt excelente, contrabalansând perfect greutăţile puse în cale de Pluto, pentru că acelaşi Uranus al tău va fi excelent susţinut prin trigon de Jupiter, semn că de fiecare dată vei găsi oamenii potriviţi care să te completeze sau să te îndrume, deci priveşte cu încredere la cei pe care îi admiri, la cei pe care îi iubeşti, la cei faţă de care simţi o anumită afinitate, pentru că ei sunt cei care te vor stimula cel mai bine! Sigur că tu poţi şi singur, dar pe perioada acestui superb trigon, extrem de rar de altfel, primeşti cele mai bune idei sau cele mai grozave stimulente de la cei care ţin la tine. Chiar dacă te ceartă sau te mai trag de mânecă, o fac tot spre binele tău şi tot pentru că te iubesc, cere-le deci ajutorul sau participarea. Ai dăruit şi încă dăruieşti necondiţionat şi fără limită, dar trebuie să ştii să şi primeşti, din când în când, de la ceilalţi.

VARSATOR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale