Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - LEU

IUBIRE.

Primele 5 luni ale anului - cu un punct maxim în aprilie - sunt cele mai dificile, obositoare, stresante în privinta iubirii, nu te poti exprima liber, esti blocat în amintiri dureroase din trecut, legat de foste iubiri pe care nu ai reusit să le lasi în urmă, tras înapoi de erori de demult care încă mai au efecte asupra sufletului tău, deci primele luni ale anului ar fi mai degrabă bune pentru a face putină ordine prin inima ta, ca să faci loc noului să se instaleze mai apoi. Fă acum o lucidă trecere în revistă a punctelor sensibile pe care le tot duci după tine de ceva vreme, cu scopul de a le sterge din memorie, căci sunt sanse să reusesti să închizi definitiv niste capitole care te tot trag înapoi. Primele luni nici nu sunt avantajate pentru a începe iubiri noi, nici pentru a urca pe un nivel superior în relatia deja existentă, nici pentru a face planuri de viitor împreună, ci ti se cere curaj de a privi spre trecut să vezi ce se mai poate valorifica din ce ai adunat până acum si ce trebuie abandonat. Relatii mai vechi care nu mai evoluează de ceva vreme, care s-au blocat într-un punct sensibil, riscă să moară în primele luni ale anului, deci, dacă simti că nu se mai poate face nimic într-o relatie ajunsă în impas, mai bine iei taurul de coarne si spui stop decât s-o resuscitezi iar si iar, fără sanse de supravietuire.

Iubirea este totusi prin preajmă anul acesta, pentru că Jupiter în Leu poate avea efecte pozitive si din acest punct de vedere, deoarece Leul este o zodie a iubirii iar Jupiter o poate (re)reactiva la cote maxime! Până una alta, te poti bucura de sentimente frumoase si pe perioada trecerii lui Venus prin zodia ta în august, dar si finalul de an sună bine, când, în sectorul dedicat inimii tale, vor veni în vizită si celelalte planete personale, făcând ca intervalul august-decembrie să fie unul extrem de intens, bun pentru iubiri noi dar si pentru dezvoltarea celor deja existente.

Un moment interesant vine odată cu sărbătorile de iarnă ale anului 2014, deoarece, pe 24 decembrie, Saturn intră în Săgetător, urmând să mai revină în Scorpion între iunie-octombrie 2015, ca atare chiar ultima săptămână din 2014 are o însemnătate aparte pentru viata ta sentimentală. E un fel de avanpremieră pentru ceea ce va aduce Saturn timp de câtiva ani începând cu octombrie 2015, dar nu este exclus să intri în 2015 cu un sentiment de apăsare, de greutate în ce priveste iubirea, considerând că nu mai e deloc o joacă. Inimii tale i se va cere mai multă maturitate, seriozitate si responsabilitate, dar despre asta vom mai discuta pe îndelete si în anii acre vin, o singură săptămână sub influenta lui Saturn fiind totusi mult prea putin - dar deloc neglijabil, totusi - pentru a o aseza la loc de cinste în tabloul iubirilor tale. Oricum, esti avertizat că, dacă mai vrei să te joci de-a iubirea, fă-o acum, că după aceea orice abatere de la regulă, orice distractie chiar si inofensivă poate avea urmări neplăcute. În curând iubirea va deveni extrem de serioasă, deci dacă mai vrei să copilăresti, acum e momentul…

CUPLU. CASNICIE.

Trebuie să fii atent cum te comporti cu partenerul în 2014, pentru că veti fi mai tot timpul de pe pozitii de fortă, armonia si consensul sunt greu de atins si mai apoi de păstrat, de parcă ati uitat amândoi cât de importantă e toleranta. Vei încerca tu, în primele 6 luni, să stai în banca ta si să te abtii (dar ce-i în sufletul tău numai tu stii), dar din a doua parte a anului nu vei mai putea sta în umbră, ci vei răbufni. Vei iesi din carapacea în care ai stat aproape un an si vei începe să emiti pretentii, să doresti să fii asezat tu în prim plan iar celălalt să ti se supună. Starea de închistare în care stai blocat în prima parte a anului poate naste mari frustrări, un bagaj de resentimente si emotii negative care, mai devreme sau mai târziu, vor iesi la lumină, de aceea va fi greu pentru tine să tii sub control viata de cuplu pentru că ceva sigur nu e în regulă acolo… Dar deocamdată taci si astepti… Ce? Sosirea lui Jupiter în zodia ta, care poate avea efecte ciudate asupra căsniciei, dar numai de tine depinde cum valorifici auspiciile norocoase ale acestui tranzit. Jupiter te pune pe tine cel mai bine în lumină, deci, ar fi ideal ca partenerul tău de viată să fie suficient de (a se citi foarte!) întelegător că tie îti place să iesi în evidentă, să fii liderul, să fii vedeta, si să te lase pe tine de fiecare dată în frunte, dar dacă si lui îi place acelasi lucru, ei bine, situatia nu mai sună la fel de promitător. Dacă ar fi doar Jupiter în vizită prin zodia ta, ar fi un moment excelent pentru tine, căci Jupiter prin zodia proprie te asează mai mult pe tine în prim plan si depinde care sunt asteptările celuilalt. Leu fiind, e normal să-ti doresti să fii în fată, de aceea succesul vietii de cuplu depinde enorm de atitudinea partenerului vis-a-vis de nevoia ta de a ti se recunoaste suprematia, valoarea, unicitatea, superioritatea. Dacă el te adoră suficient de mult s te asează pe un piedestal mai mult ca oricând, atunci si viata în doi va fi un succes, dar dacă are si el pretentiile sau orgoliile sale, atunci fii pregătit de lupte!

Nu uita că prin zodia ta, anul acesta, trece si Luna Neagră - între martie-noiembrie - care-ti scoate la lumină si defectele, deci ai putea deveni atât de capricios si de greu de suportat, încât jumătătii tale i se cere o imensă tolerantă ca să-ti accepte nazurile. Dar dacă reuseste să tacă si să înghită, merită felicitări, si atunci viata în doi va fi relativ linistită. Nu înseamnă că viata în doi va fi un haos, dar la fantastica ta dorintă de a iesi în fată anul acesta mai mult ca alte dăti, e greu de spus că vei pune atât de mult pret pe parteneriat, pe completare, de compatibilitate, ci mai mult pe… propria persoană! Cât timp tu, Leul, esti bine luat în seamă si celălalt se supune, toate bune si frumoase!

FAMILIE.

De când Saturn s-a mutat în zona dedicată vietii domestice, pentru tine, atmosfera a devenit ceva mai sobră, dar poate era nevoie de un dram de maturitate pentru ca toate evenimentele de acasă să capete stabilitate si sigurantă. Posibil ca Saturn să fi cerut mult de la tine în ultimii 2 ani si va continua să facă acelasi lucru pe tot parcursul anului 2014, cu un mic respiro exact în perioada sărbătorilor de iarnă din 2014, când Saturn se va muta pentru câteva luni în zodia următoare. Va reveni apoi aici pentru un ultim rol în 2015, urmând ca mai apoi să părăsească această zonă a cerului pentru alti 28 de ani, ca atare, datorită raritătii si profunzimii acestui tranzit planetar, trebuie să privesti viata de familia si relatia ta cu ceea ce numesti "acasă" la modul cel mai serios posibil, pentru că asa cum îti asterni acum, asa vei dormi mai apoi ani de zile.

Orice e posibil, în continuare, cu Saturn aici să pleci din casa părintească, să te muti la casa ta, să devii părinte, să faci putină ordine în viata ta personală, dar niciunul din aceste evenimente, desi sunt mult asteptate si dorite în viata oricărui om, nu are loc usor, ci vine la pachet cu o oarecare apăsare pe suflet, cu asumarea unor responsabilităti, cu testarea anumitor calităti sau capacităti, deci deloc simplu… Prin acest sector al cerului vor trece în 2015 multe planete, deci este unul din domeniile care vor cere mult de la tine, care îti vor pune serios la încercare forta de a face fată diverselor sarcini care revin de aici, care te vor obliga să iei decizii transante si unele din ele deloc banale, dar cum esti o personalitate puternică, nu e nicio îndoială că le vei face fată cu brio tuturor! Totusi, ceva se schimbă în atmosfera acestui an fată de cel anterior, mai ales după luna martie, deoarece nu mai resimti aceeasi greutate, gravitate sau semnificatie a deciziilor legate de viata de familie, ca atare ce a fost mai important sau mai dificil la tine acasă sau în familie deja tine de domeniul trecutului si nu ar trebui să se mai modifice prea multe.

HOROSCOP 2014 - LEU

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale