Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

IANUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere
2.01 LUNA PLINA
2-17.01 Luna in descrestere
17.01 LUNA NOUA
17-31.01 Luna in crestere
31.01. LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

21.12-20.01 - Suntem in zodia CAPRICORNULUI Info
5.11-11.01 Mercur in Sagetator
11-31.01 Mercur in Capricorn
24.12-17.01 Venus in Capricorn
19.01-11.02 Venus in Varsator
9.12-26.01 Marte in Scorpion
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn
Junon in Varsator

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - BALANTA

IUBIRE.

Nici iubirea nu e în cea mai bună perioadă, pentru că si aici poti resimti o serie de animozităti si tensiuni care pot ajunge, de câteva ori, la apogeu, devenind riscante pentru tine si persoana iubită. Poate cea mai interesantă perioadă pentru inima ta e cea în care planetele personale vizitează, pe rând, zodia Vărsătorului - ianuarie-aprilie sau decembrie - dar si perioada când Venus si Marte traversează zodia ta. Cea mai interesantă perioadă poate fi legată de prelungita sedere a planetei Marte în zodia ta; Marte va sta în Balantă până pe 26 iulie, un răgaz extrem de lung datorită retrogradării lui Marte în zodia ta, făcând ca si iubirea să fie mai animată, dar poate si ceva mai tensionată pentru voi, Balantele. Marte nu a mai trecut demult pe aici, ca atare trebuie să folosesti cumva curajul pe care ti-l insuflă, spiritul de initiativă si atractia spre sexul opus pentru a lega noi relatii sau pentru a o face pe cea deja existentă să capete un ritm mai alert. Totusi, pe parcursul anului, Uranus, guvernatorul zonei dedicate iubirii, în cazul tău, e mai tot timpul prins în corzi de alte planete ce vor dezechilibra major inima Balantelor, încât nu te vei simti prea în largul tău în plan sentimental. Ori vei avea permanent sentimentul că ceva lipseste, că persoana iubită nu-ti oferă ce ai avea nevoie, ori ceva din trecut te tot cheamă înapoi pentru a rezolva acea restantă, si din această cauză nu te poti concentra asupra viitorului unei posibile noi relatii. Iubirile trecutului sau restantele nerezolvate de demult sunt cele care te tin blocat într-o zonă tensionată, de parcă nu te poti detasa de o fostă iubire, de amintirile de demult, de vinile care încă te apasă, deci, ca să ai o viată sentimentală armonioasă, fă un efort să aduci trecutul pe un teren pasnic, satisfăcător. Vezi ce a rămas neterminat, nerezolvat, si ocupă-te de aceste aspecte, altfel tot anul vei duce după tine o ghiulea de picior ce nu te va lăsa să alergi în voie spre o nouă iubire. Poate e vorba chiar si de sansa unei împăcări cu o fostă iubire fată de care ai făcut unele greseli, dar pentru aceasta trebuie să-ti iei inima în dinti si să dregi busuiocul, să recunosti vina si să ceri iertare. Dacă poti face asta, atunci fosta relatie ajunsă pe teren minat mai poate fi salvată!

CUPLU. CASNICIE.

Începi anul de pe pozitii de fortă în relatia cu partenerul oficial, pentru că, dacă e să fie o zodie agitată pe atâtea planuri, atunci tu esti aceea, deoarece nici în plan conjugal nu ai parte de liniste! Dacă doreai mai multă agitatie într-o căsnicie ce alunecase spre rutină si monotonie, atunci acesta e ritmul de care aveai nevoie pentru a mai anima un pic spiritele, dar dacă totul mergea bine si părea asezat pe un teren pasnic, atunci această furtună nu prea îti este pe plac. Uranus agită intens spiritele din zodia diametral opusă si - poate mai ales Balantele născute la mijloc de zodie - poti trece acum prin adevărate crize de cuplu. Multe Balante vor lupta anul acesta să-si recapete independenta, oficial sau nu, deci nu ar fi deloc de mirare să se audă de o serie lungă de separări si divorturi, dar poate nu definitive, ci doar pentru a-si testa fiecare capacitatea de a se descurca fără partenerul oficial. Poate era nevoie de o astfel de revolutie personală, pentru că Balantele vor lupta - asa cum fac deja de câtiva ani - pentru recăpătarea libertătii lor, pentru a-si demonstra personalitatea, si primul loc în care se va simti această lupta pentru independentă pare să fie cuplul.

Prima parte a anului este chiar obositoare pentru Balantele, cele care iubesc atât de mult tihna si armonia, deci fii pregătit pentru orice, deoarece abia de prin septembrie poti să spui că tensiunea se mai risipeste. Poate trebuie să iei cumva taurul de coarne si să vii cu initiative noi, cu propuneri de schimbare în viata de cuplu, pentru că nu te mai satisface ceea ce oferă partenerul, deci unul trebuie să facă un pas în fată si să preia frâiele schimbării. Poti fi tu acela, chiar dacă nu prea reusesti să-ti păstrezi calmul si pretinzi mult de la partener, dar si el de la tine! Primele 7 luni ale anului, cât timp Marte trece prin zodia ta, poate fi si un avantaj, pentru că îti dă forta de a schimba, de a veni cu propuneri care să vă fie amândurora de folos, dar si un dezavantaj, pentru că te poate face mai nervos, mai nerăbdător, si binecunoscuta ta atitudine împăciuitoare de tolerantă si cooperare are mult de suferit, ducând la dese conflicte în relatia cu partenerul. Numai de tine depinde cum vei tine sub control energia lui Marte, pentru că aceasta poate avea două directii diametral opuse de manifestare: ori constructivă, dându-ti tie forta de a lua decizii si de a conduce relatia într-o directie bună, ori distructivă, scotând la iveală ce poate fi mai agresiv în tine si în partener: conflicte, stres, tensiuni, neîntelegeri. Tot anul vei face eforturi să tii sub control această energie, dar ai mari sanse să restabilesti de fiecare dată echilibrul, datorită trecerii Nodului Nord prin zodia ta care e acolo să te mai tragă de mânecă, să-ti aduci aminte lectia diplomatiei si a armonizării cu celălalt, a completării si a echilibrării de energii diametral opuse, absolut firesti în orice parteneriat. Dacă accepti faptul că tu si jumătatea ta sunteti două lumi complet diferite, dar care pot coexista prin compatibilitate sau complementaritate, fără a încerca să vă schimbati sau să vă dominati unul pe altul, atunci orice animozitate din cuplu va scoate la iveală ce e mai bun în voi, si nu invers! Nu căuta ca jumătatea ta să fie asa cum doresti tu, ci accept-o asa cum e, cu individualitatea si unicitatea sa, cu defectele si calitătile sale, ajustându-vă fiecare asteptările în functie de cum e fiecare, separat!

FAMILIE.

Esti zodia care tratează cel mai serios viata de familie, dar de câtiva ani parcă si mai si, de când Pluto s-a instalat în zodia Capricornului, care acoperă acest sector pe harta ta. În orice an, începutul si finalul de an sunt perioadele în care preocuparea ta pentru ce se petrece acasă, între peretii locuintei tale, devine majoră, si la fel vei face si anul acesta, acordând o mare atentie treburilor domestice. Spiritul tău practic este crescut si încerci să fii un gospodar perfect, de aceea vei face tot posibilul să le asezi pe toate în stare perfectă acasă.

Nu au loc evenimente iesite din comun pe parcursul anului în plan personal, familial, acasă, dar anul e împărtit în două: prima jumătate a anului - mai bine zis primele 8 luni - este agitată, complicată, tensionată, conflictele din familie răbufnind din cauza personalitătilor puternice care intră în conflict, din cauza dorintei unuia sau altuia dintre membrii familiei de a face pe seful si de a trasa directia, dar de prin septembrie lucrurile par să se mai relaxeze un pic în familie si vă oferă tuturor ocazia de a repara animozitătile anterioare. Planează regrete, resentimente si amintiri neplăcute care încă mai afectează linistea domiciliului, de tot felul de aspecte mai vechi care nu au fost aduse la normal, asa cum se cuvine, deci încearcă să privesti aceste probleme cu întelepciune, cu tolerantă, cu calm, fără orgolii absurde si fără nervi inutili, pentru a nu le răscoli mai mult decât e cazul. Trecutul revine, cumva, în atentia ta si a celor din familie, de parcă au rămas o serie de probleme neterminate sau nerezolvate si care, până nu sunt aduse la zi, agită spiritele acasă.

HOROSCOP 2014 - BALANTA

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale