Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anului



Horoscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 FECIOARA

FECIOARA 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

Se ştie că eşti una din zodiile care se apleacă cel mai uşor asupra nevoilor altora, adeseori sacrificându-se pe sine pentru ceilalţi, dar a venit un an în care va trebui să menţii echilibrul între a avea în continuare cu devoţiune grijă de alţii, dar a te aşeza şi pe tine în prim plan, pentru că te-ai cam neglijat în ultima perioadă. Greu de crezut că un om atât de dedicat binelui celorlalţi se va aşeza pe sine în centrul atenţiei, pentru că pe tine asta te face fericit: să-i vezi pe ceilalţi fericiţi! Că e vorba de copii, de elevi, de colegi, de superiorii sau clienţii tăi, tu îţi faci treaba cu plăcere, fără a aştepta prea mult în schimb, dar totuşi satisfacţiile tale unde sunt? De data aceasta tu îţi poţi dedica timpul, energia şi iubirea pentru a preda ceea ce ştii, ceea ce ai acumulat şi tu de-a lungul vieţii de la alţii, ca atare ai putea juca rol de profesor pentru mulţi, dar o faci fără nicio urmă de orgoliu sau de dorinţă de a căpăta ceva în schimbul acestui rol asumat, ci vrei doar să transmiţi mai departe ceea ce ştii sau să ajuţi pe alţii să se ridice la lumină, da, chiar pe seama propriului tău sacrificiu. Consideri că nu contează prea mult fericirea ta, pe când cea a celor cărora te dedici cu atâta iubire e pe primul loc, şi pentru ei faci chiar mai mult decât îţi stă în putere. Frustrări, nemulţumiri, neîmpliniri? Nu există în inima ta, le ţii sub control destul de bine, sau mai bine zis le contrabalansezi perfect cu altceva, pentru că tu te încarci din bucuria celor care zâmbesc datorită ţie. Rareori aşa capacitate de dăruire la un om, dar tu deţii rezerve imense în acest sens.

Pe cât de linişte a fost în alţi ani pe harta ta, pe atât de tare se animă spiritele anul acesta, pentru că prin zodia ta va fi mare vânzoleală planetară. Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 18 iulie - 8 noiembrie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer - Venus, Mercur, Soarele şi Marte - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Mercur propriul tău guvernator aici, în casa proprie, deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval tonic, dinamic - în luna august - deoarece toate resursele tale de energie sunt la cota maximă!

Dar nu doar acestea sunt aspectele care atrag atenţia, ci felul în care se concentrează aproape simultan câteva elemente astrale chiar în zodia ta. Lucrurile s-au complicat deja încă din noiembrie 2014 când Luna Neagră a intrat în Fecioară - vizită rarisimă, având în vedere că ultima oară când a trecut pe aici a fost prin 2006 - ca atare 2015 e un an în care în zodia ta se adună 3 elemente astrale extrem de importante şi cu care nu prea te joci. Niciodată nu s-a mai format o astfel de configuraţie astrală, deci numai datorită ei şi poţi considera că anul aduce un aer foarte serios în viaţa ta! Luna Neagră tulbură un pic apele, aşa e, poate şubrezeşte şi sănătatea pe alocuri, te fac să nu te simţi prea bine în pielea ta, vine cu hopuri şi cu senzaţii ciudate de panică, anxietate, frică, nesiguranţă, chiar dacă nu ai motive clare, dar noroc de prezenţa celorlalte două elemente care vin imediat după plecarea Lunii negre din zodia ta, la ţanc pentru a te ajută să extragi din lecţiile Lunii Negre exact ce a fost mai bun pentru tine. E ca şi cum binele se instalează în viaţa ta, după ce o vreme, totul părea să se cutremure, deci nu te lua după micile crize aduse de Luna Neagră. Ele s-ar putea să fie motivul care te determină să schimbi macazul. Dacă ceva nu ar scârţâi, ai sta mai departe mulţumit într-o rutină confortabilă şi nu ai avea curajul atâtor alte decizii importante! Pe 11 august soseşte în zodia ta şi minunatul Jupiter, ultima sa vizită pe aici fiind în 2004. Evenimentul deosebit al anului, generator de energie, de noroc, de agitaţie constructivă, deci trebuie să profiţi din plin de acest eveniment astral! De pe 10 octombrie ţi se alătură şi Nodul Nord, iar ultima sa trecere prin zodia ta a fost tocmai prin 1997, deci îţi dai seama ce evenimente astrale rarisime se apropie? Începe o etapă de vreo 2 ani din viaţa ta când te vei schimba profund, îţi vei asuma mari lecţii de destin, îţi vei remodela stilul de a fi şi de a gândi pentru a fi în ton cu misiunea ta personală pe acest pământ. După ce câţiva ani Balanţele şi-au învăţat lecţiile de viaţă, vine rândul vostru, al Fecioarelor, şi trebuie să primiţi acest tranzit cu maximă bucurie şi luciditate, conştienţi că e spre binele vostru să luaţi măsurile care se cer pentru a merge pe calea potrivită vouă.  Ar fi bine să aştepţi ca Luna Neagră să plece iar Jupiter să se instaleze de-a binelea în zodia ta ca să dai startul unora din cele mai mari proiecte, pentru că, cel puţin până pe 11 august, parcă ceva lipseşte, parcă nu sunt întrunite toate condiţiile unui start în forţă de bun augur.

Interesantă e chiar luna august când, la extremele zodiei, cu Luna Neagră ia ieşire şi Jupiter la intrare, cele două vor trage de tine într-un mod de-a dreptul epuizant. Jupiter îţi cere să porneşti, să acţionezi cu luciditate, pe când Luna Neagră te critică, te subminează şi te face să te îndoieşti de deciziile tale. Tocmai pentru că august va fi o lună atât de contradictorie, prefă-te că nici nu există în calendar şi trateaz-o cu indiferenţă, pentru că e greu de crezut că ceva stabil şi constructiv se naşte sub influenţa acestei configuraţii. Tu vei fi la mijloc între două tabere şi nu mai înţelegi nimic: să fii curajos sau temător, să porneşti acum sau să baţi în retragere?

Saturn în Săgetător şi Neptun în Peşti nu îţi sunt prieteni, ca atare Fecioarele - mai ales cele născute în prima decadă a zodiei - se pot aştepta la o trenare a lucrurilor, la un sentiment de tergiversare, de derută, ca şi cum proiectele majore evoluează mult mai lent şi mai anevoios, rătăcind de multe ori pe căi lăturalnice, punându-ţi din greu la încercare răbdarea, ambiţia, credinţa că ceea ce ai început este realizabil. Da, este, doar că mai lent ca oricând, deci educă-ţi răbdarea şi nu abandona la primele hopuri şi nici nu aluneca spre decepţie! Piedicile sunt absolut inerente pentru tine după ce Saturn se va muta în Săgetător.

FECIOARA 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu



Ai câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute






Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale