Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - SCORPION

IUBIRE.

Nu de azi de ieri, parcă ai trăi într-un basm frumos. Te îndrăgostesti, visezi, te mai trezesti din când în când la realitate, dar asa e iubirea: un carusel de emotii care te duce si în sus, si în jos, continuu. În prima parte a anului iubirea are niste conotatii mai speciale - asta dacă nu deja le-ai si descoperit la final de 2013 - de parcă vezi în persoana pe care o iubesti omul potrivit pentru un destin în doi. Sunt mari sanse ca deciziile pe care le iei la începutul anului să genereze o relatie marcantă pentru viitorul tău, sau, dacă abia acum faci cunostintă cu cineva, să ai în foarte scurt timp sentimentul că e omul sortit, că a apărut în calea ta cu un scop, că aveti ceva de învătat împreună. Poate chiar asa va fi, tocmai de aceea trebuie să privesti si cu un dram de ratiune iubirea, să nu te lasi furat doar de visele frumoase pe care Neptun ti le picură în minte si în suflet. Încearcă să privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai spiritual, să vezi în iubire si picătura de divinitate, să lupti cu binecunoscuta ta latură strict pasională, pentru că iubirea nu e doar energie sexuală, ci ceva mult mai pur, mult mai înăltător, si dacă descoperi această dimensiune si o valorifici, ai sanse să trăiesti una din cele mai superbe iubiri! Mai ales nativii Scorpioni din prima decadă a zodiei pot fi vizati de astfel de senzatii uncie în viata sentimentală, cu sansa de a întâlni acum marea iubire, dar numai de voi depinde cum o folositi: o lăsati să nască doar fluturi în stomac si să vă ia mintile, sau începeti să si construiti ceva de viitor alături de persoana care v-a atras atentia? Pentru că da, poate rămâne si un simplu vis frumos, dacă nu stii să aprofundezi relatia!

Cei care încă nu s-au lecuit de o fostă iubire, undeva prin primăvară s-ar putea să mai aibă o sansă si să încerce să o recucerească, să repare situatia, să readucă adevărul la lumină, ori pentru a se linisti si a accepta realitatea după o perioadă de suferintă în iubire, ori, cu ceva noroc, chiar de a o relua de unde a rămas, arătându-se dispusi să ierte, să uite si să mai încerce o dată. Saturn în zodia ta îti dă acum suficientă întelepciune si profunzime de a întelege unde ai gresit si să privesti înapoi cu maturitate, fără ranchiună, fără resentimente, pentru a repara ceea ce nu a mers bine înainte. Dacă apare ocazia de a relua o fostă iubire si dacă o vrei, insistă, pentru că acum ar putea merge mai bine, dar fii totusi constient că nu e usor să recuperezi ce ai pierdut si, dacă reusesti totusi, nu e usor să mentii, deci să nu faci cumva aceleasi greseli încă o dată.

CUPLU. CASNICIE.

În schimb, nu e un an foarte interesant în cuplu, pentru că aici situatia pare să fie destul de bine conturată. Singurul aspect care atrage atentia e acelasi bine cunoscut Saturn care te trage în permanentă de mânecă, amintindu-ti că viata în doi depinde enorm de întelepciunea cu care privesti relatia. Cu Saturn lângă tine, esti ceva mai tolerant si mai întelept, mai temperat, ceea ce poate avea efecte benefice si asupra căsniciei. Dacă tu esti calm, sobru, întelept, atunci si partenerul tău va fi multumit de tine si viata în doi va fi precum te porti. Nu uita însă că în prima jumătate a anului esti ceva mai nervos si deci pe cine îti vei elibera cel mai usor nervii dacă nu pe jumătatea ta? Aici trebuie să lucrezi cel mai mult: în a-ti tine sub control bine cunoscuta latură impulsivă!

Există un aspect care atrage atentia în mod special anul acesta, si anume lunga sedere a lui Marte în Balantă în primele 7 luni ale anului. Asa ceva se întâmplă rar si e vorba aici de Marte, chiar guvernatorul Scorpionilor, aflat pentru mult timp într-o zodie dedicată căsniciei si relatiei cu partenerul de viată. Tocmai pentru faptul că stă atât de mult aici, e un semnal de alarmă si pentru tine să tratezi viata în doi cu tolerantă si calm, admitând că e ceva de rezolvat aici, că sunt aspecte dezechilibrate care cer din partea ta si a jumătătii tale mai multă implicare, ca să reparati totul cu brio. Pe parcursul acestui tranzit care durează de la final de 2013 până în iulie 2014, multe cupluri vor trece prin mari probe de încercare si dacă veti pune fiecare în joc tot ce are mai bun, sunt sanse să luati o notă bună, dar nu uita totusi că perioada este extrem de tensionată si conflictuală încât viata de cuplu poate atinge punctul de criză! Dar vei reusi să privesti spre trecut, spre ce ati adunat împreună, spre ce ati construit până aici, ca să tii totul pe un teren echilibrat si să salvezi situatia în momentele cele mai periculoase. Dar dacă nici tu, nici jumătatea ta nu puneti în joc resursele voastre cele mai bune, riscul unei separări creste.

FAMILIE.

Viata de familie este destul de tensionată în prima jumătate a anului, la fel ca si în ultima lună din 2014, de aceea trebuie să fii foarte atent la ton, la nervi, la pretentiile mari pe care le emiti fată de cei dragi. Norocul tău e că Saturn nu te lasă să scapi complet de sub control frâiele în nicio directie, deci nici în plan familial, astfel încât de fiecare dată să reusesti să readuci discutia pe un teren cât se poate de pasnic. Fii totusi pregătit pentru adevărate conflicte între tine si ceilalti membri ai familiei, între părinti si copii, între vechi si nou, între trecut si prezent, care vor face traiul comun de multe un câmp de bătălie, pentru că fiecare o tine pe a lui si uită de cooperare, de schimbul pasnic de idei, de amabilitate si prietenie, dar ar fi bine să folosesti acest surplus de nervozitate si energie într-o directie constructivă. De exemplu să reparati cu mai mult curaj unele puncte sensibile din trecut care încă vă deranjează pe voi, ca familie, să obtii ceva ce ai pierdut cândva, să recapeti ceva ce ti s-a luat pe nedrept cu ceva timp în urmă, deci să privesti spre ziua de ieri si să vezi ce poti recâstiga datorită acestui surplus de ambitie. Agresivitatea poate avea si beneficii dacă o folosesti cum trebuie, deci te poti alia cu ceilalti din familie pentru a rezolva o dispută sau o situatie injustă care a rămas undeva agătată în trecut si nu-si mai găseste echilibrul. Energia din prima parte a anului te poate ajuta să restabilesti echilibrul, chir dacă e cu pretul linistii tale. Lunile septembrie-octombrie pot readuce buna întelegere si buna dispozitie în casa ta cu sansa de a da startul multor planuri noi de la care ai mari sperante.

HOROSCOP 2014 - SCORPION

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale