Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - SCORPION

ATMOSFERA ANULUI.

Esti în centrul atentiei încă din 2012, si nu scapi de aura aceasta de mică vedetă până prin toamna lui 2015, dar totusi anul acesta ceva se modifică în registrul astral. Saturn rămâne încă bine ancorat în zodia ta ocupându-se acum de Scorpionii din a doua parte a zodiei după ce în 2013 i-a luat la rând pe Scorpionii din prima jumătate. Întâlnirea cu Saturn nu e deloc simplă, cu atât mai mult că are loc atât de rar, si anume o dată la aproape 30 de ani! Îti dai seama că nu ai mai trăit demult sau poate niciodată această apăsare pe umeri, deoarece Saturn e un profesor al destinului, un îndrumător sever, un superior aspru care cere mult de la tine. Trebuie să tratezi întâlnirea cu Saturn cu maximă seriozitate, constient că, pe unde trece el, vin la pachet si frustrările, si piedicile si întârzierile, si o anume lentoare în tot ce realizezi, si sentimentul de blocaj sau de stagnare, dar si de responsabilitate si seriozitate. Le vei depăsi pe toate cu maturitate dacă îti educi mai bine… răbdarea. Sigur, e un plan la care stai cam prost, dar exact asta înveti din plin (si) anul acesta: să întelegi ritmul firesc al lucrurilor, să astepti timpul potrivit pentru toate, să admiti că nimic nu se construieste peste noapte sau atunci când vrei tu, deci învată să respecti timpul!

Pe lângă Saturn în trecere prin zodia ta, în 2014 va mai fi aici - până în martie doar - Nodul Nord, un simbol al misiunii tale pe pământ, o lectie a destinului, un deget îndreptat imperativ spre un anumit punct anume, si acum te arată pe tine, asa cum esti! Dacă Scorpionii din a doua parte a zodiei au trecut deja prin acest eveniment în 2013, acum vine rândul celor din prima decadă a zodiei, care vor simti pe pielea lor sfaturile destinului la modul cel mai serios. E o mai bună întelegere a personalitătii tale, o mai clară exprimare a unicitătii tale, o acceptare voită sau nevoită a unui anumit sens de mers de acum înainte, o sansă de transformare sau de reformulare a eului tău cel mai profund, iar un astfel de proces de constientizare a propriei fiinte are loc rar, odată la 18 ani, deci adu-ti aminte cum te-ai schimbat sau cum te-ai manifestat acum 18 ani, pentru că ceva similar se întâmplă si acum. Saturn a consolidat ce era de consolidat, ti-a predat lectiile de care aveai nevoie, iar Nodul Nord si-a pus amprenta asupra ta prin decizii si lectii de destin care îsi vor arăta de acum valoarea.

Acestea sunt tranzitele care te privesc direct, pentru că e vorba de planete care trec chiar prin Scorpion anul acesta. Mai ai parte si de tranzitele normale ale planetelor personale prin zodia ta, eveniment astral care se repetă an de an cam în aceeasi perioadă: e vorba de vizita Soarelui, a lui Mercur si a lui Venus undeva între septembrie-noiembrie, dar care nu s-ar spune că aduce ceva nou în peisaj de vreme ce se repetă ciclic an de an, dar te pune mai bine în valoare, te dinamizează si te ajută să te manifesti cu mai multă putere. Dar ceea ce atrage atentia si care nu e un eveniment anual, e tranzitul lui Marte, unul din guvernatorii tăi zodiacali, undeva între iulie-septembrie si care îti dă energie din belsug, tupeu, fortă, rezistentă, ca atare trebuie să profiti din plin de beneficiile sale (tinând sub control si defectele sale, pentru că are si asa ceva: nervozitate, impulsivitate, agresivitate), pentru a începe tot ce ai de gând să obtii, să deschizi porti noi, să ai curajul să faci un pas înainte si să revendici ceea ce ti se cuvine, pentru că Marte îti pune în valoare personalitatea la cote maxime. Atunci vei fi un Scorpion adevărat, dar si un Scorpion de temut deopotrivă!

Voi, Scorpionii, sunteti vizati si de alte aspecte planetare extrem de importante si de rare. De exemplu, Scorpionii născuti pe la mijlocul zodiei vor primi tenacitatea si rezistenta lui Pluto din Capricorn printr-un sextil de durată. De altfel, toti nativii Scorpioni vor primi lent, rând pe rând (în decurs de 15 ani începând cu 2008) multă fortă de la Pluto, iar acum e vremea Scorpionilor de mijloc de zodie. E un aspect de sustinere, care, desi nu generează evenimente iesite din comun, vă încarcă de energie, de putere de convingere, de răbdare si întelepciune, de curajul de a face schimbări benefice, de a schimba sensul, de a extrage concluzii majore, deci valori de care ai nevoie pentru a merge mai departe în tot ce vrei să realizezi.

Scorpionii din a doua parte a zodiei intră atât sub influenta lui Saturn, despre care deja ai citit mai sus, cât si a unui aspect benefic de la Jupiter, care, în prima jumătate a anului va mai fi încă în Rac, o zodie de apă ca si tine, deci influentele sale îti sunt prielnice, te sustin emotional, te încarcă de resursele emotionale necesare pentru tot ce va urma. (Scorpionii din prima jumătate a zodiei au primit beneficele influente jupiteriene în 2013.)

Si Scorpionii din prima jumătate a zodiei au parte de două aspecte importante, dar contradictorii, ceea ce le va mări starea de confuzie si de nesigurantă. Pe de o parte, chiar cei născuti la începutul zodiei se află sub influenta unui trigon promitător de la Neptun din Pesti, care le amplifică visele, dau inspiratie, încredere în viitor, capacitatea de a spera si de a crea. Pe de altă parte, tot spre ei îsi îndreaptă, în a doua parte a anului, săgetile Jupiter, care, la acel moment, se va fi mutat deja în Leu, zonă care nu prea îi sustine. Va da peste cap multe aspecte, îi va irita, îi va face să exagereze în anumite privinte, să se întindă mai mult decât le e plapuma, să lase orgoliile si personalitatea puternică să-i domine pe ei sau pe ceilalti din jurul lor, ca atare nu s-ar spune că acest tranzit le prieste, ci mai degrabă îi enervează. Dar Saturn, încă în zodia lor, îi mai domoleste, semn că nu-si vor consuma în zadar resursele, asa cum, Jupiter îi îmbie.

HOROSCOP 2014 - SCORPION

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale