Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 SAGETATOR

SAGETATOR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

SERVICIU. CARIERA. PROFESIE.

Cu Saturn în zodia ta, lucrurile se schimbă major şi în plan socio-profesional. E vremea când nu te mai joci de-a munca, ci, dacă îţi asumi o cale, mergi pe ea cu seriozitate. Sigur că unul ca tine, care are o asemenea deschidere spre studiu, nu se va opri la cât a acumula până acum, ci va dori şi mai mult, deci nu ar fi exclus să-ţi continui studiile sau să schimbi macazul, către un alt domeniu care te atrage acum incredibil de mult, într-atât încât vrei neapărat să te apuci de studiu! E un an cu multe schimbări de registru în modul tău de a gândi, deci să nu te mire că, după ce ai făcut 4 ani de facultate laşi tot şi te apuci de cu totul altceva acum, sau după ce ai deja două diplome în sertar, tu ai o dorinţă nebună să te implici într-un domeniu nou, poate unul la care visezi din tinereţe şi către care nu ai fost lăsat, din diverse motive, să mergi. Saturn şi Jupiter îţi sunt buni aliaţi care îţi amplifică ambiţia, dorinţa de a şti mai mult, nevoia de a-ţi extinde orizonturile, dar mai degrabă de a le aprofunda, dacă aceste studii au început  mai demult.

E un an propice canalizării minţii tale către studii din domenii spirituale, filozofice, politice, artistice, spre orice ţine de dezvoltare personală sau domenii în care talentul şi creativitatea au un cuvânt major de spus, deci mulţi Săgetători ar putea descoperi acum că au visat toată viaţa să facă, de exemplu, teatru sau modă sau sport şi n-au avut curaj să încerce. Acum marile vise de acest gen au mai mari şanse să se maturizeze, considerând că a venit vremea să-ţi iei singur viaţa în mâini şi să clădeşti ceea ce vrei tu cu adevărat, ceea ce te împlineşte pe tine.

Nu mai vrei un job doar aşa, ca să-l ai, nu mai vrei doar să mergi la serviciu din obligaţie, ci vrei să faci ceva care te defineşte şi îţi umple inima şi mintea de bucurie deplină! Vei avea parte de câteva momente cheie anul acesta, în februarie-martie şi iunie-iulie, când îţi pot veni idei dintre cele mai creative cu privire la un eventual job nou, care îţi face cu ochiul, ceva ce îţi face în primul rând plăcere. Ca atare atmosfera la serviciu se poate ameliora simţitor în aceste perioade, profită din plin pentru a arăta ce ştii, pentru a-ţi pune talentele la treabă.

Poţi fi pus în faţa unor mari schimbări de direcţie, dar totul porneşte cu ceea ce se schimbă în mintea ta, pentru că se naşte o idee nouă, o sclipire de geniu cu un dram de nebunie, care te împinge neapărat într-o anumită direcţie şi trebuie s-o urmezi. Inspiraţia e cea care te cheamă spre ceva anume, ceva ce nici tu nu-ţi poţi explica deocamdată ce este sau unde duce, ca atare undeva între februarie-iulie, o mare dorinţă creşte atât de tare în intensitate, încât devine un nou principiu de viaţă care deschide poarta spre acel nou domeniu de explorat şi din care, poate mai târziu, se va naşte o nouă carieră sau adevărata ta vocaţie. Da, poate fi şi o căutare a vocaţiei anul acesta şi mulţi Săgetători o pot cunoaşte, o pot îmbrăţişa, şi o pot urma, fără să i se mai poată opune!

În luna august, guvernatorul tău Jupiter se mută în Fecioară, zonă care, în cazul tău, influenţează cariera. Eforturile tale cresc pentru a te remarca, pentru a arăta cine eşti, şi cu asemenea ambiţie şi capacitate de muncă la purtător, succesul este prin preajmă. Eşti mult mai muncitor, mult mai sârguincios, asumându-ţi chiar şi mai multe sarcini sau funcţii simultan, pentru că simţi că poţi! Da, tu poţi multe, numai că această dorinţă a ta de a munci pe brânci se poate lăsa cu efecte nedorite asupra stării tale generale, încât termenul epuizare va deveni refrenul celei de a doua părţi a anului. Munceşti enorm, dar o faci conştiincios, nu pentru că trebuie, ci pentru că vrei, pentru că ai atâtea idei pe care vrei să le pui în practică, pentru că ai planuri măreţe şi nu poţi sta degeaba. Jupiter trece rar prin acest sector al cerului, ca atare, de prin august încolo, ai vreo 12 luni la dispoziţie să te concentrezi prioritar asupra carierei. Ori pentru a o relansa, în caz că alunecase într-o zonă ternă şi monotonă, ori pentru a o duce la nivelul următor, descoperind că vrei mai mult! La cât de multe lucruri noi şi interesante înveţi şi anul acesta, e normal să vrei să treci la nivelul următor şi în carieră, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe gratis, ci cu muncă multă!

O vreme, acolo în Fecioară, în zona carierei, se vor aglomera mai multe elemente marcante, semn că e planul prioritar spre care trebuie să-ţi focusezi atenţia! Cel puţin luna august vine cu un aer special când epuizarea ta generală va ajunge la cote maxime (ar fi ideal să pleci în concediu în august, ca să scapi de această atmosferă stresantă, pentru că tu, când îţi asumi ceva, dai totul, ba şi mai mult decât totul). În august, Luna Neagră (cea care va afecta prima parte a anului zona carierei, perioadă în care va cere enorm de la tine, cu satisfacţii totuşi nu prea mari) şi Jupire se vor afla amândouă simultan în Fecioară - una iese, alta intră, la extremele zodiei - suficient cât să te tragă fiecare în altă parte! Posibil ca lista de sarcini să devină atât de lungă, de greoaie, de stresantă, încât să nu mai ştii cum să te organizezi, ceea ce va deveni prea mult chiar şi pentru un om atât de sârguincios ca tine. Luna Neagră va părăsi Fecioara la final de august  şi astfel se încheie una din cele mai grele şi solicitante perioade în plan profesional pentru tine - ultima perioadă de acest gen având loc prin 2006 - şi iată că vin şi veştile bune: aici rămâne doar Jupiter căruia i se alătură, în octombrie, Nodul nord. E configuraţia astrală cu cea mai mare încărcătură de destin în ce priveşte viaţa ta profesională, ca atare se poate spune că Săgetătorilor li se scrie viitorul pe ani de zile de acum înainte! Că acum faci primii paşi în carieră sau acum faci paşii decisivi pentru cel care devii, priveşti foarte serios şi matur acest subiect. Ai ajuns la apogeul căutărilor tale şi acum trebuie să te apuci serios de treabă! Că mai ai de învăţat, asta e adevărat, tu oricum nu ai să te opreşti din învăţat niciodată, dar simţi că atingi un nivel superior în plan profesional, nivel care va deveni de acum înainte cartea ta de vizită, imaginea ta de specialist într-un anumit domeniu de activitate, probabil la locul de muncă ce doreşti să te definească de acum înainte!

Dacă jobul pe care îl ai în prima parte a anului nu te satisface aşa de mult, mai caută, pentru că sunt mari şanse să apară ceva mult mai bun, mult mai sigur, care da, te va solicita mai mult, sar care e mai bine croit pe pregătirea ta intelectuală. Din acest final de an şi până prin 2017 - cât timp Nodul Nord va trece prin Fecioară şi Saturn prin zodia ta - se pun bazele acelei cariere la care ai visat şi pentru care merită să tragi tare! Dacă încă nu ai găsit-o, continuă s-o cauţi, să te interesezi, să te informezi, pentru că de undeva tot trebuie să sară şi iepurele tău, cel mai adecvat idealurilor tale profesionale. Nu te mulţumi cu ceva călduţ şi comod, Saturn nu îţi oferă oricum nimic călduţ şi comod în aceşti ani, deci pune mâna pe unelte şi construieşte lent şi cu încredere ceea ce vrei să fie al tău şi ceea ce meriţi. Răbdare!

SAGETATOR 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale