Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2015

Horoscopul anului 2015

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

CAPRICORN 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

ATMOSFERA ANULUI.

Interesant an la orizont pentru tine, pe  mai multe dimensiuni foarte diferite, ca şi cum ai avea parte de tot felul de experienţe, şi albe şi negre, şi sus şi jos, dar din care vei reuşi să extragi ce este mai bun pentru tine. Anul acesta tu eşti un creator, un constructor talentat care primeşte inspiraţie divină pentru a da startul unor noi direcţii de evoluţie şi care are la îndemână şi tot arsenalul necesar unui succes deplin. Vi fi de multe ori pus în faţa unor alegeri majore, capitale, poate chiar cu sensuri diametral opuse, ceea ce te va dezorienta şi mai şi, dar dai dovadă de acea maturitate şi înţelepciune specifice zodiei tale care te vor ajuta să cântăreşti situaţia atât de corect, încât să porneşti de fiecare dată în direcţia optimă. Imaginează-ţi viaţa ta ca şi cum ar fi un ocean, anul acesta, şi tu într-o călătorie pe o corabie pe acest ocean. Vin şi valuri, acum line şi frumoase, pe care te laşi purtat în voie, acum mari şi furtunoase, care te pun la încercare, dar nu ai motive de îngrijorare în acest voiaj, pentru că întotdeauna ai steaua călăuzitoare deasupra. Da, vor fi momente de derivă pe acest ocean,  când credinţa ta este pusă intens la încercare şi nu mai crezi că se vede uscatul. Sunt şi momente când observi că ai pierdut contactul cu sursa ta de inspiraţie, tocmai de aceea această senzaţie de aparentă de rătăcire te ajută să cauţi cu şi mai multă ardoare Calea şi s-o regăseşti, pentru că sunt şanse să fie acum  într-o tonalitate şi lumină complet diferită decât înainte. Vei avea o relaţie cu cerurile mult mai profundă şi mai serioasă decât înainte, ca atare momentele când vei pune sub semnul întrebării credinţa ta - în tine, în destin, în Dumnezeu - au de fapt rolul de a face lumină în sufletul tău. Descoperi că acum credinţa ta are un alt fundament. Te deschizi, începând cu 2015, spre altă formă de spiritualitate sau de cunoaştere, în care te vei regăsi cu adevărat, încât te vei întreba cum de ai aşteptat atâta vreme ca să ajungi aici? Prin studiu, meditaţie, rugăciune, călătorii iniţiatice şi dialog cu tine însuţi şi cu ghizii tăi vei descoperi o altă cale minunată care te apropie şi mai mult de adevăratul tău potenţial spiritual. Continuă deci căutările!

Cele mai intense perioade pentru tine sunt începutul şi finalul de an, pentru că anul începe şi se termină întotdeauna cu tine în prim plan! De exemplu primele 20 de zile din 2015 şi mai apoi perioada de după 17 decembrie 2015,  te au în colimator, deoarece, pe rând, una câte una, cele 3 planete rapide de pe cer - Soare, Mercur, Venus - îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. De data aceasta Marte te lasă în pace, nu are nicio vizită pentru tine în program, pentru că ţi-a adus suficientă furtună anul trecut, dar Pluto e în continuare în curtea ta, ca un stejar înţelept care creşte lent. Ai mult de aşteptat până ce Pluto îţi va părăsi zodia, dar, deşi el are şi unele conotaţii ceva mai dramatice, mai severe, prezenţa lui aici e ca o ancoră pentru tine, ca o garanţie că viaţa ta capătă contur pe cel mai stabil şi bun teren al vieţii tale.

Nu e un an deloc uşor, însă, pentru că acest Pluto, bine înfipt în curtea ta, va primi multe aspecte tensionate pe parcursul anului, unele din ele unicat, care vor afecta, într-un fel sau altul toate zodiile, dar tu poţi fi una dintre cele mai vizate. De exemplu, careul pe care Pluto şi Uranus îl formează aproape tot anul (cu o pauză de respiro între iulie-octombrie) cere enorm de la tine, cere curajul schimbării, cere să lupţi cu proverbialul tău conservatorism, cu senzaţia de comoditate şi rutină în care te-ai complăcut, cere să lupţi cu vechiul şi să laşi noul să intre în viaţa ta, indiferent de pe ce plan al vieţii personale vine provocarea schimbării. Poate alt domiciliu, poate alt partener, poate alt destin, poate alte nevoi afective, dar care te trag de mânecă să le iei în serios. Se va da aproape tot anul o luptă între a rămâne ancorat într-o zonă aparent calmă şi a o lua de la capăt într-o direcţie nouă, îndrăzneaţă, poate şi riscantă, şi cum nu eşti un foarte mare amator de schimbare, i te vei opune de multe ori… Până la urmă noul va deveni, cumva, obligatoriu, înspre binele tău, şi, oricât te vei lupta cu el, tot se va instala în viaţa ta, indiferent dacă eşti sau nu pregătit de asta…

Dar nu fi chiar atât de panicard, nu înseamnă că schimbarea vine cu crize şi suferinţe! Poate fi vorba de ceva extrem de bun, dar dintr-o uşoară lene care te încearcă, preferi să laşi lucrurile deja cunoscute să te stăpânească mai departe. Ei, nu e chiar aşa, ai să vezi ce suflu nou şi plăcut intră în casa ta pe perioada trigonului pe care Jupiter îl formează cu Pluto în perioada septembrie-noiembrie, acesta fiind vestea de schimbare de anul acesta! Suficient de puternică încât să te propulseze spre altceva, să te motiveze să accepţi provocarea. Nu-i spune cu atâta încăpăţânare nu, pentru că e un aspect unicat, nu ai mai avut parte niciodată de el şi, dacă e să se mai repete, va fi abia peste vreo 12 ani… ca atare vine acel ordin de demolare cu scopul unei re-construcţii pe acelaşi teren, acea sclipire de geniu care te ajută să iei o decizie de zile mari prin care să dai alt curs vieţii tale.  

Uranus, de acolo din Berbec, nu prea e aliatul tău numărul unu, pentru că el e cel care aduce multă tensiune în sufletul tău. E ca un vulcan în clocot inima ta acum, vrei multe, dar parcă nu ai şi curajul de a le da curs, deci să nu te miri că şi anul acesta e un fel de du-te-vino între stări contradictorii: ba începi, ba te opreşti, ba evoluează toate ca pe roate, ba se poticnesc, pentru că tu eşti cel care nu alimentează în mod constant motorul, ci o faci în hopuri, pentru că nu eşti decis ce vrei. Te răzgândeşti de atâtea ori, încât e şi normal să-ţi fragmentezi marile planuri în bucăţele mici care îţi dau impresia că nimic nu se leagă.

Saturn în Săgetător, aşa cum e începând cu anul acesta, nu prea te susţine, el va fi adeseori inamicul din umbră care te face să te temi şi să te îndoieşti de orice. Sunt momente când îţi pierzi credinţa, speranţa, bucuria, inspiraţia, ba pentru unii Capricorni, anul 2015 seamănă cu o vagă depresie şi însingurare, dar cu care poţi lupta! Saturn în Săgetător, deşi te face mai singuratic (deşi eşti deja), te ajută să te apleci mai profund asupra nevoilor tale interioare, redescoperind acolo valori pe care nu le-a dezvoltat suficient de mult. Spiritualitatea, cunoaşterea, studiul pot fi câteva din elementele pe care le remarci acum cu altă profunzime decât înainte şi te vei dedica lor cu mai mult interes, conştient că de acolo vine înţelepciunea!

Intrarea lui Jupiter în Fecioară în luna august e binevenită, pentru că intră într-o zodie de pământ, ca şi a ta, şi te va susţine excelent în tot ce vrei să realizezi, să înveţi, să decizi! El îţi va aduce ideile cele mai clare, deciziile cele mai ferme, informaţiile cele mai utile, deci bucură-te că ai asemenea colaborator inteligent prin preajmă, pe care îl poţi pune serios la treabă în beneficiul reorganizării întregii tale vieţi. Acest tranzit va avea un astfel de efect: ca un curs intensiv pentru tine în care afli foarte concret cum să faci ordine în viaţa ta.

CAPRICORN 2015 GENERAL SENTIMENTAL PROFESIONAL

Interzisa preluarea horoscopului 2015. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale