Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 LEU

LEU 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA GENERALA.

Cuvântul de ordine al anului 2016, pentru tine trebuie să fie: răbdare! Pentru că da, orice vis pe care îl nutresti are toate sansele să devină realitate dacă nu uiti care e resursa de bază în această situatie: asteptarea. Lucrurile cele mai bune sunt cele care se clădesc lent, etapă cu etapă, deci propune-ti scopuri mai accesibile, mai apropiate, mai usor de înfăptuit, si abia după ce le atingi pe acelea poti vedea etapa următoare. Viata ta, în 2015, seamănă cu o scară lungă care urcă la cel mai înalt scop al tău: nu te uita cât de mult ai de urcat până la capătul acestei scări, ci fă mai întâi primul pas. Apoi pe al doilea… si asa vei urca scara toată!Multe din cele mai îndrăznete planuri ale tale prind contur acum, pentru că visele tale se materializează sub ochii tăi. Esti un visător prin excelentă, pentru că tu crezi atât de mult în sansele tale, încât visezi si cu ochii deschisi la clipa când le vei putea atinge. Vizualizează tot ce vrei să primesti, gândeste-te la ce-ti doresti ca si cum ar fi deja palpabil, pune în practică ideile inspirate care îti vin si continuă să crezi cu tărie în rezultatele care te asteaptă la destinatie.

Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Leu si Saturn în Săgetător - o triadă de foc rarisimă! - si tu - alături de Berbec si Săgetător - esti una din zodiile favorizate de mari schimbări si actiuni de înnoire a propriei vieti. Cel putin prima jumătate a anului e un adevărat motor la turatie maximă pentru tine pe care trebuie să-l valorifici din plin pentru orice schimbare de proportii din viata ta, acele schimbări pe care le doreai dar nu considerati că detii toate resursele necesare succesului. Acum le ai la dispozitie: si curaj, si dorintă, si ambitie, si optimism, si entuziasm, si creativitate, si energie, deci cam tot ce-ti trebuie pentru succes deplin pe toate planurile.

Clar că prezenta lui Jupiter în propria zodie rămâne atuul tău principal în primele 8 luni ale anului, deci dacă ai vise mărete, pune-le în practică acum, până pe 11 august, cât timp Jupiter te încarcă de energie la cote maxime! Este o perioadă de-a dreptul norocoasă pentru tine, si norocul se poate manifesta pe orice plan al vietii tale: te schimbi tu ca om, schimbi directia, îti recapeti buna dispozitie si cheful de viată, te bucuri de lucrurile frumoase, începi o iubire nouă sau o duci pe cea existentă pe un plan superior, faci copii, creezi, te exprimi liber, deci cam tot ce-ti cere tie inimioara este realizabil cu un astfel de aliat prin preajmă!

Perioada ta de vârf va fi cea în care, în zodia ta, vor trece pe rând cele 4 planete rapide: primul care vine aici e Venus si rondul se încheie tot cu el, pentru că între 5 iunie si 8 octombrie, Venus, Soarele, Mercur si Marte îti vor face pe rând câte o vizită, ceea ce sună excelent pentru că ai la dispozitie tot arsenalul necesar succesului, schimbării, înnoirii. Totul culminează cu vara 2015, pentru că unele din aceste planete se vor întâlni, în vizita lor prin Leu, si cu Jupiter, iar norocul se simte ca la el acasă în zodia ta. Esti atât de favorizat în vara lui 2015, încât ar fi culmea să nu profiti de el din plin, pentru a da startul unor planuri cu adevărat importante si pe placul tău. Visai la o schimbare în viata ta? Atunci gândeste-te mai ales la vara lui 2015 pentru a o materializa! Nu uita că succesele acestui an depind numai de tine, de propria energie, de propriile alegeri, nu vine nimeni să-ti aseze pe tavă victoria, dar ai acum toate resursele pozitive la dispozitie pentru a construi acest edificiu de succes care e viata ta!

Bucură-te că ai scăpat de Saturn din Scorpion (poate îi va mai irita pe unii Lei undeva pe parcursul verii, mai ales pe Leii de final de zodie), pentru că Saturn în Săgetător este un aliat al Leilor (mai ales pentru Leii din prima decadă a zodiei). Dar, prin retrogradarea lui Saturn în Scorpion, undeva la vară, Saturn si Jupiter intră în conflict si îti mai strică tie unele planuri, unele dorinte, unele vise, dar nu de tot, ci mai degrabă le cutremură un pic pentru a cădea ce e mai fragil din ele, pentru a face reparatii rapide, si a le reporni în fortă, dacă vezi că ceva nu merge desi depui toate eforturile, înseamnă că trebuie să schimbi ceva, si nu de suprafată, ci profund, pentru a o lua mai apoi de la capăt. Nu uita că, în ciuda acestui careu extrem de rar - a mai avut loc la final de 2014 sau, si mai departe, prin 2006 - esti în tot acest timp sustinut de planetele plasate în zodia ta, mai ales de conjunctia Venus-Jupiter din Leu din iunie-iulie, semn că tot acest stres are la bază un lucru extrem de bun, si de fapt directia nu poate fi decât una faviorabilă tie.

Un moment poate ceva mai dificil are loc la începutul anului - si care repetă un alt aspect care s-a format tocmai în mai 2003 - pentru că Jupiter, bine mersi în zodia ta, este dezechilibrat de Marte din zodia opusă, deci să nu te mire că începi anul cu o stare de stres, încât ai să fii tentat să spui: dar unde-i norocul acela de care mi se spunea? El vine, dar ceva mai încolo, pentru că primele luni ale lui 2016 sunt mai tensionate din cauza unei comunicări deficitare. Dacă si tu si ceilalti asezati orgoliile pe primul plan, e clar că va iesi cu dispute.

Trigonul dintre Uranus si Jupiter dintre februarie-iulie e un imens generator de idei, un deschizător de drumuri pe calea cunoasterii, o sansă de a-ti extinde orizonturile, fie prin studiu, fie prin călătorii, fie prin căutări spirituale, deci, dacă simti nevoia de a mai face un pas în directia educatiei tale, deschide acum cărtile pentru a mai învăta din nou. Multi Lei ar putea găsi acum noi metode de dezvoltare personală, de evolutie spirituală, multi se pot înscrie la tot felul de cursuri care le deschid mintea, ochii sau inima, deci continuă să înveti, să pui întrebări, să ceri răspunsuri: tot ce acumulezi în aceste luni poate amplifica o energie nouă, ambitii noi, idealuri mai înalte, deci poate fi un fel de upgradare a mintii tale. Vrei să faci cursuri noi de specializare? Să îti schimbi profesia? Să urmezi o scoală nouă? Sau abia acum esti în fata alegerii carierei tale viitoare? Fii sigur că acest interval îti oferă toate conditiile optime în acest sens. Prin exemple demne de urmat din jurul tău - de la prieteni sau de la modele de viată cu adevărat admirabile si cu care ai sansa să discuti - îti poti trasa acum un drum net superior, pentru că tu esti una din zodiile aflate în plin progres. Ai auzit de cursuri de dezvoltare personală? Caută-le si urmează-le, nici nu ai idee câte vei învăta spre binele tău! Dacă nu, atunci poti spune că esti student la scoala vietii si tot ce acumulezi în acest an stă la baza celui care devii tu de acum înainte. Te modelezi singur, iar prima lectie de învătat tine de ce se află în mintea ta! Schimbi mentalitatea, optica, ideologia de viată, modul de a gândi? Probabil si asta, alegând o modalitate mai creativă, mai originală, mai liberă, mai modernă ce te poate detasa net de semenii tăi. Multă lume va spune despre tine că gândesti altfel, cu un pas înaintea tuturora, deci poti deveni deschizător de drumuri (si mai apoi si de minti, dacă vei alege calea de a transmite si tu mai departe ce ai învătat).

LEU 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale