Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 GEMENI

GEMENI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

E un an  foarte pestriţ pentru tine, având parte de toate la pachet: şi eliberare şi vindecare, dacă adopţi o atitudine mai modernă sau mai proaspătă, şi hopuri şi coborâşuri în care răbdarea îţi este pusă la încercare, deci fii pregătit pentru un carusel de trăiri, gânduri şi emoţii. Încearcă să asculţi permanent ce-ţi transmite cel de lângă tine, indiferent ce rol joacă el în viaţa ta: că ţi-e frate, vecin, iubit, fiu, colaborator de serviciu sau partener de viaţă, de fiecare dată e bine să te apleci cu mai multă deschidere spre ce are şi acesta de spus, pentru că ai multe de învăţat, în 2015, din poveştile altora de viaţă. Poate tu, direct, nu eşti afectat de situaţii cu iz dramatic, dar mulţi din jurul tău trec prin astfel de momente critice şi tu poţi învăţa enorm din experienţele lor. Deşi pui suflet şi te macină necazul aproapelui, toate acestea se întâmplă şi ca tu să priveşti  la lecţiile lor şi să le raportezi cumva la propria ta existenţă, să te pui în pielea lor, să-ţi dai seama că şi tu poţi face unele modificări, ca să nu treci prin situaţia lor.

E un an în care multe lucruri evoluează mult mai lent, dar acest ritm, deşi ţie nu ţi se potriveşte, fiind o fire iute şi agitată, vei vedea cât de bine e să accepţi această lentoare în tot ce faci! E un an în care vei vedea că trecerea timpului în acest mod are un rost: acela de a te învăţa pe tine să apreciezi mai mult lucrurile care se clădesc încet, pentru că tot ele sunt şi cele mai durabile şi cele mai preţioase. Învaţă lecţia compasiunii în 2015, fii deschis spre ceilalţi: spre un copil care are nevoie de ocrotire, spre un sărac ce are nevoie de un gest umanitar, spre un bolnav care are nevoie de îngrijire, şi vei avea atâtea resurse de răbdare şi dăruire pentru ei, încât vei spune prezent ori de câte ori cineva are nevoie de tine. Şi o faci în modul cel mai cinstit, loial, fidel dedicat, devotat, altruist, fără a aştepta nimic în schimb.

Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 11 aprilie - 13 iulie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Soarele, Mercur, Venus şi Marte - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Mercur, propriul tău guvernator aici, în casa proprie, cu atât mai mult că el va trece de două ori prin Gemeni - odată în mai, a doua oară în iunie-iulie - datorită retrogradării sale din vară, deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval când primeşti idei, inspiraţie şi energie din belşug.

Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi şi pentru tine de un an interesant.  De exemplu, cu Uranus în Berbec şi Jupiter în Leu, eşti printre cei susţinuţi, stimulaţi, dinamizaţi, deci pregăteşte-te pentru un an de schimbare sau de progres. Ai curaj să îţi stabileşti noi obiective, să porneşti pe căi complet noi, să faci ceva interesant în viaţa ta, pentru că asemenea configuraţie de foc rarisimă îndeamnă la acţiune pe toate fronturile.Mutarea lui Jupiter în Fecioară după 11 august te mai irită, pentru că va forma careu cu zodia ta şi îţi mai strică unele planuri, dar suficient cât să-ţi pună la încercare răbdarea şi ambiţia de a depăşi acele hopuri.

Nici Neptun din Peşti nu îţi este prea bun prieten, atâta doar că nu toţi Gemenii intră sub incidenţa acestui aspect, pentru că aceste cuadraturi din partea lui Neptun se tot formează de prin 2012 încoace şi încă se vor forma mulţi ani de acum încolo. Din cauza lui Neptun, resimţi şi tu uneori o stare de confuzie, de derută, de incertitudine, ai o mulţime de întrebări existenţiale, ai atracţii noi şi ciudate spre alte domenii decât înainte, fiind într-o profundă căutare de răspunsuri, dar uneori această cercetare de sens te cam încurcă, pornind şi pe alte căi, ca mai apoi, să revii la calea cea bună... Incertitudinea se resimte mai ales în plan profesional, deci încearcă să-ţi păstrezi luciditatea caracteristică, chiar dacă mai vin şi nori peste cerul tău.

Dar, cu siguranţă, aspectul care te va afecta cel mai mult e intrarea lui Saturn în Săgetător, adică în zodia ta diametral opusă ţie. Tranzitul lui va dura mult, până prin 2017, ca atare eşti abia la începutul unei perioade deloc uşoare pentru Gemeni, pentru că Saturn, de acolo, din partea cealaltă a zodiacului, îţi îngreuiază multe planuri, cere mai mari eforturi din partea ta, îţi pune la încercare ambiţia, optimismul, curajul şi credinţa că poţi duce la capăt ce ai început, dar tocmai pentru că ştii că urmează câţiva ani de eforturi susţinute pentru a-ţi realiza marile ţeluri, e bine să preiei de la această opoziţie ceea ce îţi este benefic: voinţa, capacitatea de a lupta cu obstacolele, gândirea pozitivă, credinţa că va fi bine, deschiderea spre spiritualitate, de unde poţi primi inspiraţie, protecţie şi călăuzire. Saturn în zodia opusă nu e chiar o recompensă, şi gândeşte-te că un astfel de aspect are loc o dată la… 29 de ani - poate pentru unii dintre Gemeni, nici nu a mai avut loc vreodată un astfel de aspect - deci cu atât mai dificilă e adaptarea la acest ritm mai greoi de evoluţie. Nu e un recul, e tot un progres, doar că se face mult mai lent şi mai anevoios. Parcă te-ai înscrie la şcoala vieţii, dar nu e un curs  intensiv, ci unul de durată în care te maturizezi, te responsabilizezi, înveţi cum eşti tu şi cum sunt oamenii. Ai deci răbdare, dă motorul mai pe ralanti, pentru că anul acesta nu vei prinde prea des viteza maximă.

GEMENI 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale