Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 GEMENI

GEMENI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

IUBIRE. CUPLU. CASNICIE.

Planul sentimental este în centrul atenţiei anul acesta, de vreme ce Saturn intră în zona căsniciei. Gândeşte-te cât de rar este un asemenea tranzit, ultima oară când Saturn intra în Săgetător, era prin 1985-1986, ca atare trebuie să priveşti foarte matur un astfel de moment, pentru că te întâlneşti cu cel mai înţelept, sever, serios şi eficient consilier marital. Gândeşte-te cam ce schimbări a făcut Saturn de prin octombrie 2012 până acum, cât timp a trecut, de exemplu, prin zona dedicată locului de muncă. Ceva similar se întâmplă începând de anul acesta cu relaţia ta de cuplu, Saturn încheindu-şi lecţiile de predat abia prin 2017. Primeşte-l cu deschidere şi încredere că tot ce are el să-ţi arate e spre binele tău ca jumătate dintr-un întreg, pentru că şi tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea numai de câştigat de pe urma experienţelor pe care le veţi învăţa cu ajutorul şi sub îndrumarea lui Saturn. Da, Saturn nu e o planetă uşor de suportat, nu are bucuria, jovialitatea, dinamismul şi energia vie pe care o au alte planete, el e mai sobru, mai rece, mai distant, încât poţi resimţi, vag, ceva din această atmosfera şi peste relaţia ta de cuplu, dar poate era nevoie de o astfel de schimbare de registru, ca să demonstraţi amândoi că vreţi ceva serios, că ştiţi să vă asumaţi responsabilităţi, că vă respectaţi angajamentele. Dacă relaţia ta de cuplu era superficială, nu avea consistenţă, nu se baza pe nimic solid, acelaşi Saturn poate fi cel care scoate la suprafaţă punctele sensibile cerându-vă amândurora, la modul cel mai imperativ, să luaţi măsuri: ori le reparaţi, ori… plecaţi fiecare pe drumul vostru. Multe divorţuri pot avea loc pe parcursul unui astfel de tranzit, dar şi multe reparaţii capitale ale acelor relaţii care treceau deja prin situaţii dificile, ca atare Saturn poate fi şi cel care vă învaţă cum să redresaţi situaţia, şi cel care vă poate face să nu vă mai toleraţi unul pe altul, încât să descoperiţi că vă e mai bine fiecare separat.

Vor exista câteva momente critice în căsnicie pe parcursul anului. De exemplu opoziţiile pe care Marte şi Venus în vizită prin zodia ta le vor face cu Saturn prin lunile aprilie-mai poate destabiliza armonia în cuplu, poate genera discuţii aprinse, conflicte şi certuri, deci ai grijă în ce direcţie duci conversaţia cu partenerul, pentru că e clar că la mijloc este o neînţelegere, o interpretare greşită, o comunicare ineficientă. Dar poate aspectul cel mai important care vizează viaţa de cuplu este unul extrem de rar: careul dintre Neptun din Peşti şi Saturn din Săgetător, aspect ce se va forma insistent pe parcursul anului: în primele 4 luni ale anului şi din nou începând cu octombrie, timp de câteva luni. Un astfel de aspect s-a mai format, în mod similar, în jurul anilor 1998-1999, ca atare numai prin raritatea sa şi tot trebuie să-ţi ridice unele semne de întrebare cu privire la atitudinea pe care trebuie s-o adopţi faţă de jumătatea ta şi faţă de ideea de cuplu. Neptun e aducător de confuzie, de derută, de iluzie, de nesiguranţă şi suspiciune şi acestea se pot aşeza trecător peste ochii şi mintea ta încât să nu vezi prea clar viaţa în doi. Ori apar îndoieli între tine şi jumătatea ta, ori apar adevăruri care te fac să aluneci într-o zonă fragilă în ceea ce priveşte încrederea reciprocă, ori ţi se pare că voi doi nu mai vâsliţi în aceeaşi direcţie, poate nici măcar în aceeaşi barcă, ceva s-a interpus între voi: distanţa, ori cea emoţională - ori cea geografică, răceala, îndoiala, şi trebuie neapărat să discutaţi mai sincer despre voi doi. Saturn în Săgetător e un garant al sincerităţii, al loialităţii, al fidelităţii, dar tocmai pentru că îşi bagă aici codiţa Neptun dintr-o zonă destul de sensibilă, ar fi bine să nu fii chiar atât de sigur în privinţa fidelităţii, ori, dacă te simţi cu musca pe căciulă cumva, să dregi cât mai repede busuiocul, ca nu cumva o atracţie de a călca strâmb să strice tot ce aţi construit împreună. Aveţi atât de multe de învăţat, amândoi, de la şcoala căsniciei începând cu acest an, încât e foarte posibil ca una din lecţii să fie despre… infidelitate, o alta despre neclaritatea sensului în care vă îndreptaţi, deci poţi spune că eşti un pic rătăcit în acest hăţiş ce se numeşte căsnicie.

Pentru cei care nu sunt căsătoriţi, există şi pentru ei veşti bunicele. Nodul Nord trece în continuare prin zona iubirii, mai precis până prin octombrie, moment excelent pentru ca tu să descoperi iubirea, dacă abia acum se înfiripă ceva, să repari iubirea, dacă ceva nu a mers bine până acum, să te împaci cu cel pe care l-ai pierdut, pentru că Nodul Nord în Balanţă deschide calea spre dialog, îmbie la armonie, la echilibru, la împăcare, la reglarea tuturor aspectelor ce păreau cumva dezechilibrate în viaţa ta sentimentală. Cu asemenea combinaţie astrală, momentul e perfect pentru ca tu să-ţi cunoşti jumătatea sortită sau, dacă deja o ai alături, să ai convingerea tot mai clară că ea cea cu care merită să construieşti ceva de viitor, că merită să faceţi pasul următor, chiar spre o căsătorie. Căsătorie anul acesta? De ce nu? Saturn în zona căsniciei poate fi o certitudine a unei căsnicii durabile, definitive, dar cu o singură condiţie. Dacă tu şi partenerul o respectaţi, atunci poţi băga mâna în foc că veţi îmbătrâni împreună, iar condiţia e… fidelitatea, cu tot ce înseamnă ea: adevăr, corectitudine, cinste, sinceritate, loialitate ş.a.m.d.

După ce Jupiter va intra în Fecioară, începând cu luna august, te vei gândi din ce în ce mai mult la întemeierea unei familii, la copii, la casă, la gospodărie, la tot tacâmul, ca orice om care vrea să intre în rând cu lumea, şi pentru că astrele predispun spre aşa ceva, s-ar putea să faci ceva în direcţia aceasta: să ceri în căsătorie sau să spui da, dacă eşti cerut, să devii părinte, să te muţi la casa ta, deci cam orice aspect care ţine de o viaţă în doi absolut normală. Singurul moment mai dificil în viaţa sentimentală are loc în primele 3 luni ale anului, când e posibil să discuţi mult mai serios cu persoana iubită despre viitor. Atât de serios încât, dacă vei vedea la el că se codeşte, că nu e încă dispus să treceţi la etapa următoare, dacă descoperi chiar că aveţi viziuni complet diferite asupra viitorului vostru (în comun sau nu) s-ar putea să se işte unele furtuni care au ca scop clarificarea situaţiei: ori - ori! Nu e exclus ca din această clarificare să apară şi despărţiri, din păcate, dar e mai bine să priveşti lucid situaţia, ca să nu consumi timp şi energie în zadar. Pentru un om care îşi doreşte atât de mult, anul acesta, să se aşeze la casa lui şi să aibă o viaţă de familie împlinită, a descoperi că cel drag vrea altceva decât tine nu sună tocmai promiţător. Tu poate vrei familie, copii, o casă, în timp ce el vrea încă libertate, vrea mai mult în carieră sau vrea să plece cine ştie pe unde în lume. Cum să le aşezi pe acestea în acelaşi spaţiu? Ca atare, o astfel de discuţie extrem de sinceră poate să te pună în faţa unei decizii dificile: cu cel drag alături - dar unul din voi se sacrifică - sau fiecare îşi vede de propriul drum?

GEMENI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale