Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 TAUR

TAUR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

IUBIRE. CUPLU. CASNICIE.

Jupiter şi Venus îşi vor uni forţele de câteva ori pe parcursul anului: odată prin trigon în luna martie, a doua oară în iunie-iulie, când cele două se vor întâlni prin conjuncţie în Leu, şi a doua oară în octombrie, când va mai avea loc o conjuncţie între Venus şi Jupiter, de data aceasta într-o zonă mult mai profitabilă pentru tine, în Fecioara, oferindu-ţi auspicii extrem de norocoase pe multe planuri, dar mai ales în viaţa ta personală, afectivă, familială, sentimentală.

Ceea ce trebuie să-ţi atragă în mod special atenţia e felul în care zona iubirii concentrează anul acesta cele mai interesante energii astrale. Pe de o parte, e vorba de tranzitul Lunii Negre prin zona dedicată iubirii pe harta ta, până prin august, ceea ce face ca primele 8 luni ale anului să nu fie tocmai simple pentru inima ta. Suspiciunea, teama de eşec, senzaţia că nu cunoşti sau nu controlezi tot în iubire, impresii greşite cu privire la intenţiile partenerului, sunt ghimpi neplăcuţi care ţi se vor înfige în inimă acum, ca atare trebuie să lupţi cu aceste emoţii negative, pentru că pot strica atmosfera romantică la care visezi. Mai bine zis, e o perioadă în care numai dragoste nu se poate numi ceea ce simţi, pentru că ori tu trimiţi spre cel drag numai săgeţi critice şi suspicioase, poate aruncându-i în spate vini de care nici nu se face vinovat (ca atare, cam exagerezi cu critica), ori îţi asumi toate vinile pământului, găsindu-ţi defecte şi greşeli pe care nici măcar nu le-ai comis. Din mintea ta vine acum un aer neprielnic iubirii, pentru că prea le diseci pe toate în detaliu, prea cauţi chichiţe peste tot şi dacă sapi neapărat, tot dai peste ceva, dar nu neapărat peste o comoară! Evită să fii exagerat de critic şi de cârcotaş cu persoana iubită, altfel îţi tai singur creanga de sub picioare. Cu asemenea inamic în preajma inimii, ca Luna Neagră (şi e un tranzit extrem de rar, ultima sa vizită pe aici a fost în 2006), te poţi aştepta la suficiente momente dificile în plan sentimental, la suferinţe, la decepţii, la scenarii cu tentă pesimistă. Poate mai ales în ianuarie-februarie, când treci printr-un moment fragil în care un vis se poate nărui sau poate e doar o discuţie extrem de matură cu cel drag ca să vă lămuriţi mai bine dacă sunteţi sau nu pe aceeaşi lungime de undă. Deşi sună panicard, poate fi un moment bun pentru acele relaţii în care plana iluzia şi minciuna, căci era recomandabilă o trezire la realitate de acest gen, chiar şi dureroasă fiind, ca să nu clădiţi mai departe ceva bazat pe incertitudine şi frică.

Pe când Luna Neagră părăseşte zona iubirii de pe harta ta, adică Fecioara, tot aici dau buzna alte două elemente astrologice mult aşteptate. Jupiter intră în Fecioară în august, iar mai apoi, în octombrie, vine aici şi Nodul Nord, cerând o mai mare concentrare a tuturor resurselor tale asupra iubirii! Pentru doar câteva zile din luna august, aici se vor afla şi Luna Neagră şi Jupiter, ca atare această lună poate avea o conotaţie cu totul specială pentru planul sentimental, deci trebuie să-i acorzi o atenţie sporită. Luna Neagră a şubrezit destule în iubire, dar vine, cu alură de salvator, Jupiter ca să consolideze. Tot ce a fost fragil şi negativ pe perioada trecerii Lunii Negre pe aici va fi remediat şi reconstruit de bunul prieten Jupiter, ca atare profită mai ales de luna august pentru a privi lucid şi detaşat iubirea, nu prin prisma pasiunii şi a emoţiilor, pentru că numai de acolo, din mintea ta clară şi organizată, se pot ivi acum cele mai înţelepte îndrumări pentru a salva sau a relansa situaţia. Prin faptul că aici vin două elemente a căror vizită este extrem de rară - Jupiter nu a mai trecut prin zona iubirii, în cazul tău, din 2004-2005 , iar Nodul Nord de prin 1997 - trebuie să înţelegi importanta acestor aspecte şi să le priveşti cu încredere că au rolul de a instala în viaţa ta sentimentală stabilitatea, oferind bazele unui dialog matur, unor decizii înţelepte şi bine gândite, unei analize la rece a drumului pe care trebuie să mergeţi voi doi. Se poate spune că e un moment unic, nu ai mai avut vreodată parte de un tranzit simultan al acestor două energii astrale prin acelaşi sector al cerului, semn că pentru voi, Taurii, e vremea marilor iubiri, a interesului sporit pentru a cuceri şi păstra pe cineva, pentru a găsi pe cel cu care vă vedeţi mai apoi toată viaţa, pentru a face paşi mari spre etapele următoare, mult mai clare şi bine definite în iubire, pentru a dezvolta calm şi lent o relaţie stabilă şi frumoasă. Cei care nu şi-au găsit până acum iubirea, o pot aştepta începând cu finalul de 2015 - şi mai apoi şi mare parte din 2016 - pentru că la orizont se vede o configuraţie cu totul şi cu totul specială pentru iubiri adevărate, profunde, de viitor, de destin! Cum, prin octombrie-noiembrie, şi Venus îşi lasă amprenta norocoasă în această atmosferă, poţi vorbi de un final de an apoteotic pentru iubire, când poţi avea parte de surprize uimitoare sau de decizii rarisime pentru tine şi cel drag!

În căsnicie nu s-ar zice că se anunţă evenimente ieşite din comun, poate doar pe perioada cât Saturn retrogradează în Scorpion, între iunie-septembrie, te mai poţi aştepta la o schimbare de registru. De fapt, nici nu e o schimbare, pentru că Saturn a tot influenţat acest sector al vieţii tale în ultimii 2 ani şi ceva, acum fiind doar un fel de retrospectivă a evenimentelor care au marcat această etapă de viaţă. Revenind încă puţin aici, e semn că a rămas ceva neterminat, nerezolvat, neasumat şi merită să priveşti în profunzime la tot ce a lăsat Saturn în urma lui. E ca acel examen pe care îi dai la câteva luni după ce ţi-ai terminat studiile, ca să arăţi ce ţi-a rămas în minte, ce ai acumulat, ce ai învăţat în tot acest timp, deci pregăteşte-te să extragi concluzii de care te vei putea folosi poate toată viaţa. Tot ce ai învăţat despre viaţa în doi, în ultimii ani, îşi va arăta de acum efectele şi beneficiile!

TAUR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale