Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - SCORPION

STUDII.

De ceva vreme esti mult mai atras de studiu si simti nevoia să te detasezi de stresul cotidian cu o carte în mână sau pierdut printr-o bibliotecă. Poate e mai degrabă o trecere în revistă a informatiilor demult acumulate si pe care le-ai cam uitat, ca atare dese vor fi momentele în care vei răsfoi din noi cursurile din facultate, cărtile citite mai demult, informatiile primite cândva si pe care memoria le-a ascuns foarte adânc încât nu mai ai control deplin asupra lor. E chiar benefic să studiezi mai mult, pentru că multi Scorpioni vor descoperi acum idei interesante, solutii practice, sfaturi benefice ce le pot rezolva o serie de probleme care-i preocupă. Foloseste orele libere pentru a citi, a învăta, a recapitula ceea ce stii deja, reia-ti studiile de unde le-ai lăsat, întoarce-te la scoală, pentru că e nevoie de o aducere aminte a bagajului de cunostinte cândva început si pe care, din diverse motive, l-ai cam abandonat pe drum. Îl poti lua de unde l-ai lăsat sau îl poti actualiza cu succes, astfel încât să poti spune că stii totul ca la carte. Învătământul la orice nivel este favorizat în primele 7 luni ale anului, chiar dacă lunile ianuarie-februarie sunt ceva mai anevoioase, mai ales dacă ai de predat lucrări, dacă ai examene de dat, dacă trebuie să te prezinti în fata unei comisii, pentru că emotiile vor fi coplesitoare. Doar ele pot fi vinovate de eventualele note proaste sau insuccese, dar ai totodată pe Saturn si pe Pluto de partea ta care îti dau putere de concentrare, răbdare de a acumula mari cantităti de informatii, dorinta de a aprofunda domeniile care te interesează si, în cele din urmă, si obligatia de a studia cât se poate de serios. Nu o faci neapărat din plăcere, ci pentru că trebuie, constient că fără studiu aprofundat, nu ai cum să urci mai sus în carieră. Posibil să citesti acum mai mult ca oricând si din toate aceste cărti vei găsi mereu o idee care să se transforme mai apoi în realitate în beneficiul dezvoltării tale personale.

BANI. 

Planul financiar nu cunoaste neapărat evenimente iesite din comun, dar există si aici câteva schimbări de registru. Dacă în prima jumătate a anului esti preocupat mai mult de cheltuielile domestice, administrative dar si de plata restantelor si datoriilor, din a doua parte a anului devii ceva mai risipitor si esti gata să cheltuiesti mari sume de bani pentru imagine, pentru renume, pentru a iesi în evidentă, dar atentie totusi, mai ales voi Scorpionii din prima jumătate a zodiei, că imaginea costă, nu glumă, si la un moment dat s-ar putea să vă golească buzunarul. E bine să investesti în imaginea ta, pentru a crea o impresie excelentă, dar fă-o cu moderatie, asa cum prietenul tău Saturn te învată de ceva vreme. Saturn ti-a impus un regim mai auster în ultimii ani si continuă s-o facă si de acum înainte, pentru a arăta că ai învătat destule din vechile erori ale vietii tale, inclusiv în plan financiar.

Ceea ce e mai interesant anul acesta vine chiar în ultima săptămână din 2014, când Saturn va intra în zona dedicată banilor, în Săgetător. Pentru scurt timp, te va lăsa să te manifesti mai liber - dar cu limite totusi - căci va iesi din zodia ta si va atrage atentia, pentru câteva luni, asupra bugetului personal. Poate vei resimti efectele chiar odată cu sărbătorile de iarnă din 2014, si mai apoi timp de 6 luni în 2015, dar e doar o avanpremieră, pentru că după aceea, în octombrie 2015, se va instala pentru multi ani peste bugetul tău si va începe să emită pretentii sau să-ti impună un regim sever de a-ti administra veniturile, rezervele si resursele. Dar ceva se poate resimti chiar la trecerea dintre ani, între 2014-2015, deci trebuie să tratezi cu maxim interes si multă întelepciune chestiunea banilor chiar pe ultima sută de metri a anului 2014. Asta nu înseamnă că restul anului e linistit si stabil, dar totusi vei resimti de multe ori un ritm mai alert al câstigurilor, o senzatie de belsug si prosperitate, un salariu mai bun, dar si investitii pe placul tău. Vine o ascensiune binevenită, dar si o risipă ceva mai mare ca în alti ani, deci ai grijă cât te întinzi. Aici poate fi punctul tău sensibil!

CALATORII. DEPLASARI.

Va fi greu să te împarti între toate tentatiile legate de călătorii, pentru că ai dori să vezi si lumea largă, dar ar fi si atâtea locuri de văzut chiar în tara ta, de aceea va trebuie să alegi cu grijă pe unde te plimbi. Cel mai bine ar fi ca prima jumătate a anului să o dedici călătoriilor peste hotare, pentru că acolo pot avea loc evenimente cu conotatii emotionale puternice, poate evenimente de familie ale celor plecati acolo sau, cine stie, chiar tu vei avea ocazia să trăiesti o perioadă departe de tară. Totusi, nu vor fi călătorii simple sau lipsite de incidente neplăcute, din cauza unor aspecte neprevăzute care-ti vor strica de multe ori plăcerea. Ori ceva te cheamă repede înapoi acasă - unele probleme de familie de exemplu - ori nu dai de cele mai bune conditii de călătorie sau de cazare, ca atare vor exista câteva motive de stres si de nemultumire pe parcursul eventualelor deplasări îndepărtate. Uneori vei spune că tot tara ta e mai frumoasă, si te vei întoarce aici cu inima plină de emotie, atras de dor, de familie, de tot ceea ce reprezintă pentru tine acasă. Te vei simti bine peste hotare doar dacă ai rude acolo sau dacă… ai de gând să transformi acea tară străină în noul tău cămin. Sunt sanse!

HOROSCOP 2014 - SCORPION

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale